Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ХРИСТИЯНСКИ ПОРТАЛ

Християнски Портал

Проектите, по които работим, са свързани с ежедневни финанси, които до момента се поемат от нас - администраторите и се свежда до сумата от над 1000лв месечно за услугата VPS сървър под наем, сървърна поддръжка, оптимизация (СЕО) и техническа поддръжка на сайтовете. С разрастването на проектите, за съжаление се увеличават както разходите, така и работата по тях, не само в технически аспект.

Ако смятате дейността ни за полезна, и също като нас разбирате жизненоважното значение за разпространението на евангелието в света, чрез книгите, видео материалите, преводите, форумните дискусии, дарителските кампании, филмите, поученията, които качваме и всичко останало, подкрепете ни финансово в проектите:

Български християнски портал - християни.ком

Българско християнско семейство - bgsemeystvo.com

Християнски мултимедиен портал - църква.ком

Български християнски форуми

Начините, по които може да се направи дарение са следните:

1. Дарение през epay.bg

Изисква да имаш регистрирана дебитна или кредитна карта в epay.bg Можеш да дариш произволна сума в лева, като я напишеш в полето и натиснеш бутона [Дарение]. Ще бъдеш прехвърлен в страница на epay.bg, където трябва да се логнеш с име и парола за epay.bg и да потвърдиш плащането.


Описание Сума
hristiqni.com darenie BGN


2. Бързо и лесно чрез SMS.

За съжаление много хора, които плащат нещо чрез SMS не знаят, че голяма част от сумата отива за мобилните оператори. Например при SMS на стойност 1.20 лв. сайта получава по-малко от 40 стотинки, затова всеки друг метод на плащане е за предпочитане.

Дарение през PayPal.

Натисни оранжевия бутон [Donate]. Ще бъдеш прехвърлен на защитена страница на paypal.com. Там въведи сума, която искаш да дариш и натисни бутон [Update Total]. Ако нямаш регистрация в paypal.com можеш да платиш с кредитна карта, като натиснеш връзката “Continue” долу в ляво. Ако имаш регистрация в paypal.com трябва да се логнеш през формата долу в дясно.

Банков път

Societe Generale Експресбанк

Банков код / SWIFT: TTBB BG 22

Български лева /BG/

IBAN: BG52TTBB94001525764927

Основание: дарение за hristiqni.com. Титуляр на сметката: Венилин Тонев Тоневски (Главен редактор на християни.ком, консултант по интернет популяризирането и гл. администратор по техническа поддръжка.)

WESTERN UNION

Във всеки офис на уестърн юниън. Нужни са единствено трите имена на горепосочения титуляр. Кода за дарението можете да ни изпратите на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За всякакви въпроси и план за поддръжката и развитието на мрежата християни.ком използвайте следния email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


“А това казвам, че който сее оскъдно, оскъдно ще и да пожъне; а който сее щедро, щедро ще и да пожъне. Всеки да дава според както е решил в сърцето си, без да се скъпи, и не от принуждение; защото Бог обича онзи, който дава на драго сърце. А Бог е силен да преумножи на вас всякакво благо, така щото, като имате всякога и във всичко това, което е достатъчно във всяко отношение, да изобилвате във всяко добро дело; както е писано: - "Разпръсна щедро, даде на сиромасите, Правдата му трае до века". А Тоя, Който дава семе на сеяча и хляб за храна, ще даде и ще умножи вашето семе за сеене, и ще прави да изобилват плодовете на вашата правда, та да бъдете във всяко отношение богати във всякаква щедрост, която чрез вашето служение произвежда благодарение на Бога. Защото извършването на това служение не само запълва нуждите на светиите, но и чрез многото благодарения се излива и пред Бога; - II Коринтяни 9:6-12


“и поне в това Ме изпитайте, казва Господ Саваот: няма ли да отворя за вас отворите прозорците небесни и няма ли да излея върху ви благословение до излишък? .....Така, че да нямате място да го получите„
Малахия 3:10

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Символът на София - СЛЕПОТА И МРАКОБЕСИЕ

Символът на София - СЛЕПОТА И МРАКОБЕСИЕ

Бухалът символизирал тайнственост, мистика и мъдрост за езичниците, но за нас християните е символ на слепота и мракобесие.

ЧЕТЕТЕ


УЕБ ДИЗАЙН - ТОНЕВСКИ. ПОКАЖЕТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС ИЛИ ЛИЧЕН УЕБ САЙТ СЕГА!УЕБ ДИЗАЙН - ТОНЕВСКИ. ПОКАЖЕТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС ИЛИ ЛИЧЕН УЕБ САЙТ СЕГА!loading...

loading...