Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ХРИСТИЯНСКИ ПОРТАЛ

Да помогнем на бебе Рая да живее

991 ratio kiustendil1

Шест месечно бебе от Кюстендил се нуждае спешно от животоспасяващо лечение в чужбина. Тя се казва Рая Евгени Ангелова. Преди 2 седмици и е поставена диагнозата- тумор и киста в главата - киста арахноидалис регио фронто- темпоро- париеталис декс, ту церебри регио интра, супра- ет параселарис.

Майката Мариела Василева написа в социалната мрежа Фейсбук:

„МИЛИ ХОРА, МОЛЯ ЗА ВАШАТА ПОМОЩ!!! ……Туморът заема огромна част от мозъка, като е влязъл и в орбитата на дясното око, а в съчетание с кистата мозъчното налягане се е увеличило многократно. Докторите в България поставиха клапа за да намалят поне малко налягането, но действията им спират до тук. Вариантът, който ми дават тук е да си я гледам вкъщи и да я чакам.В момента търсим варианти за лечение в чужбина, но за това ми е нужна ВАШАТА помощ. Офертата, която имаме от Белгия - Hopital Erasme е за първоначални 20 000 евро, които включват престой, операция и предприемане на по нататъшното лечение. До момента отговор от фонда за лечение на деца в чужбина няма, а Рая няма време да чака. МОЛЯ ВИ, дайте шанс на моето бебче да живее, МОЛЯ ВИ, помогнете ми!”.

Всеки, който желае да помогне на Рая, може да го направи чрез следната сметка:

IBAN BG03FINV91501317022422
BIC FINVBGSF
ТИТУЛЯР - Рая Евгени Ангелова


Вече е организиран и Благотворителен базар за Рая във Фейсбук.
https://www.facebook.com/groups/339605136473477/
Ще бъдат поставени и кутии за дарения в целия град, по подобие на успешната кампания за набиране на средства за лечението на Валентин Зашев.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Символът на София - СЛЕПОТА И МРАКОБЕСИЕ

Символът на София - СЛЕПОТА И МРАКОБЕСИЕ

Бухалът символизирал тайнственост, мистика и мъдрост за езичниците, но за нас християните е символ на слепота и мракобесие.

ЧЕТЕТЕ


УЕБ ДИЗАЙН - ТОНЕВСКИ. ПОКАЖЕТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС ИЛИ ЛИЧЕН УЕБ САЙТ СЕГА!УЕБ ДИЗАЙН - ТОНЕВСКИ. ПОКАЖЕТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС ИЛИ ЛИЧЕН УЕБ САЙТ СЕГА!loading...

loading...