Християнски Форуми (F)  >> БОГ (F)  >> Взаимоотношения (F)
 [1]   [2]   [3] 

Към пълната версия "Говорителката на Външно министерство РФ облече българска носия"

bolgaroliub: Говорителката на Външно министерство РФ облече българска носия (12 Мар 2017, 01:44)

https://www.youtube.com/watch?v=t2LBc1qnoq4
Мария Захарова облече българска народна носия, подарена и от български журналист.....представяте ли си Виктория Нюланд или Хилари Клинтън да направят този жест на България....Велика страна славянска и Православна, и велики, и хубави хора са нашите православни братя и сестри русите....Бог да благослови нашите православни страни....ние наистина сме една кръв и един дух в Христа Бога....наши Православни славянски братя и сестри руси, ние Православните българи ви обичаме ...Боже наш дай ни сили да победим съпротивния...

bolgaroliub: Re: Говорителката на Външно министерство РФ облече българска носия (12 Мар 2017, 01:52)

846048.jpg
и наистина тя го облече

bolgaroliub: Re: Говорителката на Външно министерство РФ облече българска носия (12 Мар 2017, 01:55)

Да пребъдат Православна България и Православная светая Рус...

spravedliv: Re: Говорителката на Външно министерство РФ облече българска носия (12 Мар 2017, 02:44)

.....представяте ли си Виктория Нюланд или Хилари Клинтън да направят този жест на България....

Подари им по една, може и да я облекат!
Хилари нали ти е любимка, поне на нея изпрати...

bolgaroliub: Re: Говорителката на Външно министерство РФ облече българска носия (12 Мар 2017, 02:48)

На хилари мога единствено да се изплюя.......

Брат Българолюб! По този начин в публичен форум не може да се пише! Кой каквото и малко да те "бъзне" ти веднага си готов да се изказваш прибързано, без преди това поне мааалко да си помислиш какво точно казваш, кого можеш да засегнеш с изказването си и къде се изказваш..:roll_eyes11: Така можеш да пишеш само за някоя съседска клюкарка, но не за световно известни политически личности/не ти е за пръв път!/, защото ако ти не ги уважаваш други имат различно от теб усещане и така ти ги обиждаш. Усещай се малко! :friends:

spravedliv: Re: Говорителката на Външно министерство РФ облече българска носия (12 Мар 2017, 02:51)

Да пребъдат Православна България

Статистиката по религиозна принадлежност чел ли си?

Разпределение на населението по религиозна принадлежност по данни за 2011 г.

http://3.bp.blogspot.com/-OR4_rTelF3I/VgoKqiX4XoI/AAAAAAAAAxg/q7RRJ_KbsPo/s1600/%25D1%2582%25D0%25B0%25D0%25B1%25D0%25BB%25D0%25B8%25D1%2586%25D0%25B0%2B8.png

bolgaroliub: Re: Говорителката на Външно министерство РФ облече българска носия (12 Мар 2017, 02:54)

Не не съм я чел....чел съм статистиката че над 100 хиляди руски православни войни са пролели кръвта си за нашата свобода

spravedliv: Re: Говорителката на Външно министерство РФ облече българска носия (12 Мар 2017, 14:23)

Не не съм я чел....чел съм статистиката че над 100 хиляди руски православни войни са пролели кръвта си за нашата свобода

От тук ли прочете:
https://docarchive.files.wordpress.com/2016/03/11905small.jpg

https://docarchive.files.wordpress.com/2016/03/11905big.jpg?w=1024

От горния документ става ясно, че според официални руски източници убитите в сражения в руско-турската война от 1877-78 са 11 905 души.

Ето ти и целия документ:
https://archive.org/details/b20416477_002


Рублофилите бранят Русия от заветите на Апостола на свободата

България е в първата тройка на системно заразяваните от векове с русофилщина „периферни” на руско-съветската империя държави, заедно с Грузия и Украйна, които обаче се освободиха от тази болест с помощта на Путин и военната му агресия срещу тях. В България същото може да стане само по един начин: като се покаже на разболяваните от руската пропаганда потомци на поколения българи истината за „освобождението”.

Най-ясният белег за руската злонамерена политика спрямо българската свобода е отношението на Русия към Апостола на свободата, обесен на практика по руска заръка с ръката на руския Пилат Понтийски граф Игнатиев.

Самият факт, че тази теза вбесява русофилите в България, по уникален начин работи като косвено, но ярко доказателство за факта, че русофилщината им стига дотам да бранят Русия и нейния имперски авторитет от заветите на Дякона. Ужасява ги мисълта, че българите могат да научат истината, крита и изопачавана по същия начин, както десетилетия наред беше крита истината за преобръщането на Иван Вазов от некоронован водач на българското русофилство в негов отявлен враг след Междусъюзническата война ( 1913 г.) до степен, че по тази причина подкрепя преименуването на катедралата „Александър Невски” в „Св.св. Кирил и Методий” след като междувременно написва в стихотворението си „На руските войни”, че те ни носят ново ИГО с агресията си срещу България през 1916 г.

Бранейки Русия от Левски , който ясно и документирано е заявил позицията си срещу намерението на мракобесната империя да господства над българите, русофилстващите българи се опитват да преминат в нещо като контранастъпление срещу истината за обесването му руска заръка. Тропат с крак: дайте доказателства!

Фактът, че толкова се гневят, показва, кое им е по-ценно. За тях охраната на руското влияние е по-важна от историческата истина, ако тя с нещо засяга това влияние. Но се опитват да поставят в отбранителен режим българите, които си позволяват да се отклонят от догмата за ангелски спасителната роля на Русия.

http://www.glas.bg/113113/rublofilite-branyat-rusiya-ot-zavetite-na-apostola-na-svobod.html


„Всяко тържество на България е смърт за Русия“

...

В 24 брой на своята газета вие казвате ясно и открито, че всяко тържество на българите е смърт за Русия, че балканските държави не трябва да имат нищо свое, че те трябва да бъдат притежание на русите, или, по-ясно казано, те трябва да по­гълнат от вашата държава. Колко сте жестоки покровители. Колко се оправдава онова изречение, че вие правите народите на мост, за да преминете по тях, а по-после вземате за себе си и самия мост. Каква правдоподобност в думите на един наш стар деятел, че вие не знаете граматиката, защото не правите разлика между твой и мой!

И защо налитате като орли на нашата нещастна земица? Малка ли е вашата държава? Не ви ли са до­волни сто милиона верноподаници, състоящи се от 10—15 народ­ности? Не ви ли стигат два милиона солдати? Искате съединението на славяните в едно цяло. Много доб­ре; мисъл прекрасна, към която всеки славянин трябва да се стреми. Коя славянска малка държавица няма [да] се счита ща­стлива да бъде в съюз с велика Русия, да има на помощ ней­ната мощна сила. Но вашето желание за съединението на славян­ските племена е чингизхановско. Вие желаете да се простират над славянския свят не съвременни братски связи, не начала свободни, не пълно развитие на всяка отделна народност съобразно с ней­ните нрави и обичаи, не пълна търпимост на всяка местна кул­тура — но отживелите византийско-татарски начала. Вие искате да млъкне всяка народност , всяко разумно същество да се възхи­щава от цар-колокол и цар-пушка, да няма разлика меж­ду твой и мой, да тържествува само православието, вашето православие, което е по-лошо и от идолопоклонството. В къ­со казано, вие искате да се даде голям простор на камшика и на попската молитва; вие искате да се върнат народите във века на татарщината. Че това е вашата любима девиза, вашата мечта — фактите са много. Вие скърцате злобно на нашия княз (26 брой , „Русь”) защо той в своята прокламация към българските вой­ници е споменал имената на славните ни царе Крум, Борис и Симеон; защо той не е казал, че българите нямат нищо, че всич­ко те дължат, и победи, и сполука, на вашите генерали и офице­ри — на тия офицери, които дезертираха от нас?

Турците, които са агаряни, немците и унгаритe, които са заклети врагове на славянството, най-после целият свят припозна нашето геройство, че то е извършено от нашите собствени мишци. Само вие, нашите покровители, водителите на славянството, само вие казвате: Йок, стрижено!
http://bezlogo.com/2011/04/%D0%B2%D1%81%D1%8F%D0%BA%D0%BE-%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B5-%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82-%D0%B7%D0%B0.html

АЗ СЪМ БЪЛГАРИН, БРАТЕ БЪЛГАРОЛЮБ, ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ, БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК И ВСИЧКО ДОБРО БЪЛГАРСКО!
ОБИЧАМ И РУСИЯ, НО НЕ ПО НАЧИНА ПО КОЙТО НИ ГО ПРЕДСТАВЯХА И СЕГА ПО НОВИЯ НАЧИН, КОЙТО СЕ ОПИТВАТ ДА НАЛАГАТ!

Милко: Re: Говорителката на Външно министерство РФ облече българска носия (12 Мар 2017, 17:30)

АЗ ОБИЧАМ ЧОВЕЦИТЕ не защото са руснаци, американци или от която и да е нация, а защото са Божии творения И БОГ ГИ ОБИЧА.

АЗ МРАЗЯ ГРЕХА независимо от националността, полът, възрастта, политическите и религиозни убеждения на извършителят му, колкото и основателни(според него) светски или религиозни оправдания да има за да го върши, ЗАЩОТО И БОГ ГО МРАЗИ.

Моето категорично мнение е: Хората които мразят някого (независимо кого) или имат любими грехове (независимо какви) имат нужда от искрено покаяние(да се осъзнаят като грешници и да се оставят в ръцете на Бог за да ги направи като Себе Си чрез вяра в Сина Му) .

Когато Бог заработи в сърцата им чрез Святия Дух и се „родят от горе“ вече няма да има нужда някой да им обяснява каква е разликата между християни и тези които само си мислят че са такива :heart:

spravedliv: Re: Говорителката на Външно министерство РФ облече българска носия (12 Мар 2017, 17:50)

АЗ ОБИЧАМ ЧОВЕЦИТЕ не защото са руснаци, американци или от която и да е нация, а защото са Божии творения И БОГ ГИ ОБИЧА.

АЗ МРАЗЯ ГРЕХА независимо от националността, полът, възрастта, политическите и религиозни убеждения на извършителят му, колкото и основателни(според него) светски или религиозни оправдания да има за да го върши, ЗАЩОТО И БОГ ГО МРАЗИ.

Моето категорично мнение е: Хората които мразят някого (независимо кого) или имат любими грехове (независимо какви) имат нужда от искрено покаяние(да се осъзнаят като грешници и да се оставят в ръцете на Бог за да ги направи като Себе Си чрез вяра в Сина Му) .

Когато Бог заработи в сърцата им чрез Святия Дух и се „родят от горе“ вече няма да има нужда някой да им обяснява каква е разликата между християни и тези които само си мислят че са такива :heart:

Така е, но в случая говорим за Русия, защото е такава и темата.
Подарили са българска носия на рускиня заемаща висок пост и тя я е облякла.Хубаво, но веднага се спекулира и се намесват и други имена от други страни, т.е. целта на поднасянето на темата не е, че е подарена българска носия, а видите ли ония няма да облекат...
И всеки може да изпитва по свой начин симпатии и любов към определен народ, но това тук, което се пропагандно манипулира си личи още с първото изречение, затова конкретизирах, че обичам Русия, в частност рускините, една, две :) .


 [1]   [2]   [3]