ХРИСТИЯНСКИ ФОРУМИ - ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ

Дата и час: 27 Май 2017, 18:48 Разширено търсене

Търсенето върна 8 резултата

Return

Re: За Запада са приоритет гейовете и животните, а не бежанците, гневен Ердоган

Не не. Никой не казва че те идват за да приемат християнството, но измежду тях 100 на 100 има някои които ще го приемат. Нали Бог е този, Който ще ги доведе до Истината ако е по волята Му.
Бог ако е рекъл ще ги доведе до Себе си до Истината и там ако са в техните си страни. Там има много християни в Сирия които воюват с ислямистите от ИД за свободата на Сирия а не са тръгнали към Европа. Смразява ми се кръвта четейки горните мнения на милко и пончо....хората в американските доминации наистина са открили начин как да преформатират съзнанието им и на черното да казват че е бяло. не Бог ги движи тия многомилионни тълпи от нашественици и завоеватели,а от дявола е това преселение целящо унищожението на християнска европа и на християнските народи. По доло на линка изгледайте словото на унгарския държавен лидер Виктор Орбан относно това нашествие,чуйте истината и истинските причини за това нашествие от един велик лидер и водач на Унгария която е член на ЕС. Паралелно със словото на Орбан върви и превод със субтитри...разтърстваща реч
Речта му започва на 28та минута от началото на клипа ...примести курсора на 28ма минута
https://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%B2-%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D1%80%D1%8F%D1%82%D0%B0-172-%D0%B1%D1%80-21-05-2016-%D0%B3-c17566.html
всъщност целия клип е супер интересен ,има и реч по повод нашествието и на един немски политик след това ....и доста интересни неща по повод тая тема
от bolgaroliub
22 Май 2016, 16:16
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Богоборческата дата осми март

Жени и майки, чувствайте се специални всекидневно, не само на днешния ден, един измислен комунистически "празник"!
от spravedliv
08 Мар 2017, 16:03
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Богоборческата дата осми март

За всеки празник се намира повод Справедлив! И този повод обикновено е някакво обобщаващо, някакво принципно събитие. В случая защитата на трудовите правата на работничките. Дали ти ще го наричаш комунистически или не в основата му стои класовата борба. А за пролетариата тя е борба за оцеляване и компромисност в това отношение не може да има.


По тази логика трябва да оправдаем всички престъпници, крадци, лъжци и всички продаващи телата си, защото е борба за оцеляване.А е комунистически, защото първа го празнува Американската соц. партия, а те са марксисти, Маркс говори за призрака на комунизма, впоследствие всички ком. партии и страни го приемат за празник, в СССР е официален празник, неработен ден, а и в сегашна Русия също, а и в други бивши съветски републики.

В България Осми март първоначално се отбелязва с беседи в тесен кръг на социалисти през 1911 г., а през 1915 г. е първото публично честване.

Като общобългарски празник Осми март започва да се празнува след 9 септември 1944 г. . Отначало по предприятия, заводи, учреждения се правят събрания, на които се отчита приносът на жените в производството, културата, науката и обществения живот. След 1960 г. честването взема особено широки размери и става любим празник на жените от всички възрасти.

На днешния 8-ми март Съюзът на комунистите в България и Движение „Че Гевара” поздравяват всички жени в България и по целия свят!

Ето това е най-голямата лъжа(особено за детските градини, не са ги те създали, може само да е вярно, че са обществени; и как ли пък премахна експлоатацията по време на държавния капитализъм със засечени за всяко нещо норми за изпълнение):

Социалистическата организация на труд и живот премахна експлоатацията от женските рамене, създаде система от обществени детски ясли и градини.
https://komunistibg.wordpress.com/2017/03/08/1-331/
от spravedliv
09 Мар 2017, 23:16
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ариведерчи, отец Паоло!

Много се зарадвах се след като научих, че този екземпляр е напуснал България. Никога повече кракът му да не стъпи в тихия град край Дунав ! Браво на жителите на Белене !
Дано най-сетне да стартира проекта за АЕЦ-а, който единствено може да доведе до съживяване на региона.
от Александър
10 Мар 2017, 23:33
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Организират акция в подкрепа на Паоло Кортези – неделя, 12 ч пред президентството

Всеки който се чуства европеец....ами аз се чувствам преди всичко българин и то Православен българин.....ами ще изляза на протест когато е за пенсиите на нашите майки и бащи които умират с 200лв пенсии....за тях движение обществен натиск няма ли да се сети както за тия двама души ...а нашите майки и бащи са над два милиона ...за тях що никой не се сеща ...тия собсидирани хрантутници на Америка за България що не проронват и дума....айде не ни баламосвайте с сълзливи и измислени истории...кой му пука за изтляващия български народ и за нашите родители.....стига сте се опитвали да ни правите на маймуни с тия измислени сълзливи истории.....какво направихте вие за нашите пенсионери дето умират от глад...или това ви е тактитаката да ни омайвате със сантименти по несъществуващи проблеми...СКправедлив ти какво направи за българсите пенсионери и бездомници дето бродятг по контейнерите та ни навираш тия измислени проблеми...ами тия да си вървят в арабския свят в Саудитска Арабия дето е супер богата и имат един език и една вяра ....за какво ни натякваш че трябва да ги приемаме....не искам да ги приемаме ....имама толкова българи зад граница които да приемем....защо тия да приемам ...чужди са ни..те си имат родина да си ходят там и да си я оправят както правят Православните християни от Сирия ...воюват и трепят ислямската зган от ИД и не са тръгнали да живеят на чежд гръб....не ни внушавайте чувство за вина ...нямя да стане.....не искаме ислямисти в родината си....не ми пука за тоя пастор ли какъв е там в католическата ерархия...католицизма е станал да сущ като безродните протестанти....не ни ги давайте за пример....ние за разлика от католици и протестанти знаем добре коварството на мюсюлманите
от bolgaroliub
12 Мар 2017, 02:39
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Организират акция в подкрепа на отец Паоло Кортези – неделя, 12 ч. пред президентството

Ядът убива този който се ядосва а не този на когото го е яд. Ядът е изява на непростителност, а Бог не прощава на непростителните. :heart:
от Милко
15 Мар 2017, 23:05
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: „Путин, докарай войската!” – европейци молят Русия да изпрати ОМОН да разгони самозабравилите се

Едни гледат на изток, други на запад да им дойде избавлението, а ние би трябвало да гледаме нагоре. Нали сме християнски форум. Нека да не даваме акъл на Бога а да се молим за избавление. Нека Той да реши кога , как и чрез кого.
от Милко
17 Мар 2017, 16:32
 
Jump to forum
Jump to topic