ХРИСТИЯНСКИ ФОРУМИ - ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ

Дата и час: 22 Сеп 2017, 23:46 Разширено търсене

Търсенето върна 13 резултата

Return

Re: За Запада са приоритет гейовете и животните, а не бежанците, гневен Ердоган

Не не. Никой не казва че те идват за да приемат християнството, но измежду тях 100 на 100 има някои които ще го приемат. Нали Бог е този, Който ще ги доведе до Истината ако е по волята Му.
Бог ако е рекъл ще ги доведе до Себе си до Истината и там ако са в техните си страни. Там има много християни в Сирия които воюват с ислямистите от ИД за свободата на Сирия а не са тръгнали към Европа. Смразява ми се кръвта четейки горните мнения на милко и пончо....хората в американските доминации наистина са открили начин как да преформатират съзнанието им и на черното да казват че е бяло. не Бог ги движи тия многомилионни тълпи от нашественици и завоеватели,а от дявола е това преселение целящо унищожението на християнска европа и на християнските народи. По доло на линка изгледайте словото на унгарския държавен лидер Виктор Орбан относно това нашествие,чуйте истината и истинските причини за това нашествие от един велик лидер и водач на Унгария която е член на ЕС. Паралелно със словото на Орбан върви и превод със субтитри...разтърстваща реч
Речта му започва на 28та минута от началото на клипа ...примести курсора на 28ма минута
https://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%B2-%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D1%80%D1%8F%D1%82%D0%B0-172-%D0%B1%D1%80-21-05-2016-%D0%B3-c17566.html
всъщност целия клип е супер интересен ,има и реч по повод нашествието и на един немски политик след това ....и доста интересни неща по повод тая тема
от bolgaroliub
22 Май 2016, 16:16
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Богоборческата дата осми март

Жени и майки, чувствайте се специални всекидневно, не само на днешния ден, един измислен комунистически "празник"!
от spravedliv
08 Мар 2017, 16:03
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Богоборческата дата осми март

За всеки празник се намира повод Справедлив! И този повод обикновено е някакво обобщаващо, някакво принципно събитие. В случая защитата на трудовите правата на работничките. Дали ти ще го наричаш комунистически или не в основата му стои класовата борба. А за пролетариата тя е борба за оцеляване и компромисност в това отношение не може да има.


По тази логика трябва да оправдаем всички престъпници, крадци, лъжци и всички продаващи телата си, защото е борба за оцеляване.А е комунистически, защото първа го празнува Американската соц. партия, а те са марксисти, Маркс говори за призрака на комунизма, впоследствие всички ком. партии и страни го приемат за празник, в СССР е официален празник, неработен ден, а и в сегашна Русия също, а и в други бивши съветски републики.

В България Осми март първоначално се отбелязва с беседи в тесен кръг на социалисти през 1911 г., а през 1915 г. е първото публично честване.

Като общобългарски празник Осми март започва да се празнува след 9 септември 1944 г. . Отначало по предприятия, заводи, учреждения се правят събрания, на които се отчита приносът на жените в производството, културата, науката и обществения живот. След 1960 г. честването взема особено широки размери и става любим празник на жените от всички възрасти.

На днешния 8-ми март Съюзът на комунистите в България и Движение „Че Гевара” поздравяват всички жени в България и по целия свят!

Ето това е най-голямата лъжа(особено за детските градини, не са ги те създали, може само да е вярно, че са обществени; и как ли пък премахна експлоатацията по време на държавния капитализъм със засечени за всяко нещо норми за изпълнение):

Социалистическата организация на труд и живот премахна експлоатацията от женските рамене, създаде система от обществени детски ясли и градини.
https://komunistibg.wordpress.com/2017/03/08/1-331/
от spravedliv
09 Мар 2017, 23:16
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ариведерчи, отец Паоло!

Много се зарадвах се след като научих, че този екземпляр е напуснал България. Никога повече кракът му да не стъпи в тихия град край Дунав ! Браво на жителите на Белене !
Дано най-сетне да стартира проекта за АЕЦ-а, който единствено може да доведе до съживяване на региона.
от Александър
10 Мар 2017, 23:33
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Организират акция в подкрепа на Паоло Кортези – неделя, 12 ч пред президентството

Всеки който се чуства европеец....ами аз се чувствам преди всичко българин и то Православен българин.....ами ще изляза на протест когато е за пенсиите на нашите майки и бащи които умират с 200лв пенсии....за тях движение обществен натиск няма ли да се сети както за тия двама души ...а нашите майки и бащи са над два милиона ...за тях що никой не се сеща ...тия собсидирани хрантутници на Америка за България що не проронват и дума....айде не ни баламосвайте с сълзливи и измислени истории...кой му пука за изтляващия български народ и за нашите родители.....стига сте се опитвали да ни правите на маймуни с тия измислени сълзливи истории.....какво направихте вие за нашите пенсионери дето умират от глад...или това ви е тактитаката да ни омайвате със сантименти по несъществуващи проблеми...СКправедлив ти какво направи за българсите пенсионери и бездомници дето бродятг по контейнерите та ни навираш тия измислени проблеми...ами тия да си вървят в арабския свят в Саудитска Арабия дето е супер богата и имат един език и една вяра ....за какво ни натякваш че трябва да ги приемаме....не искам да ги приемаме ....имама толкова българи зад граница които да приемем....защо тия да приемам ...чужди са ни..те си имат родина да си ходят там и да си я оправят както правят Православните християни от Сирия ...воюват и трепят ислямската зган от ИД и не са тръгнали да живеят на чежд гръб....не ни внушавайте чувство за вина ...нямя да стане.....не искаме ислямисти в родината си....не ми пука за тоя пастор ли какъв е там в католическата ерархия...католицизма е станал да сущ като безродните протестанти....не ни ги давайте за пример....ние за разлика от католици и протестанти знаем добре коварството на мюсюлманите
от bolgaroliub
12 Мар 2017, 02:39
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Организират акция в подкрепа на отец Паоло Кортези – неделя, 12 ч. пред президентството

Ядът убива този който се ядосва а не този на когото го е яд. Ядът е изява на непростителност, а Бог не прощава на непростителните. :heart:
от Милко
15 Мар 2017, 23:05
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: „Путин, докарай войската!” – европейци молят Русия да изпрати ОМОН да разгони самозабравилите се

Едни гледат на изток, други на запад да им дойде избавлението, а ние би трябвало да гледаме нагоре. Нали сме християнски форум. Нека да не даваме акъл на Бога а да се молим за избавление. Нека Той да реши кога , как и чрез кого.
от Милко
17 Мар 2017, 16:32
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: ЛУТЕРОВИЯ ДОГМАТ

Какви протестанти, православни, католици?!....
Има само едни, които отиват в небето, и това са родените от Духа и вода, Христовите.
Бог има Свои хора навсякъде, дори и в тези деноминации :)
от Watch
17 Юни 2017, 02:21
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Доколко е възможно взаимодействието и общуването с католици и протестанти, сред които, а това е

„. И да, Когато Отец предлага на целия свят в жертва за греха му Своя Единороден Син, Той е предвидил, че в крайна сметка Спасителят реално ще бъде разпнат само за една група избрани - Неговата Църква. Затова и в Писанието е казано, че мнозина са призвани, а само малцина са избрани.“

Нека не нагласяме Словото според своите разбирания а да формираме своите разбирания четейки Словото.

Вярно е че по малката част от света ще се спасят, но това не са предварително ИЗБРАНИТЕ ОТ БОГА а откликналите на Божия призив за спасение чрез вяра в Христос – ИЗБРАЛИТЕ БОГА.


Римляни 8:29
Защото, които предузна,(ЧЕ ЩЕ ОТКЛИКНАТ НА ПРИЗИВА МУ) тях и предопредели (НЕ ЗА СПАСЕНИЕ А ЗА)да бъдат съобразни с образа на Сина Му, (ЩЕ ВЛОЖИ ДУХА СИ В ТЯХ И ЩЕ ГИ ОСИНОВИ) за да бъде Той първороден между много братя;

Много „богослови“ (концесиослови) не вярват и не приемат тази ни позиция но това определя Бог, не те.

Лука 7
26 Но какво излязохте да видите? пророк ли? Да, казвам ви, и повече от пророк.
27 Това е оня, за когото е писано: - "Ето, Аз изпращам вестителя Си пред Твоето лице, Който ще устрои пътя Ми пред Тебе".
28 Казвам ви: Между родените от жена няма по-голям от Иоана; обаче, ПО-МАЛКИЯ В БОЖИЕТО ЦАРСТВО Е ПО-ГОЛЯМ ОТ НЕГО.

Може някой да ми опонира че това се отнася за времето когато дойде „Божието царство на Земята. Аз ще отговоря с въпроси:
– Не е ли Бог Отец – Цар на царете?

– Не са ли от Божието царство децата на царя?


Това е от особена важност за християните, за да осъзнаят своята позиция на – спасени (не определени за спасение),нови създания, новородени(осиновени) в Божието семейство, принцове в царството на Бога в което първороден брат ни Е самия Господ Иисус Христос.

Тези чиито очи Лукавия (НЕ БОГ)е заслепил(за да не виждат) и е закоравил сърцата и умовете им (да не разбират), не са за осъждение от нас, защото Бог обича и тях и желае да чуят „Благата вест“ и е поверил тази отговорност на Своите деца – на нас.

Нека тези които твърдят че няма спасени, че те са единствените „право славещи“ които се надяват да заслужат и наследят обещаното спасение, да се замислят, дали не грешат в надеждите си.

Нека се замислят с какво право съдят мюсюлманите, които живеят със същата надежда:heart:
от Милко
18 Юни 2017, 15:20
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Юродивите заради Христа

Всеки сам си определя пътя и сам за себе си ще отговаря пред Бога. И не нападам православието, просто говоря истината, а тя често е болезнена.
Лека нощ и от мен.
от Watch
19 Юни 2017, 00:32
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Защо на християните е дадено да се спасяват само чрез вяра?

AwarriorofChrist » написа:
Бесовете имат погрешна вяра - те не признават пресветата Троица и отхвърлят Сина Божий като Господ Бог и едно от Светите лица на Троицата....водени от нечестивия юдеите отхвърлили изпратеният в Името Божие Спасител.


Яков 2:19
Ти вярваш, че има само един Бог, добре правиш; и бесовете вярват и треперят.

Аз мисля че някои изопачават в своя полза толкова ясно написан текст.

Демоните вярват че има само един Бог и твоята вяра ако е такава това никак не те ползва.

Ако вярваш че има ВЕЛИК, ВСЕМОГЪЩ И СТРАШЕН БОГ пред Когото ще отговаряш с живота си за извършените грехове, само ще трепериш от страх за живота си.

Но ако вярваш че си любимо творение на този Бог, че Той те обича и е платил с кръвта на Сина Си цената за всичките ти грехове за да се върнеш при Него и че Той те чака да се покаеш и приемеш спасението си даром, ТОВА ВЕЧЕ Е СПАСИТЕЛНАТА ВЯРА. :heart: :heart: :heart:
от Милко
19 Юни 2017, 21:06
 
Jump to forum
Jump to topic