ХРИСТИЯНСКИ ФОРУМИ - ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ

Дата и час: 23 Окт 2017, 10:40 Разширено търсене

Търсенето върна 23 резултата

Return

Re: ГРАБВАНЕТО НА ЦЪРКВАТА И ОСТАВЕНИТЕ ХРИСТИЯНИ

Ами ..хмммм честно казано не мога да приема съня на този бразилски травестит за нещо сериозно....звучи толкова не сериозно и налудничево. Абе като куриоз може да се види до къде довежда прелеста и заблудата и липса на елементарна духовна образованост
Относно дали това, което този човек говори е от БОГА и ще стане така, както каза човекът, не знам. Нямам убеждение, за това няма да се намесвам и да заставам на никоя страна. Може да стане наистина така, може и да не стане. Не познавам достатъчно добре Библията и какво казва тя относно това. А относно това, което си написал "бразилски травестит", сигурен ли си, че този човек е такъв, защото каза, че има мъж и дете?
от Георги Георгиев
12 Май 2016, 21:09
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: ГРАБВАНЕТО НА ЦЪРКВАТА И ОСТАВЕНИТЕ ХРИСТИЯНИ

Аз съм най-окаяният тук. Не съм аз който да изобличавам bolgaroliub за думите му, нито пък написах това, което написах с цел да стават спорове и препирни тук между нас. Затова, моля ви, нека не се караме. Просто исках да го попитам дали е сигурен за това, което написа, че човекът от видеото е травестит.
от Георги Георгиев
13 Май 2016, 13:35
 
Jump to forum
Jump to topic

БОГ ми даде недупчен билет

Днеска поради една не планирана причина, нямах пари за два билета, а трябваше да хвана две превозни средства до вкъщи. Имах само 1 лева за единия рейс. Хванах го, стигнах до мястото, където трябваше да си хвана втория рейс (ако имах пари за билет), но тъй, като нямах пари за билет, знаех, че ще трябва да ходя/тичам до вкъщи. Трябваше да ходя някъде, може би, около 6-8 километра. Започнах да ходя, минах първите две спирки и точно на 20 метра от втората спирка при която отивах, гледам някакъв свит билет на земята, ама 1/3 от него се вижда, като че е просто парче от билет. Викам я да го отворя да видя, просто така. И какво да видя, стар, недупчен билет! Хванах рейса от тази спирка и се прибрах.

Мислех да не го пиша, защото ГОСПОД ни учи да бъде в тайно доброто което вършим и ТОЙ ще ни въздаде на скришно. Но ще го напиша, защото мисля, че е за насърчение и слава на БОГА. Та това за което говоря е, че единия лев, който не ми достигаше, не ми достигаше, защото бях дал на човек в нужда и знаех. Знаех, че после ще се връщам пеша/тичайки до нас, защото нямаше да мога да хвана втория рейс до нас, но поне 5-10 пъти съм тичал или ходил пеша по този път поради някакви други причини и горе-долу съм си свикнал да изминавам това разстояние, когато има някакъв повод и затова реших да помогна на човека, и знаех, че няма да ми стане кой знае какво. И ето как когато помогнем на някого, БОГ помага на нас ... И още по-чудното е, че човека на който помогнах ми каза нещо след като се съгласих да му помогна, не разбрх точно какво каза, но мисля, че каза "БОГ ще ти даде повече", затова че съм му помогнал. И наистина БОГ ми даде много повече! Слава на БОГА отвека и довека за толкова голямата МУ милост!!! Благословен да бъде БОГ завинаги!!! Амин.
от Георги Георгиев
27 Апр 2016, 15:12
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: От кое племе от Исраел произлиза Месията Йешуа по плът?

Юдовото?

Матей 1
1 Родословието на Исуса Христа, син на Давида, син на Авраама.
2 Авраам роди Исаака; Исаак роди Якова; Яков роди Юда и братята му;
от Георги Георгиев
25 Май 2016, 18:06
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: От кое племе от Исраел произлиза Месията Йешуа по плът?

Евреи 7:11 И така, ако би имало съвършенство чрез левитското свещенство (защото под него народът получи закона), каква нужда е имало вече да се издигне друг свещеник, според Мелхиседековия чин, и да не се смята според Аароновия чин?
12 Защото ако се промени свещенството, по необходимост става промяна и на закона.
13 Понеже Този, за Когото се казва това, принадлежи на друго племе, от което никой не е служил на олтара .
14 Защото е известно, че нашият Господ произлезе от Юдовото племе , а относно това племе Моисей не каза нищо за свещеници.

Йеремия 23:5 Ето, идват дни, казва Господ,
когато ще въздигна на Давид Праведен Отрасъл,
който като Цар ще царува, ще благоденства
и ще върши правосъдие и правда по земята.

Откровение 5:5 Но един от старейшините ми каза: "Недей да плачеш: ето, лъвът, който е от Юдовото племе , който е Давидовият корен, победи, за да разгъне книгата и да разпечата нейните седем печата."

И аз се сетих точно за тези стихове от Евреи 7, където ако разбирам правилно, пише, че ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС не е от племето на свещениците.
от Георги Георгиев
25 Май 2016, 20:41
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2 Коринтяни 5:21

Благодаря ти от сърце, братко мой, за това, че ми отдели време и ми даде така изчерпателен отговор !!! БОГ да осияе с ЛИЦЕТО СИ над теб и да покаже милост към теб и към цялото ти семейство в ИМЕТО на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Амин.
от Георги Георгиев
05 Юни 2016, 23:39
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Моля за съвет.

Извинявай, не успях да те разбера точно какво имаш предвид. Можеш ли да се опиташ отново да го напишеш с други думи?

Ако нямаш против, искам да ти цитирам няколко стиха от Библията относно това, което си написала:

"... че расата от която произлизам не е правилната "

1 Царе 16:7 Но Господ каза на Самуила: Не гледай на лицето му, нито на високия му ръст, понеже съм го отхвърлил; защото не е както гледа човек, понеже човек гледа на лице, а Господ гледа на сърце.

Римляни 10:12
Понеже няма разлика между юдеин и грък защото същият Господ е Господ на всички, богат към всички, които Го призовават.

Галатяни 3:28
Няма вече юдеин, нито грък, няма роб, нито свободен, няма мъжки пол, ни женски; защото вие всички сте едно в Христа Исуса.

Не знам дали съм те разбрал правилно, но от това, което си написала го разбрах като че имаш предвид, че имаш опасения, че е лошо че си с еврейски корени.
Просто искам да ти напиша, че евреите са народа към който изпитвам най-голяма привързаност и съпричастност. Сега да не стане, че съм излъгал, ще спомена, че не знам, може и българите, нашия народ, да са ми на първо място и след това да са еврейте или да е обратното, това не знам, не искам да излъжа. Нямам убеждение, но си мисля, че може би е по-правилно да не се правят раздевляниея между народи, а да се обичаме всички независимо от коя държава е, да не се делим на народности, дали греша и ли не не знам, просто така вярвам. Това ми изглежда и че ни казват стиховете, които цитирах по-горе. Просто исках да ти напиша това за евреите, ако ще те накара да се почувстваш по-добре по някакъв начин. Поне аз от това, което съм чел от Библията, ми се струва, че почти в цялата Библия пише само за евреите.
от Георги Георгиев
27 Юни 2016, 00:40
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Бих искала вашата подкрепа

Уважаеми съфорумци ,братя и сестри.При мен се появи проблем със мой съсед който иска по незаконен начин да придобие наш наследствен имот .Случаят е доста заплетен поради което моля за вашата молитвена подкрепа за неговото разрешаване.Аз правя каквото мога молете Бог да свърши останалото и да нарежда нещата.Благодаря на всички предварително.
Добе, братко.
После пиши да прославиш БОГА и да ни споделиш какво е станало, когато всичко мине, независимо от това, което ще стане.
от Георги Георгиев
16 Юли 2016, 23:10
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Йешуизъм

Братя и сестри, ще напиша това, което чувствам и мисля. Дано БОГ ми дава мъдрост и дано БОГ ми прости и ми открие ако някъде греша, да се покая и да приема прошката и благодатта на БОЖИЯ СИН.

Братя и сестри, не усещам БОЖИЯ СВЯТИ ДУХ в тази тема. И мисля, че нещата отиват много по-далече от просто тази тема. Тези спорове, дразги, разцепления, обиждания, съдения, не мисля, че имат нещо общо с БОЖИЯ ДУХ.

Видно е че с Йоли сте се скарали и не сте в мир и единствено с нея. Какво е нейното убеждение, няма да коментирам, нямам убеждения по този въпрос за който сте писали относно Месианството и Месианите, не съм запознат. Затова каквото убеждение имам, си го имам за себе си и няма да го налагам на друг сега. Не мисля, че ще е правилно да продължа да коментирам по този въпрос за това и нямам желание да го правя. И в момента не пиша с цел да дебатираме по този въпрос, а пиша относно отношенията ни един между друг, относно любовта(?) ни помежду ни.

Аз любов не виждам помежду ни, в това число слагам и себе си, че не усещам да имам любов към вас. БОГ знае. Може и да имам любов към вас. Но любовта ми със сигурност не е такава каквато трябва да бъде.

Преди време предложих да спрем със споровете, с някои много малки изключения, като чели никой не се съгласи с мен и не пожела да вземе това решение и да се укротим и спрем, да се смирим пред БОГА и да молим БОГ да съкруши сърцата ни.

Ако пиша нещо грешно, дано БОГ ми открие и ме доведе до покаяние. Ще пиша това което мисля.

Мисля, че Християнските плодове не се виждат в отношенията ни помежду ни, мисля че плодовете които се виждат в отношенията помежду ни са развалени плодове, които водят към смърт и вечно осъждение.

Яков 1
13 Никой, който се изкушава, да не казва: Бог ме изкушава, защото Бог се не изкушава от зло, и Той никого не изкушава.
14 А който се изкушава, се завлича и подлъгва от собствената си страст;
15 и тогава страстта зачева и ражда грях, а грехът, като се развие напълно ражда смърт.

Знаете, че БОГ ме доведе в този форум, да чуя благовестието за жертвата на ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС, КОЙТО умря за всичките ни грехове, и възкръсна на третия ден и сега можем да се спасим ако се покаем и повярваме единствено и само в НЕГО, защото само в НЕГОВОТО ИМЕ има спасение за нас човеците, за това вие ми благовествахте и аз се покаях и приех спасенеито на ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС. Слава на БОГА отвека и довека, защото милостта МУ трае довека!!! Амин.
След като повярвах си спомням, че е имало няколко познати/приятели на които съм предлагал да влезнат тук във форума с надеждата, че поради милостта на БОГ, ТОЙ ще ви/ни употреби да благовестваме на тези хора за ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС, да се покаят и да приемат НЕГОВАТА жертва за тях и за всички нас, за целия свят. Но сега братя и сестри, ще излъжа ако напиша, че бих искал да поканя някой познат/приятел да влезне във форума. Аз имам страх, плаша се, че ако този някой влезне във форума може да се похули БОЖИЕТО ИМЕ и на този човек вместо да му бъде благовестено, той да се разочарова от начина по който се държим един с друг и нещата, които си пишем. Страх ме е и как хората тук във форума ще му благовестват, по какъв начин ще се го приемат и ще се обърнат към него, защото ние ако помежду си сме в грях, то това не означава ли, че и с невярващите отношението ни ще е нечестиво ... Имам опасения и страх да поканя който и да било във форума, братя и сестри. Съветвам ви ако познавате някой искрено вярващ, посветен на БОГА човек, отдал живота си на ГОСПОДА, да го повикате да разгледа тази тема и като цяло да разгледа няколко теми в които сме спорили и разисквали един с друг и сме се обиждали, злословили и хулели и да попитате този отдаден на БОГА човек какво мисли за отношенията ни помежду ни, като Християни, какво мисли за състоянието на форума, мисли ли, че СВЯТИЯ ДУХ присъства в това което пишем.

Потребителят с име maikyl в коментара преди мен, вярвам много на място е цитирал тези стихове:

Лука 6
39 Рече им една притча: Може ли слепец слепеца да води? Не ще ли паднат и двамата в яма?
40 Ученикът не е по-горен от учителя си; а всеки ученик, когато се усъвършенствува ще бъде като учителя си.
41 И защо гледаш съчицата в окото на брата си, а не забелязваш гредата в твоето око?
42 Или как можеш да речеш на брата си: Брате, остави ме да извадя съчицата, която е в окото ти, когато ти сам не виждаш гредата, която е в твоето око? Лицемерецо! първо извади гредата от своето око, и тогава ще видиш ясно, за да извадиш съчицата, която е в братовото ти око.
43 Защото няма добро дърво, което дава лош плод, нито пък лошо дърво, което дава добър плод.
44 Понеже всяко дърво от своя плод се познава; защото не берат смокини от тръни, нито късат грозде от къпина.
45 Добрият човек от доброто съкровище на сърцето си изнася доброто; а злият човек от злото си съкровище изнася злото; защото от онова, което препълва сърцето му, говорят неговите уста.
46 И защо Ме зовете, Господи, Господи! и не вършите това, което казвам?
47 Всеки, който дохожда при Мене, и слуша Моите думи, и ги изпълнява, ще ви покажа на кого прилича.
48 Прилича на човек, който като построи къща, изкопа и задълбочи, и положи основа на канара; и когато стана наводнение, реката се устреми върху оная къща, но не можа да я поклати, защото беше здраво построена.
49 А който слуша и не изпълнява, прилича на човек, който е построил къща на земята, без основа; върху която се устреми реката, и на часа рухна; и срутването на оная къща беше голямо.

Има ли грях в живота ни, в грях ли живеем, в мерзост ли живеем ? Тогава къде сме тръгнали да вадим съчицата от окото на брата си, братя и сестри мои? Къде сме тръгнали? Къде сме тръгнали да съдим братята и сестрите, ние които живеем в грях и мерзост и не сме изкоренили злото от сърцата и живота ни? Къде сме тръгнали да обиждаме и хулим? А нашата греда какво ще я правим? Ние много знаем, този бил такъв, онзи бил онакъв, а какви сме ние, къде сме ние в следването на БОГА, какъв е нашия път? Или ние се мислим за много велики, много отдадени на БОГА и си мислим че БОГ ни дава право да пишем по 60 страници романи с обиди, съдения и коментари колко грешен бил нашия брат или сестра и колко заблуден бил? СЛОВОТО не казва ли че по друг начин трябва да постъпим в подобни ситуации?

Тит 3
9 А отбягвай глупавите разисквания, родословия, препирни и карания върху закона, защото те са безполезни и суетни.
10 След като съветваш един два пъти човек, който е раздорник, остави го,
11 като знаеш, че такъв се е извратил и съгрешава, та от само себе си е осъден.

С това, което пиша дано не съм съгрешил против този стих от СЛОВОТО, защото може да има стари хора измежду вас, а аз съм млад:

1 Тимотей 5
1 Стар човек не изобличавай, а увещавай го като баща, по-младите като братя,

Моля ви, ако е възможно приемете това, което пиша като увещание към всички нас, а не като изобличение. Лично към мен си нека ми бъде като изобличение ако е волята на БОГА.
Увещавам всички ни да се покаем искрено пред БОГА,
да молим БОГ да ни смири,
да молим БОГ да съкруши непокяните ни сърца,
да молим БОГ да ни помогне да се помирим,
да изповядваме греховете си един на друг, да се помолим за прошка един от друг - всички помежду си и да си простим за всичко което сме си сторили един срещу друг и за напред да не постъпваме по нечестив начин един срещу друг, но да следваме БОЖИЯ път и да изпълняваме НЕГОВОТО СЛОВО.

Ще ви напиша какво чувствам, може да греша, не знам! БОГ знае!!!
Чувствам, че ако не го направим, този форум върви към смърт и плодовете, които ще ражда ще водят към смърт не към вечен живот в ХРИСТА и по този начин ще се хули БОЖИЕТО ИМЕ, ще се хули името на НАШИЯ СПАСТИЕЛ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС, като ако вместо светлина на света, бъдем отрова за него с нашето отношение, разпри, кавги, обиди, хули един към друг. Чувствам, че ако така продължаваме много скоро този форум може да се срути и да дойде края му!

БОГ да покаже милост към нас, в ИМЕТО на ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС и ако сме се отклонили дано БОГ ни помогне да се покаем и да се върнем в правия път! Амин.
от Георги Георгиев
19 Юли 2016, 13:40
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Бих искала вашата подкрепа

Слава на БОГА, брат Стефане!
БОГ е толкова МИЛОСТИВ към нас ...

Псалми 35:27
Нека ликуват и се радват онези, които желаят правдата ми, и винаги да казват: Нека ГОСПОД се възвеличи, който желае мира на слугата Си!
от Георги Георгиев
24 Юли 2016, 22:41
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Бих искала вашата подкрепа

Амин, брат Пламене!
Не знам, БОГ знае дали е така или не, лично аз вярвам, че БОГ прослави името СИ и изяви славата СИ с това, което е станало в живота на брат Стефан във връзка с имота и вярвам БОГ за пореден път ни показва, че трябва да вярваме в това, че ТОЙ чува молитвите ни и че има сила в молитвите ни, че трябва искрено и от сърце да МУ се молим и да МУ се доверим, да уповаваме на НЕГО.
Слава на БОГА отвека и довека, защото милостта МУ трае довека! Амин.
от Георги Георгиев
24 Юли 2016, 23:41
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Световна премиера на новата екранизация на Бен-ХурНяма никаква опасност "да ги отдалечи и да им даде погрешна представа за християнството", както питаш. Няма такава опасност, не се притеснявай изобщо за това.
Благо написа по повод твоя коментар и това: "В крайна сметка, за да е с християнска насоченост един филм не е задължително непременно да присъства Джисъс през кадър-два и/или да се редят евангелски реплики на през минута. Идеята е много добре изведена във финала - "прошката" и "християнската любов"!" Аз напълно го подкрепям и мисля по същия начин като него.
Гледайте го с приятели, Георги, и не се притеснявай от нищо. :good:

Благодаря ти за отговора!
Ако се открие подходящо време мисля да им предложа да отидем да го гледаме.
от Георги Георгиев
23 Авг 2016, 00:02
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Защо българите допускат да се подиграват с православната църква?

Аз също не очаквах хората да се толкова зле настроени срещу БОГ и вярата в НЕГО. Поради БОЖИЯТА безкрайна милост, вярвам БОГ ме доведе до СЕБЕ СИ, да повярвам в НЕГО и да приема спасението МУ, преди около 1 година и половина. От тогава досега единствено за един човек си спомням, който не познавам лично, ами от интернет, който човек ми каза, че се е покаял и е приел спасението на нашият СПАСИТЕЛ ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. За друг не се сещам да е приел спасението на БОГ през тази около 1 година и половина. А какво да кажем за това, че от всичките ми бивши съученици, бивши съотборници и познати, с които съм имал поне някакъв кратък контакт през последната година и половина, не съм усетил или видял някой от тях да е приел спасението на БОГ, както и отпреди още, когато сме били заедно, не си спомням някой от тях да е говорил много за БОГ и да ГО е следвал. Дано някой от тях е повярвал в БОГ сега. Амин.
Такава безбожност има и такива подигравки, както е пророкувано в Библията, че ще дойдат подиграватели в последното време, че вярвам, че само ако ходим с БОГА в любящи и интимни отношения и ГО търсим с цялото си сърце, ум, душа и сила, и уповаваме постоянно на НЕГО, с НЕГОВАТА помощ и сила ще устоим докрай. Започнем ли да се отдалечаваме от БОГ, да ГО пренебрегваме, да охладняваме към НЕГО и да не уповаваме на НЕГО, става много страшно и опасно за нас и за това дали ще устоим докрай.
от Георги Георгиев
03 Авг 2015, 02:05
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Превод на Библията

Благодаря ви на всички, че ми дадохте съвети!
Нека бъде БОЖИЯТА воля за всичко, което има да стане. Амин.
от Георги Георгиев
04 Яну 2017, 23:53
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Честит рожден ден на Георги Георгиев

Благодаря ви много братя и сестри мои!
Блгагодаря на БОГ, че ви познавам.
Знаете, че БОГ ме доведе в този форум и тук беше мястото, където вие ми благовествахте и се покаях и повярвах в БОГ!
Дано по-малко се караме, спорим и обиждаме за напред.
Дано много хора се покаят и повярват в БОГ чрез този форум, както мен.
от Георги Георгиев
12 Фев 2016, 01:31
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Наистина ли ХРИСТОС трябва да бъде преведено в българските Библии, като ПОМАЗАНИЯТ?

Здравейте!
Не знам дали съм разбрал правилно, до доколкото разбрах братята и сестрите за които ви пиша казват, че ХРИСТОС не е име. Че ИСУС е име, докато ХРИСТОС означава ПОМАЗАНИЯТ, но не като презиме и фамилия, както е да речем с имената Атанас Георгиев. Вярно ли е това?

На мен БОГ ми е засвидетелствал, че има сила в ИСУС ХРИСТОС. Не знам това дали означава, че няма нищо грешно и никакъв проблем да казваш ИСУС ХРИСТОС, вместо ИСУС ПОМАЗАНИЯТ например. Или ако е наистина най-правилно човек да казва ИСУС ПОМАЗАНИЯТ, БОГ да го е направил поради моето не знание по въпроса. Но независимо, БОГ го направи в жалкия ми живот.
от Георги Георгиев
28 Яну 2017, 19:31
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Среща в София

Пиши ако има някакво развитие. Има шанс да дойда, но не обещавам нищо, нека бъде БОЖИЯТА ВОЛЯ за това. Амин.
от Георги Георгиев
09 Мар 2017, 03:00
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Видение

Здравей, yavana!
ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС наистина е възкръснал.

Вярвам е така, както написа, че БОГ се радва, когато ти се грижиш за твоето дете и го обичаш и също така ако го възпитаваш във вярата в БОГА, в това да обича БОГ, като свой БАЩА. И че не е БОЖИЯТА воля ти да не обичаш детето ти. Вярвам понякога да обичаш детето ти включва и да го накажеш/набиеш с цел да го възпиташ и да върви в правия път.

В Библията пише:
Притчи 13:24
Който щади тоягата си, мрази сина си, А който го обича наказва го на време.

Не знам дали това, което си видяла има определено значение и дали БОГ ти го е дал или е от злото. Само искам да ти споделя, че вярвам това, което си прочела "за да получа точен прочит на видението си е нужно да потърся отговор в Библейският текст" е много вярно. Отговорите получаваме от БОГ, когато МУ се молим искрено и четем НЕГОВОТО СЛОВО - Библията и имаме вяра в НЕГО. Поне аз не знам за определен начин по който да те посъветвам да четеш Библията, по-важното вярвам е да се молиш постоянно на БОГ да ти открива написаното в нея, защото е Книга написана, чрез БОЖИЯТ ДУХ, и е нужно БОГ да открива на човек за да я разбере, не е като някакъв роман или обикновена книга, която я прочетеш 1-2 пъти и вече знаеш почти всичко за което се разказва в нея. Съветвам те да започнеш от Новия Завет да четеш и моли БОГ и вярвай БОГ ще ти открие много по-велики и чудни неща и от значението на видението, което си имала. Най-важното е какво е направил ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС за всички нас, лично и за теб самата, за твоето дете и за цялото ти семейство.
БОГ да те благослови :) !
от Георги Георгиев
20 Апр 2017, 23:43
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: СВЕТАТА ДЕВА ОТ МЕЖДУГОРИЕ

Вярвам, че Ochakvane е прав относно това, което написа в мнение номер 54, във връзка с това, че дявола може да прави "изцеления".
Например съм гледал свидетелства на няколко екстрасенси, които БОГ е спасил и ги е освободил от проклятието на дявола с техните екстрасенс (дяволски) практики.
В момента си спомням точно една от тези жени, които свидетелства за това. Тя обяснява как когато е била екстрасенска (тоест слуга на дявола) е имало моменти в които е изцелявала хора. Хората са си отивали здрави, изцелени. Обаче след известно време са се връщали в много по-тежко състояние. Така действа дявола, уж изцелява, а всъщност вкарва проклятие в живота на човек и човека докато си мисли, че е изцелен, всъщност след няколко дни-седмици-месеци или години изведнъж живота му се срутва и дявола го съсипва, защото истината е че дявола въобще не го е изцелил, а само го е проклел с това фалшиво изцеление. Например не мисля, че това, което позволих дявола да направи с мен е много различно. Защото ходех на врачка в продължение на 2 години и тя (поради действието на дявола, защото врачките вършат "чудесата" си чрез силата на дявола) ми познаваше всеки път 2/3 от нещата, които ми казваше. И на пръв поглед човек ще си каже "еми ето те познават бъдещето, те са надарени, те имат супер сили, те ни помагат защото ни казват какво ще стане в бъдеще". Докато не ми се срути живота изведнъж, около половин година след последното ми ходене при нея. Мисля ситуацията е подобна при мене - първо виждам чудеса, познава ми бъдещето, всичко ми изглежда много хубаво и след това изведнъж падам толкова надълбоко в съкрушение, че не знаех дали има смисъл да живея. Такива са изцеленията на дявола. Така, че вярвам, че Ochakvane е прав за това, което написа, че дявола може да изцелява фалшиво, което не е изцеление, а е само залъгване за да погуби хората и да ги отдалечи от БОГ. Защото кое е по-важно - човек да бъде изцелен и здрав физически (временно чрез действието на дявола и изведнъж след това живота му да бъде погубен от проклятието на дявола) или ако ще да бъде болен, но да обича БОГ, да следва БОГ, да спазва БОЖИЕТО учение и един ден когато умре и си отиде от този кратковременен живот да бъде вечно с БОГА в Рая? Разбира се, че второто, без никакво противоречие. Така, че какво чудно има в това дявола да "изцелява чудно" хора за да ги измами и заблуди да вярват в неща, които неща ще ги отделят от БОГА за да се разбунтуват против НЕГО и ТОЙ да ги осъди в деня, когато ще отговарят пред НЕГО?
от Георги Георгиев
23 Дек 2015, 15:39
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: СВЕТАТА ДЕВА ОТ МЕЖДУГОРИЕ

Намерих свидетелството на жената, която е била есктрасенска, за която писах в миналия ми коментар. Ето го:

3016f125

Това са някои от нещата, които казва тази жена и поне аз не мисля, че са в някакво протиречие с БОЖИЕТО СЛОВО, а точно обратното, вярвам, че са в синхрон с написаното в Библията:

"И дойдох в лабораторията и станаха наистина чудеса ... Сляпо дете прогледна, парализирана ръка се изправи ... много чудеса.
Над 5000 човека на стадиона в Кърджали, вестниците писаха за това, телевизията, когато получавах обратните сведения, аз разбирах, че тези, които биваха излекувани, диагнози, които медицината беше вдигнала отдавна ръце, се случваше нещо много странно в тях. В техните домове, или те изпадаха в депресия самите пациенти, или техните близки. Имаше дори раздяла на семейства, много скоро след лечението, имаше дори опити за самоубийство и много интересно, не за самите пациенти, но на техните деца, като чели тази сила, която уж беше изцерителна, влизаше в хората и тя искаше да влезе и влизаше в околоните, там хората с които си живееха. А тя беше унищожаваща сила."

"И тогава реших в молитвите си да включа и едно отричане, аз казах така, новият елемент беше: 'Боже, ако тази сила не е от тебе, аз се отричам от нея, искам ти да я премахнеш от мен'. Това беше всяка вечер. И тогава, като чели целият ад се изправи и не искаше да ме пусне там, където отивах."

"Освен, че има БОГ има и дявол. Тези сентенции не бива да избягват от нашето съзнание. Полузнанието, полузнанието нищо не ни ползва. Някога хората оставяме на идеята и знанието, че БОГ е любов и толкоз. И си мислим, че всяка сила е от БОГА. Но това просто не е така. Аз това искам да кажа. Изпитвайте нещата и познавайте БОГА и стремете се да ГО познаете. Защото наистина има БОГ и наистина има дявол."
от Георги Георгиев
23 Дек 2015, 16:09
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: СВЕТАТА ДЕВА ОТ МЕЖДУГОРИЕ

Според мен едни от въпросителните са:
1. Какво е станало с тези хора след, като са били изцелени. Какво е станало с тях няколко часа, дни, месеци или години след, като са били изцелени при молитвите им към майката на ГОСПОД.
2. Следват/започнали ли са да следват БОГ според истината.

Това със силно застъпените (ако не се лъжа) икони на които изобразяват майката на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, прегърнала ГОСПОД, КОЙТО е представен, като дете - отговаря ли на истинското Християнство? Не оставя ли с впечатление, че все едно майката на ГОСПОД е по-велика от ГОСПОД, а тя е била човек, като нас и няма как да е по-велика от ГОСПОД, това е богохулство. Също искам да споделя от преди няколко дни какво стана. Говорих си с един възрастен мъж, каза, че дъщеря му е била много болна (ако си спомням правилно е имала тумор в мозъка), но са я опрерали успешно и е оздравяла. Каза ми, че са се молили на майката на ГОСПОД, на Мария и ми казва, че вярва, че Мария е спасила дъщеря му. Обаче знаеш ли кавко беше шокиращото? Че когато му споделих, че вярвам, че БОГ я е изцелил и когато му споменах някои неща във връзката с вярата в ГОСПОД БОГ, той ми отговори, че не вярва в това, ами вярва, че Мария е изцелила дъщеря му и каза, че Мария е страдала много, а за ГОСПОД такива думи не каза. Така излезна, че като все едно БОГ няма нищо общо с оздравяването на дъщеря му. Според теб БОГ би ли изцелил дъщеря му с цел да се получи точно това, което се е получило, човекът да вярва в Мария, вместо в БОГ и да не признава милостта на БОГ ? Говорил съм си и с друг човек преди около 1 година. Беше ми казал, че майка му (тя е умряла) се е молела на Мария и също така и този човек ми каза, че се моли на Мария, защото така го е учила майка му. Това за БОЖИЯ прослава ли е, да се молиш само на Мария, а БОГ да не го споменаваш? Кой знае още колко такива хиляди или милиони ситуации има в които хора избират Мария пред ГОСПОД.

Този стих чел ли си го?

Исая 42:8 Аз съм Господ; това е Моето име; И не ща да дам славата Си на друг, Нито хвалата Си на изваяните идоли.
от Георги Георгиев
23 Дек 2015, 17:17
 
Jump to forum
Jump to topic