ХРИСТИЯНСКИ ФОРУМИ - ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ

Дата и час: 21 Сеп 2017, 00:54 Разширено търсене

Търсенето върна 4 резултата

Return

Re: 15ти Август Успение Богородично

Може би тези стихове ще ни приближат до правилия отговор:
Йоан 8:44
Вие сте от баща дявола, и желаете да вършите похотите на баща си. Той беше открай човекоубиец, и не устоя в истината; защото в него няма истина. Когато изговаря лъжа, от своите си говори, защото е лъжец, и на лъжата баща.
Числа 23:19
Бог не е човек та да лъже, Нито човешки син та да се разкае; Той каза, и няма ли да извърши? Той говори, и няма ли да го тури в действие?
от Милко
16 Сеп 2016, 00:33
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Актьорът Тодор Колев видял рая

lazarin1 » преди 3 минути написа:Зная какво ти е Тео, но това което чуваш не е от баща ти нито е от Бог. Господ е забранил общуването с мъртвите виж второзаконие 18: 9. Дявола използва болката ви за да ви заблуди


Знам, че знаеш. Благодаря ти. Разбирам всичко. Прегръщам те! :friends:
от Theodora V
23 Сеп 2016, 10:06
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: 15ти Август Успение Богородично


Теодора,

Ще ти издам една тайна. Детето ми навърши преди седмица десет месеца и до този момент не е заболяло от никаква болест. На всеки преглед лекарят казва, че се развива чудесно. В началото ни говореше за млечни храни и разни други неща, но след това се убеди, че така, както храним бебето, е много здравословно. Теглото му е нормално, получава си всички необходими вещества и т.н.

Така че, Бог е по-добър Лекар от всички хора с титли.

Очакване, да ви е живо и здраво бебето! Бог да го благослови и него и цялото ви семейство! С най-добри чувства към вас - независимо че сте адвентисти! От сърце ви се радвам и ви обичам, защото сте преди всичко християни! :smileheart:
от stucyte
24 Сеп 2016, 22:31
 
Jump to forum
Jump to topic