ХРИСТИЯНСКИ ФОРУМИ - ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ

Дата и час: 25 Сеп 2017, 11:05 Разширено търсене

Търсенето върна 10 резултата

Return

Исус се явява на похитен от ислямски терористи мъж(Видео свидетелство)


Исус се явява на похитен от ислямски терористи мъж
(Видео свидетелство)
Изображение
от Kolyo.Slavov
07 Май 2016, 15:19
 
Jump to forum
Jump to topic

Защо изкушенията са необходимост & надежда да изгубените

https://www.youtube.com/watch?v=pWTCe6f6i6s

Има прикачени субтитри към видеото. Бъдете благословени!

Клеър получава всеки ден послания от Исус до деня на Пришествието. Това е едно от посланията, публикувано на 14.03.2016г в youtube канала Still small voice

"Момента, в който вече не сте съблазнявани е момента, в който вашата духовна
сила започва да намалява. Както някой, който никгоа не върви, евентуално губи мускулната маса
и сила в краката си, така и този, който не бива изкушаван се превръща в духовен "слабак". Аз ще допусна изкушенията, но никога няма да ви оставя сами с тях. Или Аз или Духът ми или ангелът ви хранител ще ви помогне и извести за тактиките на врага. Проваляте се тогава, когато своеволието ви е по-силно от саможертвеността."
от Kolyo.Slavov
06 Апр 2016, 14:39
 
Jump to forum
Jump to topic

Духовна борба срещу тактиките на врага 1частВсеки ден Клеър получава послания от Исус до деня на Грабването. Това е едно от посланията, публикувано на 31.07.2016г в youtube канала Still small voice.
от Kolyo.Slavov
05 Дек 2016, 00:45
 
Jump to forum
Jump to topic

Исус говори за духовната борба срещу врага част 2

https://www.youtube.com/watch?v=e6J_HkEHwd0

Всеки ден Клеър получава послания от Исус до деня на Грабването. Това е едно от посланията, публикувано на 01.08.2016г в youtube канала Still small voice.

"Какво е смиреност? Да виждаш себе си като най-малкия сред другите и да знаеш със сигурност, че те са по-добри и заслужават повече от теб. Когато достигнеш до това място, ще бъдеш много щастлив, спокоен и сигурен. Няма какво да доказваш, нито какво да защитаваш, няма с какво да се показваш, няма с какво да се препоръчваш преди други,. Ти вече си на абсолютно най-ниското стъпало на стълбата, затова няма накъде да паднеш."
от Kolyo.Slavov
09 Дек 2016, 22:20
 
Jump to forum
Jump to topic

Тайните на хвалението, страда ли Господ?

https://www.youtube.com/watch?v=Q3kQxbv0nNg&feature=youtu.be

Всеки ден Клеър получава послания от Исус до деня на Грабването. Това е едно от посланията, публикувано на 15.03.2017г в youtube канала Still small voice.

"Невести мои, вие сте моята наслада. Прекарвайте това време с Мен с никаква друга цел, освен с тази да се наслаждавате на присъствието ми и да ми донасяте радост. Не се обгрижвайте с това, че не сте префектни, "святи". Любовта е винаги съвършена. Възлюбете ме така както никога, защото този свят ми носи безкрайна болка и страдание... затова се нуждая от толкова много безкрайно хваление, за да се изцелят тези рани. И докато сте във хваление, Аз преливам с милост към всички Мои деца, за да ги изцеля и използвам вибрацията на песните ви, за да съборя стените на потисничество и да обвия ранените Ми деца в любовта Ми."
от Kolyo.Slavov
02 Апр 2017, 01:28
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Тайните на хвалението, страда ли Господ?

Ами от английски "Brides" предположих, че трябва да е Невести, тъй като е обръщение към всички нас. "Святи" в оригиналния текст не е в кавички. Аз съм го поставил защото в този контекст има качествата на хипербола, на нещо далечно от тези, които не могат да приемат Божията милост, защото мислят, че са твърде омърсени и потънали в грях. А пък за вибрациите.. физиката е действителна част от нашия живот. Има всякакви излъчвания, вълни и т.н. А пък да не говорим за духовни свят.. така че защо не? Аз тук ню ейдж не виждам, но ти благодаря за фийдбака. Факт е, че съм преводач-аматьор и понякога не мога да възпроизведа напълно смисъла от оригиналния текст. Точно на тези места си усетила нещо гнило :) . Бъди благословен/а!
от Kolyo.Slavov
02 Апр 2017, 11:08
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Тайните на хвалението, страда ли Господ?

Това "невяста" идва от Откровение 19:7 - "да се радваме и веселим и да Му въздадем слава: защото дойде сватбата на Агнеца, и жена Му се приготви."
В английския превод това "жена Му" е думата "bride", което на български се превежда като булка, годеница, невяста, младоженка. Аз лично съм чувал сред българите да се говори за Божия невяста, затова и тук съм го превел като "..Невести мои..". Става въпрос за нас, които сме Божието наследство, неговата годеница, невяста или булка и т.н :)Ще има ли и превод на втора част?
https://www.youtube.com/watch?v=1uijKF3Skl0

Ами аз малко по разбъркан ред превеждам; :D Но се опитвам пак да вляза във форма и да бъда по-продуктивен с преводите, тъй като за мен тези послания са най-ценната ми находка в християнския ми живот, освен Библията естествено.
от Kolyo.Slavov
02 Апр 2017, 23:07
 
Jump to forum
Jump to topic

Трябва да обичаш себе си преди да можеш да възлюбиш братята сиВсеки ден Клеър получава послания от Исус до деня на Грабването. Това е едно от посланията, публикувано на 02.09.2015г в youtube канала Still small voice.
от Kolyo.Slavov
10 Апр 2017, 12:47
 
Jump to forum
Jump to topic
cron