ХРИСТИЯНСКИ ФОРУМИ - ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ

Дата и час: 25 Сеп 2017, 11:01 Разширено търсене

Търсенето върна 4 резултата

Return

Демонът-проповедник

Един монах влязъл в църква да се помоли. Гледа – на мястото на свещеника проповядва демон, облечен в свещенически одежди. Застанал монахът настрани и започнал внимателно да следи думите на демона, за да го улови за някоя дума, която казва лъжа. Но демонът говорел всичко точно както е в Светото Писание, нищо не променял. И така било до края на проповедта. Проповедта приключила. Хората се разотишли. Тогава монахът се приближил до демона и му казал:

– Познах те: ти си демон!

– Точна така – отговорил той.

– Исках да те уловя за някоя дума, но ти за всичко говореше правилно! – казал монахът.

– Постарах се – отговорил поласкан демонът.

– Е, добре, в какво се състои твоята тайна? – попитал учуденият монах.

– Аз говорех без любов в сърцето и знам, че тези хора няма да постъпят според моите думи. И това ми стига – обяснил нечистият.

източник: https://zadrugata.com/2016/12/05/%d0%b4%d0%b5%d0%bc%d0%be%d0%bd%d1%8a%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d0%ba/
от Galia
09 Дек 2016, 22:26
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Видение

Здравей, yavana!
ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС наистина е възкръснал.

Вярвам е така, както написа, че БОГ се радва, когато ти се грижиш за твоето дете и го обичаш и също така ако го възпитаваш във вярата в БОГА, в това да обича БОГ, като свой БАЩА. И че не е БОЖИЯТА воля ти да не обичаш детето ти. Вярвам понякога да обичаш детето ти включва и да го накажеш/набиеш с цел да го възпиташ и да върви в правия път.

В Библията пише:
Притчи 13:24
Който щади тоягата си, мрази сина си, А който го обича наказва го на време.

Не знам дали това, което си видяла има определено значение и дали БОГ ти го е дал или е от злото. Само искам да ти споделя, че вярвам това, което си прочела "за да получа точен прочит на видението си е нужно да потърся отговор в Библейският текст" е много вярно. Отговорите получаваме от БОГ, когато МУ се молим искрено и четем НЕГОВОТО СЛОВО - Библията и имаме вяра в НЕГО. Поне аз не знам за определен начин по който да те посъветвам да четеш Библията, по-важното вярвам е да се молиш постоянно на БОГ да ти открива написаното в нея, защото е Книга написана, чрез БОЖИЯТ ДУХ, и е нужно БОГ да открива на човек за да я разбере, не е като някакъв роман или обикновена книга, която я прочетеш 1-2 пъти и вече знаеш почти всичко за което се разказва в нея. Съветвам те да започнеш от Новия Завет да четеш и моли БОГ и вярвай БОГ ще ти открие много по-велики и чудни неща и от значението на видението, което си имала. Най-важното е какво е направил ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС за всички нас, лично и за теб самата, за твоето дете и за цялото ти семейство.
БОГ да те благослови :) !
от Георги Георгиев
20 Апр 2017, 23:43
 
Jump to forum
Jump to topic