ХРИСТИЯНСКИ ФОРУМИ - ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ

Дата и час: 24 Окт 2017, 06:54 Разширено търсене

Български християнски форуми е място за християнски дискусии, споделяне на видео или писмени свидетелства, насърчения и общение между вярващи в Бога.

Как да ни помогнете в развитието: КЛИК

ОТКРОВЕНИЕ ОТ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС ЗА КЪСНИЯ ДЪЖД

[ Facebook коментара]

Теми, за които няма отделен форум.

ОТКРОВЕНИЕ ОТ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС ЗА КЪСНИЯ ДЪЖД

Мнение Номер:#  Мнениеот rex1978 » 17 Юни 2016, 15:37

Изображение

Народе Мой, ти чакаш обещаната от Мен сила на Святия Дух, последния дъжд на благодатта. Силата, която очиства и освежава в тези последни времена,
и която ви приготвя за преселението ви във Вечността. Но ти не виждаш, че тази сила вече действа!
Времето на изтичането на благодатта Ми за езичниците вече е настъпило!
Народа Ми трябва да разбере, че действието на благодатта Ми има и такива важни елементи, като огъня и късния дъжд. Всички вие, очакващи обещания късен дъжд, не разбирате значението му и времето му. Късния дъжд е есенния дъжд, който с изобилието си изцяло полага новата реколта. Той е напълно съзидателен дъжд. Такъв е и последния дъжд на Моя Свят Дух!
Но кога идва този дъжд? Когато нивата е очистена, когато са изгорили всичката останала слама по нея, и когато са изкопали всички плевели в нея, тогава нивата е напълно готова за късния дъжд.
Действието на Моя огън е напълно различно- изгарящо и унищожаващо! И Аз, Господ, правя това днес със Своята църква! Аз дойдох на Земята, за да запаля огън, и вече Съм запалил огън на очистваща благодат върху вас, и в това е Моята милост към вас! Но Моя народ не разбира какво става, той не разпознава времето и действията Ми.
Днес искам да ви открия това, за да го разберете и да бъдете покорни на действията Ми във вашия живот и да се приготвите за Моето царство в Небето!
Периода от време за действието на огъня Ми в Моя народ не е дълъг!
Изгаря ли се сламата на нивата непрекъснато? Стопанина оставя ли огъня на нивата през цялата година? Не, той не го прави, дори да не му харесва, че на нивата са оживяли и прораснали миналогодишните плевели. Той чака есента, за да ги изгори. Искам да разберете, че сте влезли във времето на есенната благодат, и че Моя огън вече действа!
Какво върши Моя огън и как да го разпознаете в своя живот, за да не му се противите? Но да му дадете свободно да действа във вашата вътрешност- нивата на вашата душа! И как да му позволите да изгори всичко там, което не е угодно на Мен, вашия Господ, да изгори всичко това, което не можете да вземете със себе си на Небето! Това искам да ви разкрия сега!
Резултата от окончателната работа на Моя огън на благодат в народа Ми ще бъде такъв, че всичко ще стане много ясно видимо, защото ще се извърши пълно отделяне на овци от кози и всеки ще се вижда какъв е.
Свойството на овцете е смирението, а свойството на козите е упоритостта и гордостта, също и войнственоста.
Ако в имате вътре във вас смирение, ще преминете през Моя очистващ огън с победа! Обаче, ако дълбоко във вас имате амбиции, корист, гордост и всичко, което е свойствено за козата, то пазете се- огъня ще бъде за унищожение!
Никой няма да избегне този огън и в това е голямата Ми милост към вас!
Защото този огън ще помогне на мнозина да се очистят и вече няма да има съмнение, готови ли са за Мен, или не. Огъня ще покаже ясно всичко!
Днес ще открия на Моя народ някои действия на очистващия Ми огън.
Искам да разбирате добре това, за да не би неразбирането на Моите действия в живота ви да дават място на врага.
Действието на Моя огън ще включва и дразнещи за вас действия както на близки ви хора, така и на далечни ви хора.Тези хора ще ви пращам Аз, вашия Бог, и искам да видите това като Моя милост! Те ще удрят върху сърдечните струни на вашата гнила същност! Вие ще мислите, че ако даден човек го няма, ще бъдете по-святи, но Аз, Вашия Бог ще върша всичко това, и който разпознае времето и го приеме, който е благодарен за възможността да бъде осветен- той ще има победа!
Когато човека каже:
„Благодаря Ти, Господи, че чрез този човек аз видях лошите наклонности в мен, моите тайни грехове, непростителността, омразата, користа и много друго, и че чрез него получих възможност за освобождение! Разпознах в себе си злите наклонности, които действаха скрито в мен, така че аз не разбирах, че съм в беда. И по този начин, Ти, Господи ми помогна да се отрека и освободя от това! Благодаря Ти, Господи, за тази милост!“
Докато Аз, Исус, седя отдясно на Небесния Отец като ваш Ходатай, победата чрез покаяние все още е възможна!
И Аз ви казвам, че времето на благодатта приключва, и че времето на ходатайството Ми за Моя народ също идва към своя край! Точно за това Отец изпрати Своя огън на Земята, за което Аз говорих докато живеех на нея. Аз и Отец знаем, че без този огън трудът Ми за Моя народ няма да бъде окончателен. Корените на греха на Земята са толкова силни и дълбоки, че нищо, освен Божия огън не може да ги унищожи!
Аз ви дадох ранен дъжд, за да израснат на вашата нива плодовете на победата чрез изпитанията. Аз ви подготвях дълго за това, вие да бъдете способни да влезете в очистващия огън.
И горко на тези, които приемат благодата само за успех и просперитет! Горко на тези, които не разпознават Мен в огъня на изпитанията- те ще бъдат разочаровани!
Блажени тези, които позволяват на Моя очистващ огън да унищожи в тях всичко, което не Ми е угодно- те ще бъдат победители в Небесното Царство! Моя народ трябва твърдо да помни, че никой няма да избегне този огън! Но едни ще влязат в него с твърдото решение да се очистят, а други ще се ожесточат още повече и ще бъдат загубени!
И макар че Аз ще ви изпращам дразнещи хора, които да бият по струните на гнилата ви същност, тези струни няма да се скъсат без вашето осъзнаване на проблема и без решението ви да приемете Моята помощ, и да се отречете от греховете си.
Понякога, за някои хора не е достатъчно само изобличението от Святия Дух и тогава Аз им пращам дразнещи обстоятелства и хора, за да се изяви тяхната гнила същност. Аз искам огъня на Моята благодат да проникне във вашата вътрешност и да разтопи и изгори всеки грях там, но знайте, че има едно място, където Аз не мога да вляза без вашето разрешение! Това е вашето сърце!
Народа Ми не разпознава времето и не разбира защо са се увеличили проблемите му, защо има разногласие в църквата, в семейството, в работата си. Неудобните хора ви тревожат и дразнят, и вие никак не ги обичате! И вместо да видите Моята милост в това, реакцията ви е напълно противоположна.
Аз давам възможност за очистване чрез Моя огън на всеки от вас!
Но колко малко са тези, които се възползват от Моята милост, за да се очистят и избелят!
Мнозина признават тези действия не по силите си и се крият в сянката, за да не удря никой по гнилите им сърдечни струни.
Аз откривам на Моя народ и това, че много служители и пастори ще оставят служенията си, и ще се скрият в сянката, защото ще разкрия пред всички тяхната същност и техните дела, нечистите им користни планове и греховете им, но те няма да намерят сили да признаят и да се покаят за всичко това. Аз дълго чаках тяхното изповядване и покаяние в тайна пред Мен, но те не се покаяха, така че всичкото им „тайно“ ще бъде явно пред всички!
И обратното- много служители ще оставят местата си и ще слязат при народа, при овцете, и те ще живеят с техните проблеми и грижи, и всички ще бъдат равни. Те ще делят всички скърби с овцете ми, ще плачат и ще се радват с тях, и такива ще са угодни в очите Ми, защото мотива им ще бъде от любов.
Но който се стреми да се държи за закона, за църковния устав или своите права- ще падне! Който се стреми към почит и превъзнасяне, който иска да господства над Моите овце, ще се окаже вън от полето на Моята благодат!
Тези, които се стремят да са угодни на Мен и които служат на своя ближен, тези които не търсят почит и слава за себе си, но ги отдават на Мен, те ще устоят! Никой не трябва да има страх от човека, но всеки трябва да има изострен страх Божий!
Действието на късния дъжд започва веднага след действието на огъня.
Върху почвата на вашите очистени сърца ще се излее такъв изобилен дъжд от Моята съзидателна сила, която мигновено ще израстява плодовете на Духа.
Само този плод на душата ви, израснал на очистената ви с огън нива, ще Ми бъде угоден. И само този обработен от Святия Дух камък ще бъде
подходящ за стената на Храма в Небесното царство!
Народе Мой, не се заблуждавай в това, че Аз ще правя всичко за теб! Аз съм извършил и върша Своята мярка от работата, но останалата част принадлежи на теб! Ти трябва да оставиш още днес всичките си желания и амбиции, и да започнеш да се грижиш за това- огъня ми да проникне по-бързо във вътрешността ти, и да извършва своето поглъщащо злото действие. Аз пращам този огън върху вас, за да ви помогне да се освободите от греха да обиждате другите и сами вие да се обиждате от другите.
В този огън никой не може да се възвисява пред другите без страха, че утре може и в него да се намери този грях.
Може ли сламата на нивата да каже в сърцето си, че й е приятно да гледа горенето на друга слама, без страха, че след миг може самата тя да се окаже в огъня?
Отново ви казвам, че времето за действие на Моя очистващ огън е кратко, но това е голямата Ми милост към вас! Това е най-доброто действие на Моята благодат към вас! Завършващия и най-прекрасен Мой труд за вашите души!
Когато очистя душите ви с огъня и ги полея с късния дъжд, плодът ще бъде прекрасен! Но вие трябва да бъдете с Мен в тази битка в солидарност, на същата страна!
Аз скърбя за тези, които се крият и бягат от Моя огън. Това са тези, които не са пили от Моята Жива вода и не са се омили от ранния дъжд на Святия Ми Дух,
затова те няма да се ползват нито от огъня, нито от късния дъжд . Те не са познали ранния дъжд и това, че огъня произвежда в народа Ми пълно разделяне на овцете от козите.
Аз няма повече да търпя в народа Си човешките авторитети и краденето на Моята слава! Благодатта Ми е действаща и тя е силна да изгори плевелите в този свят!
Стремете се да познаете Господ като Утринната Зора, стремете се да познаете явлението Му, и Той ще дойде при вас като дъжда, като късен дъжд ще ороси земята ви! Амин.Превод: Светлина за теб
Аватар
rex1978
Преводач
Преводач
 
Мнения: 518
Регистриран на: 16 Май 2012, 08:26
Местоположение: България
Has thanked: 0 time
Been thanked: 99 times
Автор на темата
Пол: Мъж

бyтoн зa coциaлни мpeжи

loading...

Re: ОТКРОВЕНИЕ ОТ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС ЗА КЪСНИЯ ДЪЖД

Мнение Номер:#  Мнениеот Милко » 17 Юни 2016, 16:12

Това откровение наистина отговаря на божия характер. Макар и да не е толкова важно,може ли да посочиш чрез кого е стигнало до нас. Моля да ми простиш за любопитството и да не го приемеш като съмнение в истинността му!
Аватар
Милко
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 912
Регистриран на: 19 Яну 2016, 15:17
Has thanked: 698 times
Been thanked: 324 times
Пол: Мъж
църква: Евангелска Петдесятна църква
Характер: смирен

Re: ОТКРОВЕНИЕ ОТ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС ЗА КЪСНИЯ ДЪЖД

Мнение Номер:#  Мнениеот Милко » 17 Юни 2016, 17:34

Благодаря за отговора. Надявам се да откриеш и поднесеш нови бисери отделени от пясъка. Твой брат Милко. :heart:
Аватар
Милко
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 912
Регистриран на: 19 Яну 2016, 15:17
Has thanked: 698 times
Been thanked: 324 times
Пол: Мъж
църква: Евангелска Петдесятна църква
Характер: смирен

Коментирайте

Потребители разглеждали темата?

5 потребители са разглеждали темата: Гост (2), Watch (2), lazarin1 (1), stucyte (1), Милко (3)


Назад към Общи християнски теми

cron