ХРИСТИЯНСКИ ФОРУМИ - ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ

Дата и час: 24 Окт 2017, 01:41 Разширено търсене

Български християнски форуми е място за християнски дискусии, споделяне на видео или писмени свидетелства, насърчения и общение между вярващи в Бога.

Как да ни помогнете в развитието: КЛИК

Защото зная, че е жив Изкупителят ми ...

[ Facebook коментара]

Теми, за които няма отделен форум.

Защото зная, че е жив Изкупителят ми ...

Мнение Номер:#  Мнениеот anah_su_namun » 03 Юли 2015, 02:55

„Защото зная, че е жив Изкупителят ми, и че в последно време ще застане на земята; и като изтлее след кожата ми това тяло, пак вън от плътта си ще видя Бога.“ (Йов 19:25)

Тези думи на Йов са изключително важни и за нас. Йов е живял във времето описано в книгата Битие. Ние виждаме, че той изповядва своята вяра в Изкупителя. А вярваш ли ти, читателю, че Изкупителят е жив?

Изображение
Бог изяви Изкупителя и Спасителя в лицето на Своя възлюбен Син. Бог Го изпрати на тази земя, за да изкупи ншите грехове. Господ Исус извърши изкупление на греховете на кръста на Голгота, „за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот.“ Отношенията на човека с Бога бяха нарушени поради греха на човека и всичките му усилия да дойде при Бога със собствени дела или разни обреди бяха напразни. Ние се нуждаем от Изкупител, Който може да ни примири с Бога.

Този Изкупител е Господ Исус, Който удовлетвори напълно изискванията на Святият Бог. Той понесе наказанието за нашите грехове. „На Него дойде наказанието докарващо нашия мир“ (Исая 53:5). Блажен онзи, който се е помирил с Бога на основание жертвата на Неговия Син. Този, Който изкупи на кръста на Голгота нашите грехове, ще дойде отново, но вече не като Изкупител, а като съдия. Той ще съди онзи, който е отхвърлил предложеното му спасение.


http://rozasaronova888.blog.bg/drugi/20 ... 3/.1373635
Аватар
anah_su_namun
Преводач
Преводач
 
Мнения: 1157
Регистриран на: 22 Сеп 2011, 23:33
Has thanked: 139 times
Been thanked: 390 times
Автор на темата

бyтoн зa coциaлни мpeжи

loading...

Назад към Общи християнски теми

  • ВИЖТЕ ОЩЕ
    Отг.
    Прегледи
     Последно мнение