ХРИСТИЯНСКИ ФОРУМИ - ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ

Дата и час: 22 Сеп 2017, 01:51 Разширено търсене

Български християнски форуми е място за християнски дискусии, споделяне на видео или писмени свидетелства, насърчения и общение между вярващи в Бога.

Как да ни помогнете в развитието: КЛИК

Сам Отец ви обича ...

[ Facebook коментара]

Теми, за които няма отделен форум.

Сам Отец ви обича ...

Мнение Номер:#  Мнениеот anah_su_namun » 27 Юли 2015, 19:50

„Сам Отец ви обича, понеже вие обикнахте Мен и повярвахте, че Аз от Бога излязох.“ (Йоан 16:27)

„Бог е любов.“ „В това се яви Божията любов към нас, че Бог изпрати на света Своя Единороден Син, за да живеем чрез Него.“ (Йоан 4:9). Ние заслужаваме всичко друго, но не и Божията любов. Божият син дойде поради нашите грехове, като неизбежно осъждение за тях.
Голяма част от хората Го презират и Го отхвърлят, презираха Го и Го отхвърляха и някога, но за Божието сърце на земята нямаше нищо по-ценно, по-възвишено от Сина на Неговата любов. С всичките Си действия Той изявяваше Отец: Неговата святост, праведност, дълготърпение, любов и състрадание. Всяка дума, която нашият Господ изричаше, всеки път, който поемаше, всяко от Неговите дела даваше ново основание Отец да благоволява в Него. Тогава можем ли да проумеем каква любов има Отец към тези, които като Него обичат Сина и вярват, че Той е дошъл от Бога? Ние обичаме Божия Син, Който ни изкупи чрез Своята кръв и вярваме, че е изпратен от Отца. Това е толкова ценно за Божието сърце, че Той е благоразположен към нас и нищо не може да ни отлъчи от тази любов.
Ако общението с Бога обаче е нарушено чрез прегрешение от наша страна, нека го изповядаме, за да може безпрепятствено да се наслаждаваме на тази любов.
Аватар
anah_su_namun
Преводач
Преводач
 
Мнения: 1147
Регистриран на: 22 Сеп 2011, 23:33
Has thanked: 208 times
Been thanked: 479 times
Автор на темата

бyтoн зa coциaлни мpeжи

loading...

Назад към Общи християнски теми

cron