ХРИСТИЯНСКИ ФОРУМИ - ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ

Дата и час: 22 Окт 2017, 07:44 Разширено търсене

Български християнски форуми е място за християнски дискусии, споделяне на видео или писмени свидетелства, насърчения и общение между вярващи в Бога.

Как да ни помогнете в развитието: КЛИК

ЩЕ БЪДЕШ ЛИ МОЯ НЕВЯСТА?

[ Facebook коментара]

Теми, за които няма отделен форум.

ЩЕ БЪДЕШ ЛИ МОЯ НЕВЯСТА?

Мнение Номер:#  Мнениеот rex1978 » 20 Апр 2016, 12:51

Изображение


Мой народе, в дните, които са точно пред теб, ти няма да можеш да разчиташ на помоща на плътта, на обезпечението на съвременното общество или защитата на вашето правителство. Всичко това ще се отнеме преди Аз да се завърна. Вашите правителства знаят много от нещата, които ще се случат, но те не искат хората да ги разберат, защото се страхуват, че ще изгубят контрол. Аз ви предупреждавам предварително да вярвате, да се прилепите към Мен, да се облегнете на Мен и да разчитате на Мен. Вие ще намерите убежище под сянката на Моите криле!
Аз ви питам сега: Ще бъдете ли Моя Невяста?
Аз не ви насилвам, това е ваш свободен избор.
Моята Невяста желае Мен повече от всичко в този свят. Моето име е върху устните й и денем, и нощем. Аз съм първият, за когото тя си мисли преди да заспи, и първият, за когото мисли, когато се събуди сутринта. Сърцето и умът й са постоянно ангажирани с Мен. Тя говори само за Мен с приятелите си, семейството си и с всеки, с когото се среща. Тя иска целият свят да разбере
колко много обича бъдещия си съпруг. Тя постоянно Ме възхвалява и се моли непрестанно.
Вие, кито сте Мои възлюбени, желаете ли Ме по същия начин?
Прекарвате ли достатъчно време насаме с Мен?
Моята Невяста познава Моите пътища и може да разпознае гласът Ми в тълпата.
Аз копнея за вас с неумираща страст и любовта Ми към вас е вечна! Аз никога няма да ви оставя и няма да ви забравя! Аз винаги ще бъда с вас, когато Ме зовете!
Влизайте във вашата скришна стая по-често, защото там ще ви дам сила да преодолеете над врага! Изхвърлете от вас всичко, което е от този свят и Аз ще влея във вас Моята преливаща любов и слава и те ще ви препълнят. Това е заради това, за да се докоснете до други хора и те да могат да вкусят и да видят, че Аз съм благ.
Не се бойте от идващите събития! Страхът е от дявола! Бойте се само от Бога! Аз ще защитя Своята Невяста, затова вие трябва да се приближите до Мен сега! Всичко, което е останало от света във вас, ще бъде очистено с огън.
Някои ще преминат през по-голяма болка, отколкото други. Очиствайте себе си сега и ще бъде по-малко болезнено, и не така внезапно. Мнозина няма да направят това и ще преминат през интензивна агония, но ще бъдат спасени като през огън.
Моята Невяста ще претърпи много по-малко от останалите, защото тя се е подготвила. Сега тя прави последните приготовления и ще бъде готова, когато Аз дойда за нея. Тя е свята и без петно, съвършена в Моите очи, и ще блесне в Моята слава.
Обичам те толкова много, Моя Невясто!
Твой възлюбен Исус!

Превод: Светлина за теб
Аватар
rex1978
Преводач
Преводач
 
Мнения: 518
Регистриран на: 16 Май 2012, 08:26
Местоположение: България
Has thanked: 0 time
Been thanked: 99 times
Автор на темата
Пол: Мъж

бyтoн зa coциaлни мpeжи

loading...

Назад към Общи християнски теми

  • ВИЖТЕ ОЩЕ
    Отг.
    Прегледи
     Последно мнение