ХРИСТИЯНСКИ ФОРУМИ - ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ

Дата и час: 21 Окт 2017, 09:55 Разширено търсене

Български християнски форуми е място за християнски дискусии, споделяне на видео или писмени свидетелства, насърчения и общение между вярващи в Бога.

Как да ни помогнете в развитието: КЛИК

Престъпленията на тираните Асад и Путин

[ Facebook коментара]

Място за спам, офтопик и всякакъв вид словоизлеяния и лични мъдрости :) /Форумът е видим само за регистрирани потребители/

Re: Престъпленията на тираните Асад и Путин

Мнение Номер:#  Мнениеот bolgaroliub » 11 Апр 2017, 20:33

Ами защото брат Справедлив не си правят даже труда малко барем интериора да сменят....до болка едни и същи начини за манипулация на добродушните и наивни хорица от САЩ и западна Европа....има ги и тука явно щом вярват в тия чудовищни лъжи за газови атаки и скрити химически оръжия,за справка ОМП на Садам Хюсеин, заради които избиха над милион иракчани и така и не ги откриха.
Аватар
bolgaroliub
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 3367
Регистриран на: 10 Мар 2014, 15:02
Has thanked: 659 times
Been thanked: 427 times
Пол: Мъж
църква: Православна църква
Характер: твърд

бyтoн зa coциaлни мpeжи

loading...

Re: Престъпленията на тираните Асад и Путин

Мнение Номер:#  Мнениеот bolgaroliub » 11 Апр 2017, 22:14

Източник от разузнаването: Терористи и актьори от "Бели каски" в Сирия подготвят нова „бомбардировка с химическо оръжие”, за да обвинят Асад

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/svyat/iztochnik-ot- ... 03566.html
Терористите в Сирия подготвят мнима бомбардировка с „химическо оръжие” с цел пак да обвинят Башар Асад, съобщил за rusvesna.su източник от разузнавателните служби (Мухабарат). Този път във видеото на новата провокация за пореден път ще вземат участие актьори от организацията „Бели каски”, наети „специалисти” по неразпространение на химическо оръжие и голям брой местни жители, които ще играят роля на жертви. Очаква се в най-скоро време съответна „шумотевица” в западните медии и поредна порция обвинения към Башар Асад, водещ, според тях, борба не с тероризма, а с невъоръжената опозиция в лицето на мирните жители. Превод: БЛИЦ

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/svyat/iztochnik-ot- ... 03566.html
Аватар
bolgaroliub
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 3367
Регистриран на: 10 Мар 2014, 15:02
Has thanked: 659 times
Been thanked: 427 times
Пол: Мъж
църква: Православна църква
Характер: твърд

Re: Престъпленията на тираните Асад и Путин

Мнение Номер:#  Мнениеот Милко » 12 Апр 2017, 01:48

Защо не пуснете клипове в "ютуб" показващи същата постановка за "атентата" в метрото на Санкт Петербург?
Аватар
Милко
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 908
Регистриран на: 19 Яну 2016, 15:17
Has thanked: 690 times
Been thanked: 324 times
Пол: Мъж
църква: Евангелска Петдесятна църква
Характер: смирен

Re: Престъпленията на тираните Асад и Путин

Мнение Номер:#  Мнениеот bolgaroliub » 12 Апр 2017, 21:16

Милко » Днес, , 01:48 написа:Защо не пуснете клипове в "ютуб" показващи същата постановка за "атентата" в метрото на Санкт Петербург?

Уникален въпрос! Ами пусни ти !

Развенчаната фалшификация за химическото оръжие на Асад в Сирия
На снимките:

Виждате един и същ човек, явно той ВЪЗКРАСВА винаги след химически атаки.

Жестоко видео с множество трупове, главно деца – жертви на химическата атака на сирийската армия в Хан Шейхун, предизвикаха широк резонанс в целия свят.

Водещите СМИ на секундата започнаха да разпространяват кошмарните кадри на „зверствата“ на Асад, дори не се опитаха да проверят достоверността на информацията.

Използвайки този повод, администрацията на САЩ получи възможността да покаже решителния характер на новата си политика в Близкия Изток и нанесе „ответен“ удар по сирийското летище Шайрат.

Едва след това като „доказателство“ за употребата на химическо оръжие в Шайхун започнаха да се вглеждат експерти и се появиха много неудобни въпроси.

Първо, в СМИ (CBS, ABC News, CNN, Euronews, Smart News, Associated Press и др.) си тиражират кадри от видео, заснето от НПО „Белите каски“ и неназовани очевидци.

Други потвърждения за химическата атака няма.

Второ, първите съобщения за употребата на отрови вещества в Шейхун се появиха в Интернет рано сутринта на 4 април, в същото време авиоударите на ВВС на Сирия по позициите на терористите бяха осъществени няколко часа по-късно, в 11 часа.

Според отчета на независимия британски проект за журналистическо разследване Bellingcat в 6.22 сутринта (UTC) Edlib Media Center е започнал онлайн-транслация от мястото на трагедията.

В 6.30 ч. сутринта в Youtube вече е сложено видеото, което показва труповете на 9 деца.

На това видео:виждаме, че то е публикувано на 3 април.

Според IT специалисти, на всички видеа, които са разпространени в Интернет, напълно липсва техническа информация (къде, кога, от кой файл е създадено видеото). Т.е. всички метаданни са били предварително изтрити и едва след това видеото е сложено в Мрежата, затова не може да се установи авторството, а също мястото и времето на снимките, които доказва целенасочено прехвърляне на информация.

Трето, във видеото виждаме голите ръце на оператора без каквито и да било защитни средства, което предизвиква съмнение за достоверността на случващото се на кадрите.

Експертите по химическо оръжие отбелязват, че след употребата на зарин смъртта настъпва за 15 минути, а неговата летална концентрация във въздуха се съхранява за цяло денонощие.

Но на видеото и снимките на „Белите каски“ всички, които оказват помощ на пострадалите, работят без специални средства за защита, а журналистите, използващи само примитивни респиратори, в същия ден правят репортажи от мястото на събитието:На кадрите се показани все още живи хора, което доказва, че химическата атака е била извършена буквално току-що, от което не е ясно, как операторите и спасителите екипи без използването на защитни средства все още не са умрели, а и нямат никакви признаци на отравяне.

Пострадалите деца по причина на малкото си тегло би трябвал да са загинали още по-рано, отколкото възрастните

А на видеото има явно несъответствие – големите мъже са мъртви, а малките деца са живи.

Коментирайки последствията от химическата атака, експертите посочват, че при употребата на зарин на асфалта не би трябвало да се образува фуния, както това демонстрира на видеото журналистът Hadi Abdallah.

Химическият заряд работи на повърхността на земята, за да предизвика максимален поразяващ ефект, в противен случай действащото вещество ще изгори, но без да причини вреда на обкръжаващите.

Четвърто, симптомите на жертвите на химическата атака също поставят редица въпроси.

Поразяването със зарин предизвиква конвулсии, произволни изпражнения, обилно слюноотделяне, силни болки и нарастващо чувство на страх.

Такива признаци сред пострадалите в Хан Шейхун няма.

Труповете лежат в естествени отпуснати пози, а трябва да са сгърчени от болка, децата дишат тежко, но са спокойни, не викат и не плачат.

Дрехите е бельото на всички жертви са чисти.

Признаците на отравяне се появяват неедновременно и неравномерно: при едни – това са свитите зеници, при други – затруднено дишане, при трети – кръвотечение от носа.

Пето, анализ на видеото на „Белите каски“ от медицинските специалисти доказва, че химическата атака в Хан Шейхун е инсценировка.

Председателят на неправителствената изследователска асоциация „Шведски лекари за правата на човека“ (SWEDHR) професор Ферад де Ноли и неговите колеги са проучили действията на „спасителите“ на жертвите на химическите атаки и са стигнали до извода: показаните на видеото деца по-скоро се намират под въздействието на наркотици, а не на отровни вещества, инжектирането на адреналин също може да доведе до смъртта на децата.

Според шведските медици, активистите от „Белите каски“ въобще не спасяват, а целенасочено убиват децата, за да ги представят по-късно за жертви на сирийската армия.

В Интернет се появиха мнения на независими аналитици. Например, американският експерт в областта на сигурността Джоел Скаусен (worldaffairsbrief.com) твърди, че „инцидентът в Хан Шейхун е фалшификация, при това водещите СМИ обвиняват за химическата атака Асад, макар единственият източник на информация, на който се позовават – са подкрепяните от САЩ сирийски въстаници“.

Според него, подобен инцидент – това е част от политическата манипулация, която цели да се окаже натиск, в това число и върху президента на САЩ Доналд Тръмп относно неговата политика в Близкия Изток.

В нашето съзнание СМИ са формирали устойчив негативен образ на президента на Сирия Башар Асад, затова поредната демонстрация на неговите „зверства“ вероятно създават благоприятни условия за засилване на натиска на международната общност с цел тя да окаже мерки спрямо Дамаск, а и върху подкрепящите го Москва и Техеран.

Развихрилата се информационна кампания след историята с химическата атака може да цели отвличане на вниманието от авиоударите на САЩ по територията на Сирия и правомерността на действията на международната коалиция, а също отвличане на вниманието от ситуацията в Ирак.

ООН ще се озадачи при разследването на трагедията в Хан Шейхун, а не от жертвите на бомбардировката над Мосул, както и няма да се озадачи от въпросите за нарушаването на сирийския суверенитет. / worldtodaybg.com
worldaffairsbrief.com

http://bultimes.com/razvenchanata-falsh ... iya-video/
Аватар
bolgaroliub
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 3367
Регистриран на: 10 Мар 2014, 15:02
Has thanked: 659 times
Been thanked: 427 times
Пол: Мъж
църква: Православна църква
Характер: твърд

Re: Престъпленията на тираните Асад и Путин

Мнение Номер:#  Мнениеот Милко » 12 Апр 2017, 22:02

https://www.google.bg/search?q=атентатът+в+Санкт+Петербург+-+постановка&client=tablet-android-prestigio&prmd=vin&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwjim-O4x5_TAhUhDsAKHZO0B-gQ_AUIBygB&biw=1280&bih=800

С постановки и американци и руснаци си оправдават престъпленията. И филите и фобите спрямо тях просто са шарани. :bb:
:heart:
Аватар
Милко
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 908
Регистриран на: 19 Яну 2016, 15:17
Has thanked: 690 times
Been thanked: 324 times
Пол: Мъж
църква: Евангелска Петдесятна църква
Характер: смирен

Re: Престъпленията на тираните Асад и Путин

Мнение Номер:#  Мнениеот Theodora V » 12 Апр 2017, 22:05

Офф, Българолюб, ти си фанатизиран направо. Да ти има човек патоса, с който пропагандираш твоите си там... Толкоз енергия за една евтина пропаганда. Аман. Не ми се и пише по темата... За спорове по политически теми далеч нямам твоето вдъхновение, а и не искам да си развалям настроението, и без това съм в доста лошо здравословно състояние в момента, та сега и допълнителни спорове... Не ща. :heat:
---

Справедлив, няма и смисъл да ти отговарям, тъй като предполагам, че знаеш какъв ще ми е отговорът. :friends:
Аватар
Theodora V
Deactivated
 
Мнения: 2450
Регистриран на: 24 Авг 2015, 11:37
Местоположение: София, България
Has thanked: 550 times
Been thanked: 639 times
Пол: Жена
църква: Православна църква

Re: Престъпленията на тираните Асад и Путин

Мнение Номер:#  Мнениеот bolgaroliub » 12 Апр 2017, 22:07

Theodora V » преди 2 минути написа:Офф, Българолюб, ти си фанатизиран направо. Да ти има човек патоса, с който пропагандираш твоите си там... Толкоз енергия за една евтина пропаганда. Аман. Не ми се и пише по темата... За спорове по политически теми далеч нямам твоето вдъхновение, а и не искам да си развалям настроението, и без това съм в доста лошо здравословно състояние в момента, та сега и допълнителни спорове... Не ща. :heat:
---

Справедлив, няма и смисъл да ти отговарям, тъй като предполагам, че знаеш какъв ще ми е отговорът. :friends:

Ами лекувай се мила Тео....скорошно оздравяване ти желая :good:
Аватар
bolgaroliub
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 3367
Регистриран на: 10 Мар 2014, 15:02
Has thanked: 659 times
Been thanked: 427 times
Пол: Мъж
църква: Православна църква
Характер: твърд

Re: Престъпленията на тираните Асад и Путин

Мнение Номер:#  Мнениеот Theodora V » 12 Апр 2017, 22:10

bolgaroliub » преди 1 минута написа:Ами лекувай се мила Тео....скорошно оздравяване ти желая :good:


Да, благодаря ти, Българолюб. :friends:
Аватар
Theodora V
Deactivated
 
Мнения: 2450
Регистриран на: 24 Авг 2015, 11:37
Местоположение: София, България
Has thanked: 550 times
Been thanked: 639 times
Пол: Жена
църква: Православна църква

Re: Престъпленията на тираните Асад и Путин

Мнение Номер:#  Мнениеот spravedliv » 13 Апр 2017, 20:47

Theodora V » Вчера, , 22:05 написа:
Справедлив, няма и смисъл да ти отговарям, тъй като предполагам, че знаеш какъв ще ми е отговорът. :friends:


Не съм искал на мен да отговориш, използвах твоето мнение, защото съм съгласен с него и исках да им преведеш на останалите за какво става дума с едно изречение и как се използват стари кадри да се създават поредните фалшиви новини, но е явно, че са го разбрали.Пропагандата от която и да е страна, а особено и най-вече лъжливата не е допринесла за нищо добро.
Офтопик:
Но тия дни едно събитие ме изуми напълно, не съм си и помислил въобще, че някога някъде е възможно да се случи нещо подобно, някои от тия американци са напълно изкукали...:
Критики и бурни реакции по цял свят, след като редовен пътник беше брутално изхвърлен от самолет на United Airlines
http://www.blitz.bg/lyubopitno/kritiki- ... 03899.html

Как е възможна подобна арогантност...какъв избор на случаен принцип, всеки е тръгнал и има задачи, а компанията би могла да разбере кои са продадени последно билети, а и нали са уж християни, като че ли там в тоя полет е нямало нито един, та даже четирима доброволци християни да се намерят.


И леко и бързо оздравяване!
Аватар
spravedliv
Модератор
Модератор
 
Мнения: 3401
Регистриран на: 14 Окт 2012, 19:13
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Пол: Мъж

Re: Престъпленията на тираните Асад и Путин

Мнение Номер:#  Мнениеот Theodora V » 13 Апр 2017, 20:55

Да, разбира се, че не е допринесла за нищо добро. :yes1:
Благодаря ти, боря се! :friends:
Съдържанието е видимо за регистрирани потребители. Ако нямате регистрация кликнете ТУК
Аватар
Theodora V
Deactivated
 
Мнения: 2450
Регистриран на: 24 Авг 2015, 11:37
Местоположение: София, България
Has thanked: 550 times
Been thanked: 639 times
Пол: Жена
църква: Православна църква

ПредишнаСледваща

Коментирайте

Потребители разглеждали темата?

17 потребители са разглеждали темата: Гост (1), Гост (2), AwarriorofChrist (4), Cyril (1), Hatshepsut (1), Theodora V (31), Todor Andonov (1), bolgaroliub (13), garich (1), messianic (3), rex1978 (1), spravedliv (7), stucyte (9), yasna (1), Александър (32), Георги Георгиев (2), Милко (14)


Назад към На кафе

  • ВИЖТЕ ОЩЕ
    Отг.
    Прегледи
     Последно мнение