ХРИСТИЯНСКИ ФОРУМИ - ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ

Дата и час: 22 Окт 2017, 05:33 Разширено търсене

Български християнски форуми е място за християнски дискусии, споделяне на видео или писмени свидетелства, насърчения и общение между вярващи в Бога.

Как да ни помогнете в развитието: КЛИК

Ариведерчи, отец Паоло!

[ Facebook коментара]

Re: Ариведерчи, отец Паоло!

Мнение Номер:#  Мнениеот spravedliv » 15 Мар 2017, 21:17

bolgaroliub » преди 18 минути написа:ПС Кеворкян е един от любимите ми журналисти и мисля един от най добрите


Беше...до края на 1989, защото го не знаехме какъв е:

Доносите на Кеворк Кеворкян срещу Димитри Иванов, Румяна Узунова и Дончо Цончев
Декласифицирани документи на Комисията по досиетата показват истинското лице на агент "Димитър"

https://bivol.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0% ... D0%BD.html

А тук няма ли да кажеш нещо...
viewtopic.php?f=48&t=8315&p=85781#p85781
Аватар
spravedliv
Модератор
Модератор
 
Мнения: 3409
Регистриран на: 14 Окт 2012, 19:13
Has thanked: 0 time
Been thanked: 6 times
Автор на темата
Пол: Мъж

бyтoн зa coциaлни мpeжи

loading...

Re: Ариведерчи, отец Паоло!

Мнение Номер:#  Мнениеот bolgaroliub » 15 Мар 2017, 21:30

Справедлив мисля си че се опитваш да отклониш от темата и статията на Кеворкян....не мислиш ли че въпроса с досиетата не е от първостепенна важност за българския народ и че е крайно време с това да се приключи? Ами че то и Георги Марков също е бил сътрудник на ДС и Иво Инджев и Петко Бочаров ......и много други но в Бивол за тях не се пише щото станаха първи атлантици ....мисля че е крайно време въпросите с досиетата да се приключат.....все пак тука не са страниците на Дневник ,на комунисктическото чадо и комсомолски секретар Иво Прокопиев,

Докато Поптодорова омаза с кремчето си цялата публика, друго остана на заден план – сквернословията на Паоло Кортезе, наглият католически поп от Белене. „В Белене умря България“ – тъй рече той. Ние пък трябва да му кажем: „Ей, нещастник, много си дребен, за да мелиш в смрадливата си уста България!“ *** А пък защитник му беше един друг нахалник – небезизвестният Дионисий. Той пък се изрепчи /пак по Нова телевизия/- чуйте го само! – че ония, които прогонили Паоло, били същите, които прогонили и Христос! Христос, чието Възнесение попчето Дионисий честваше в „Ал. Невски“ с фойерверки, сякаш е някаква фолкзвезда. Подобни дивотии са направо нетърпими – но ние ги търпим и блажено пропадаме. Крайно време е повече да обичаме себе си и изобщо Българското – иначе сме свършени. *** Човек се пита, дали в Нова телевизия не са по-католици и от Папата. След фалшиво-оперетното „бягство“ на Паоло-сквернословецът, ни показаха един отвратително пристрастен репортаж. Видяхме католическия храм - но не чухме нито един местен човек, сякаш се пазеха от Българската Болка. Пазете си го този репортаж – за да си го гледате, когато Ордите пристигнат. *** Обаче идеята е преди това да се разобщим – включително и с нахални акции като тия на Паоло. Пак натъкмяват скверна история по наш адрес – както преди, при покушението срещу Папата. Паоло – новият Агджа. *** И защо мълчи Светият Синод – особено, когато ортак на Паоло е Дионисий, когото натириха от „Ал. Невски“. Фойерверки ли трябва да се изсипят пак над главите на Владиците, за да кажат поне две думи на уплашените хора от Елин Пелин и Белене? *** Да припомня още нещо за Паоло, новият Христос на Дионисий. Преди около две години, той направи една нелепа „възстановка“, в която деца, въоръжени с пистолети /дървени/, представяха издевателствата в Лагера Белене. Тази дивотия скандализира обществото – само късната антикомунистка Цецка Цачева, която присъстваше, се разплака – без да си дава сметка, че неприлично се осквернява самата История. Беше направо жалко да се слушат обясненията тогава на Паоло/Христос, който се правеше на Фелини - на едно място, където човешката природа е стигнала до дъното си. Чуйте го попа: „Това при нас в Европа се казва театър, култура. При нас във всяко училище през месец февруари за Холокоста се правят пиеси с деца. Може би е изненада за България, защото тук не са правени такива неща, но при нас е култура, театър“. Ето, това е – някакъв тип опошлява/опозорява Островът на страданието, и отгоре на всичко ви казва, че сте малокултурни, че не сте европейци. И сега този тип отново ни проглушава с фалцетното си гласче – поредният „европейски“ бърборко, който безсрамно се разгащва. *** Ей, нещастник, много си дребен, за да мелиш България и Българското!

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/analizi-i-komentari ... 95983.html
Аватар
bolgaroliub
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 3367
Регистриран на: 10 Мар 2014, 15:02
Has thanked: 659 times
Been thanked: 427 times
Пол: Мъж
църква: Православна църква
Характер: твърд

Re: Ариведерчи, отец Паоло!

Мнение Номер:#  Мнениеот spravedliv » 15 Мар 2017, 22:54

bolgaroliub » Днес, , 21:30 написа:Справедлив мисля си че се опитваш да отклониш от темата и статията на Кеворкян....не мислиш ли че въпроса с досиетата не е от първостепенна важност за българския народ и че е крайно време с това да се приключи? Ами че то и Георги Марков също е бил сътрудник на ДС и Иво Инджев и Петко Бочаров ......и много други но в Бивол за тях не се пише щото станаха първи атлантици ....мисля че е крайно време въпросите с досиетата да се приключат.....все пак тука не са страниците на Дневник ,на комунисктическото чадо и комсомолски секретар Иво Прокопиев,Точно така, тук не е Дневник, нито пък нещо свързано с Прокопиев, но не е и Блиц.
Иска се на някои да им се скрият имената, ама те са в дела на други агенти така, че няма как на въпросния, дори и унищожено, все пак истината излиза наяве.
Това е поредния зловонен пасквил, както са определили неговите писания ето тук:
http://skandalno.net/skandal-chengeto-k ... i-s-66413/
Аватар
spravedliv
Модератор
Модератор
 
Мнения: 3409
Регистриран на: 14 Окт 2012, 19:13
Has thanked: 0 time
Been thanked: 6 times
Автор на темата
Пол: Мъж

Re: Ариведерчи, отец Паоло!

Мнение Номер:#  Мнениеот bolgaroliub » 15 Мар 2017, 23:01Беше...до края на 1989, защото го не знаехме какъв е:

Доносите на Кеворк Кеворкян срещу Димитри Иванов, Румяна Узунова и Дончо Цончев
Декласифицирани документи на Комисията по досиетата показват истинското лице на агент "Димитър"

https://bivol.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0% ... D0%BD.html

А тук няма ли да кажеш нещо...
viewtopic.php?f=48&t=8315&p=85781#p85781[/quote
Темата мисля че не е за Георги Марков.....Бог да го прости!
Аватар
bolgaroliub
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 3367
Регистриран на: 10 Мар 2014, 15:02
Has thanked: 659 times
Been thanked: 427 times
Пол: Мъж
църква: Православна църква
Характер: твърд

Предишна

Коментирайте

Потребители разглеждали темата?

44 потребители са разглеждали темата: Гост (3), Гост (2), Гост (3), Гост (1), Гост (1), Гост (1), Гост (1), Гост (1), Гост (1), Гост (1), Гост (1), Гост (1), Гост (1), Гост (2), Гост (1), Гост (1), Гост (1), Гост (1), Гост (1), Гост (3), Гост (1), Гост (1), Гост (3), Гост (1), Гост (1), Гост (1), AwarriorofChrist (22), Blagovest Varbakoff (1), Cyril (34), Hatshepsut (14), Theodora V (9), Todor Andonov (12), anah_su_namun (4), bolgaroliub (19), cool (1), garich (9), messianic (2), no-one (1), spravedliv (40), stucyte (25), yasna (1), Александър (13), Милко (30), Стефан Чаков (2)


Назад към Взаимоотношения

cron