ХРИСТИЯНСКИ ФОРУМИ - ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ

Дата и час: 22 Окт 2017, 05:51 Разширено търсене

Български християнски форуми е място за християнски дискусии, споделяне на видео или писмени свидетелства, насърчения и общение между вярващи в Бога.

Как да ни помогнете в развитието: КЛИК

Илиан Тодоров: Искрено съжалявам защитниците на САЩ и Запада!

[ Facebook коментара]

За интересни материали

Илиан Тодоров: Искрено съжалявам защитниците на САЩ и Запада!

Мнение Номер:#  Мнениеот bolgaroliub » 03 Авг 2015, 21:32

Имам няколко въпроса към евро-атлантиците в България. Към яростните защитници на т.н. ни партньори. За какво сте благодарни на Запада, какво е това мазохистично влечение и любов към САЩ? Заради планът Ран-Ът, който унищожи българската държава и икономика създавайки армия от безработни българи и цунами от емигранти? Заради това, че държавата колабира благодарение именно на тях? Заради българите ровещи по кофите за боклук ли? Заради това, че ви третират като маймуни и не ви дават визи за САЩ, Канада, Австралия, където да им бъдете обслужващ персонал, слуги и роби?
Каква е тая пуста надпревара и борба да носиш питието на негъра в Щатите или Франция, да носиш таблата и да го обслужваш с усмивка на уста? Заради уникалната възможност да миеш задника на пенсионираната германка или гъркиня, за това ли си им благодарен? Да не би да си благодарен, за това че българките проституират по европейските магистрали? Или може би си благодарен, че береш ягоди в Европа, точно както робите африканци в САЩ са брали памук и фъстъци?
Каква е тая яростна защита към поробителя? Да не би да сте благодарни за това, че ни колонизираха и ни изсмукват ресурсите, че сме бедни именно благодарение на тях? На кой си благодарен, на тоя, който те е окупирал с танкове и самолети, към тоя, който гледа на държавата в която си роден като на територия населявана от роби. Каква е тая шизофренична симпатия към този, който не те брои за човек, а за биологична единица? Към тоя, който е хвърлял бомби над дедите ти, избивал е сънародниците ти и невръстни български дечица, баба ти-дядо ти? Към тоя, който кръвожадно е откъснал плът от страната ти. На него ли благодариш, него ли възхваляваш? Този гад ли защитаваш? Каква е тая любов към вавилонската блудница Европа, донесла ти гей паради, разврат, погнуса, блуд и падение? Към тая мръсница Европа, която те държи на каишка в задния си двор, към тая Европа разглеждаща те като „под-човек“, откъсналата те от духовността. Каква е тая болна привързаност към Англия, към тия англосаксонски псета, от които все зло и скръб си видял? Що за мазохизъм е да защитаваш тези паразити, които са те поробили? Що за мерзост е да одобряваш действията на тези, които сеят смърт по цялото земно кълбо единствено в името на собствения си просперитет? Що за глупост е да симпатизираш на тези, които жънат единствено бедност по света, вместо да ги презираш?
И къде ти е достойнството, честта, гордостта или си ги загубил безвъзвратно? Разменил си ги за пари? И заради финикийските знаци ще се изплюеш на всичко в живота си? Продай си ако искаш тогава и децата, жената, органите и душата. Ще получиш за тях тоалетна хартия наречена пари! А с тези пари можеш да смениш и промениш почти всичко в живота си – прическата си, дрехите си, телефона си, колата си, апартамента си, съпругата си, да кръстиш детето си Джон някъде на запад, да промениш мястото си на пребиваване и дори гражданството си. Но никога не можеш да смениш своята народност и корен! А дървото без корен, просто умира! И ако си готов да размениш духовността си срещу материализма, то жалко за теб, но поне не бъди благодарен на този, в чиито очи си нищо повече от роб!
http://www.vestnikataka.bg/2015/07/%D0% ... %89%D0%B8/
Аватар
bolgaroliub
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 3367
Регистриран на: 10 Мар 2014, 15:02
Has thanked: 659 times
Been thanked: 427 times
Автор на темата
Пол: Мъж
църква: Православна църква
Характер: твърд

бyтoн зa coциaлни мpeжи

loading...

Re: Илиан Тодоров: Искрено съжалявам защитниците на САЩ и Запада!

Мнение Номер:#  Мнениеот hans » 03 Авг 2015, 22:04

Не е по силите на България и българския народ да устои на новите икономически и политически реалности самостоятелно. Още след втората световна война света почна да се укропнява на политически и икономически блокове. Ние останахме към СССР, а Югославия успя да се откъсне, Гърция и Турция се присъединиха към НАТО. Това първо беше инициирано като двустранни спогодби за сътрудничество между отделните страни от Източна Европа преди да се създаде Варшавския, НАТО се случи някъде по средата. След перестройката Горбачов първо предаде интересите на СССР, на Русия. Русия стана неспособна да поддържа паритета и статуквото на военен и политически лидер на държавите от централна и източна Европа. След разпада на Варшавския договор логично беше България да се присъедини към НАТО, защото ни очакваха териториални претенции от страна на Турция, заради малцинството ни. Югославия или по-точно Сърбия направи точно обратното и реши да води националистическа и самостоятелна политика. Вследствие на своята гордост и надценяване на силите си, тя беше ръзкъсана без да може да получи помощ от Русия. Така че за България е по-добре, че успя да влезе в НАТО и ЕС, защото този съюз ни гарантира спокойни граници и край с икономическите експерименти на пишман български комунисти-капиталисти. За по насетне по-добре да си кротуваме, защото с този икономически растеж, демографски срив и обедняване на народонаселението, не можем да имаме силна армия и самостоятелна финансова политика. Това са реалностите. Не сме и не можахме да станем Швейцария на балканите - една химера на един изстрадал народ.
Аватар
hans
Нов Потребител
Нов Потребител
 

Re: Илиан Тодоров: Искрено съжалявам защитниците на САЩ и Запада!

Мнение Номер:#  Мнениеот bolgaroliub » 03 Авг 2015, 23:09

Ханс първо за Сърбия да ти кажа,много по добре е икономически и всякък от България именно поради факта че сърбите не клекнаха пред САЩ и запада и отстояха интересите си,националните....имаме вече Република Сръбска освен Сърбия,тоест две сръбски държави...Освен това Сърбия не е окопирана и смачкана страна от американски танкове и военни бази и не ги хрантути и плаща милярди за този лукс да си имаш укопатори,тъй както си плащаме ни....Сърбия не я изнудиха да взема заеми с които да я поробят както стана с Гърция и с България също....Сърбия сега не губи милярди като Бг заради тъпите санкции които ни наложиха да изпълняваме от САЩ спрямо братска Русия....и накрая мисля че най малко имаме нужда от съюзници като САЩ и неговата блудница и евтина метреса ЕС които се управляват от сатанисти.глобалисти....тоест въобще не съм съгласен с твоето мнение ами съм на противополжна позиция и мисля че с такива съюзници и 4приятели" като САЩ и ЕС врагове не ни и трябват
Аватар
bolgaroliub
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 3367
Регистриран на: 10 Мар 2014, 15:02
Has thanked: 659 times
Been thanked: 427 times
Автор на темата
Пол: Мъж
църква: Православна църква
Характер: твърд

Re: Илиан Тодоров: Искрено съжалявам защитниците на САЩ и Запада!

Мнение Номер:#  Мнениеот bolgaroliub » 03 Авг 2015, 23:17

iolanta написа: Българина е един мрънкащ човек ,постоянно мрънка за нещо!

Е има и по мрънкащи и ожалващи се от българите пред целия свят дето плачат че все били от към страната на булката та ни пруглошиха ушите вече толкова години....а у европата аз не ходя да работя ...ходя по някога там на екскурзия ,а си работя в България на български предприемач,не сервирам на негри и кьор китюк пияни британци в ЕС и не подмивам дърти германки,не мия тоалетни в някоя долнопробна закусвалня тип мак доналдс....та аз им наливам от парите си дето ги изкарвам в Бг :good:
Аватар
bolgaroliub
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 3367
Регистриран на: 10 Мар 2014, 15:02
Has thanked: 659 times
Been thanked: 427 times
Автор на темата
Пол: Мъж
църква: Православна църква
Характер: твърд

Re: Илиан Тодоров: Искрено съжалявам защитниците на САЩ и Запада!

Мнение Номер:#  Мнениеот messianic » 04 Авг 2015, 08:41

спорът изток-запад не е особено важен.
по-важен е спорът правда-грях.
доколкото дадена държава или коалиция от държави защитава божията правда, съм в нейна подкрепа.
обратно, доколкото защитава греха, съм против нея.
грешници има и в америка, и в българия, и в русия, и в китай, и навсякъде по света. и те са повече от праведните като че ли.
Аватар
messianic
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 1142
Регистриран на: 10 Апр 2015, 16:55
Местоположение: София
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times
Пол: Мъж
църква: не посещавам
Характер: новороден

Re: Илиан Тодоров: Искрено съжалявам защитниците на САЩ и Запада!

Мнение Номер:#  Мнениеот Александър » 04 Авг 2015, 17:48

iolanta написа:Демек - ние носим в България ,а ти изнасяш! Ето кой изнася !!
А ние да носим...пък той ,човека изнасял пари от България по Европа...


Хайде сега излиза, че България живее благодарение на Запад. Истината, че в момента българия финансира Европейският съюз. :o Не се връзвайте на приказките на нашите политици, най-вече на Главният Ленторезач, който говори само за магистрали и еврофондове. Парите, които България получава по линията на еврофондовете, са по-малко отколкото е годишната вноска на страната. Това последното не се съобщава, министърат на финансите вдига рамене, опозицията никога не задава въпросът на парламентарен контрол. Благодарение все пак на отчетите на БНБ, ( публикувани по начин, че ако може да не се забележат ), годишното отрицателно салдо на България спрямо ЕС е около 250 милиона евро, т.е. почти половин милиард лева. Тъй, че Йоланта, е точно така. Част от парите, които ние в България изработваме, се изнасят към Европа.
Вярно е, че много от българските семейства получават парични преводи от свои роднини, работещи зад граница. Тези пари се харчат в България, а това пък от своя страна стимулира вътрешното икономическите процеси в положителна насока. Но това не решава основният въпрос с умишлено съсипаното българско производство, което предизвика масова безработица, обезлюдяването на цели райони на страната и свръхконцентрацията на населението в някои градове, на първо място София, а така също и външната емиграция.
Аватар
Александър
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 3359
Регистриран на: 13 Юли 2013, 19:24
Местоположение: София
Has thanked: 477 times
Been thanked: 328 times
Пол: Мъж

Re: Илиан Тодоров: Искрено съжалявам защитниците на САЩ и Запада!

Мнение Номер:#  Мнениеот Александър » 04 Авг 2015, 17:55

Брат hans принципо си прав. Геополитическата обстановка след Втората световна война е наистина такава. Но нещата в България винаги са крайни. Можем да бъдем членове на НАТО и ЕС, при максимална защита на нашите национални интереси. Дори може да имаме изгода от това. Знаеш ли, че в момента България може да получи прословутата ескадрила изтребители напълно безплатно. Но защо нашите политици не искат ?
Офтопик:
Защото ако бъдат дадени безвъзмездно няма да има тлъсти комисионни. 8-)
Аватар
Александър
Активен Потребител
Активен Потребител
 
Мнения: 3359
Регистриран на: 13 Юли 2013, 19:24
Местоположение: София
Has thanked: 477 times
Been thanked: 328 times
Пол: Мъж

Re: Илиан Тодоров: Искрено съжалявам защитниците на САЩ и Запада!

Мнение Номер:#  Мнениеот hans » 05 Авг 2015, 05:22

Александър написа:Брат hans принципо си прав. Геополитическата обстановка след Втората световна война е наистина такава. Но нещата в България винаги са крайни. Можем да бъдем членове на НАТО и ЕС, при максимална защита на нашите национални интереси. Дори може да имаме изгода от това. Знаеш ли, че в момента България може да получи прословутата ескадрила изтребители напълно безплатно. Но защо нашите политици не искат ?
Офтопик:
Защото ако бъдат дадени безвъзмездно няма да има тлъсти комисионни. 8-)


Брат Александър, това за комисионните си напълно прав, според мен. Такава е нагласата на мислене на всички управляващи(от най-малкия фирмаджия на еднолична фирма до министър-председателя), инак нямаше да се харесват и да бъдат заедно по клубове по интереси, по друг начин казано "партии".
Друго изках да добавя. По мой личен опит, а и от мнение на други хора, на които мога да гласувам известно доверие, стигам до простия извод, че безплатен обяд няма. Няма, но с едно изключение и то пак е условно - това да се родиш и влизането в Божието царство. От тук по моята елементарна логика следва, без да имам достатъчна информация, че България и/или нашите политици нямат пряка финансова изгода.
Аватар
hans
Нов Потребител
Нов Потребител
 

Re: Илиан Тодоров: Искрено съжалявам защитниците на САЩ и Запада!

Мнение Номер:#  Мнениеот hans » 05 Авг 2015, 05:43

bolgaroliub написа:Ханс първо за Сърбия да ти кажа,много по добре е икономически и всякък от България именно поради факта че сърбите не клекнаха пред САЩ и запада и отстояха интересите си,националните....имаме вече Република Сръбска освен Сърбия,тоест две сръбски държави...Освен това Сърбия не е окопирана и смачкана страна от американски танкове и военни бази и не ги хрантути и плаща милярди за този лукс да си имаш укопатори,тъй както си плащаме ни....Сърбия не я изнудиха да взема заеми с които да я поробят както стана с Гърция и с България също....Сърбия сега не губи милярди като Бг заради тъпите санкции които ни наложиха да изпълняваме от САЩ спрямо братска Русия....и накрая мисля че най малко имаме нужда от съюзници като САЩ и неговата блудница и евтина метреса ЕС които се управляват от сатанисти.глобалисти....тоест въобще не съм съгласен с твоето мнение ами съм на противополжна позиция и мисля че с такива съюзници и 4приятели" като САЩ и ЕС врагове не ни и трябват


Политиката на САЩ и Европа доведе до това да има размирици в Либия, Ирак и война в Сирия. Същата тази политика доведе до това Сърбия да бъде орязана териториално, за която твърдиш че била по-добре от България. Кажи ми ти сега ако България се опъваше на великите сили, щеше ли да запази своите граници. Ами нямаше, Русия в перидода 1990-2010 година не беше велика сила, за да може да брани интересите на своите сателити. Но ти пак заради принципа на противостоянието, не се съгласявай с мен.

P.S. И това го обясних на една рускиня, която в началото упрекваше българите, че били предатели. После се съгласи с мен.
Аватар
hans
Нов Потребител
Нов Потребител
 

Re: Илиан Тодоров: Искрено съжалявам защитниците на САЩ и Запада!

Мнение Номер:#  Мнениеот spravedliv » 06 Мар 2017, 21:50

bolgaroliub » 03 Авг 2015, 21:32 написа:Имам няколко въпроса към евро-атлантиците в България. Към яростните защитници на т.н. ни партньори. За какво сте благодарни на Запада, какво е това мазохистично влечение и любов към САЩ?
http://www.vestnikataka.bg/2015/07/%D0% ... %89%D0%B8/


Случайно ми изскочи тая тема и се зачетох и си рекох я да видя кой е този човек?

Илиян Тодоров е водач на листата на ПП Атака в Първи Благоевградски Многомандатен избирателен район и 10-ти многомандатен избирателен район в Кюстендил. Той е роден през 1980 г. в София. Завършил икономика в УНСС и Военната академия „Г.С.Раковски“. Специализирал в 11-сет чуждестранни учебни заведения в САЩ и Германия. Владее Английски, испански и руски език. Областен кординатор на ПП Атака за Благоевградска област и регионален кординатор на ПП Атака за Югоизточна България.

http://www.ataka.bg/index.php?option=co ... &Itemid=91

А той защо в Америка и Германия, а не специализира в Улан Батор, Пхенян или Минск, за Москва няма да питам, трябват доста средства и връзки.
Аватар
spravedliv
Модератор
Модератор
 
Мнения: 3409
Регистриран на: 14 Окт 2012, 19:13
Has thanked: 0 time
Been thanked: 6 times
Пол: Мъж

Следваща

Коментирайте

Потребители разглеждали темата?

42 потребители са разглеждали темата: Гост (2), Гост (1), Гост (2), Гост (2), Гост (1), Гост (1), Гост (1), Гост (1), Гост (1), Гост (2), Гост (4), Гост (2), Гост (2), Гост (6), Гост (1), Гост (1), Гост (2), Гост (1), Гост (3), AwarriorofChrist (7), Cyril (12), Hatshepsut (5), Jeffreymack (1), Theodora V (1), Vered (1), anah_su_namun (2), blagodat_viara (1), bolgaroliub (11), elisaveta (1), for_the_truth (2), garich (2), lazarin1 (7), messianic (4), spravedliv (20), stucyte (7), yasna (1), zdravko1633 (1), Александър (11), Венци Тоневски (1), Милко (13), Пламен79 (3), Теодор77 (2)


Назад към Интересни статии

cron