Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Страхувам се.. (Писмо на потребителка)

Писмото ни е изпратено в социалната мрежа. Публикуваме го без редакторска намеса.

Здравейте,

Тъй като се намирам в безкрайно отчаяно състояние,дори не знам как да започна.Пиша Ви с надеждата,да се молите за мен и семейството ми и най-вече се надявам Господ да покаже милост към нас и да бъдем спасени.След толкова много неща,които прочетох тука за последното време,отчаяността ми се увеличи.От колко време насам живея в голям страх,ама наистина голям. Не мога да определя себе си като християнка,вече не знам как да се определя,нямам водно кръщение,дори все още пуша цигари.Наскоро гледах един клип-пророчество на Ванга по принцип давано по руска телевизия,в което се казваха много неща,сред които това което се случва с бежанците,конфликта между Русия и Турция,войната в Сирия,казва се,че Сирия още не е паднала,войната между изтока и запада още я има,но накрая Сирия ще падне,но победител няма да има,че вида Европа студена и обезлюдена,злото ще се надигнело изпод земята и много малко добри и кротки ще оцелеят,че Русия ще бъде като Ноевия ковчег,но и тя нямало да оцелее цялата,и само там щяло да има вода за пиене и рускините по него време щели да раждат добри деца и,че слънцето ще се скрие за 3дни и малко хора ще оцелеят и т.н. .. Това нещо ме побърка, от доста време не бях ходила на църква и отидох,бях доста насърчена,но после пак увесих нос.

Започнах да чета Новия Завет,много неща не са ми ясни и ме е срам от това,но и много ме е страх,че не съм готова да умра.Страха в който живея е ужасен,направо искам да умра.Виждам колко съм грешна,колко време не съм ходила не църква,не се молех редовно,мислех че е достатъчно да бъда добър човек и да правя пред Бога угодни неща..Но уви,не е така.Сега се радвам на бебето си и ми се плаче,като нямам надежда че ще порасне, дори ще остарее,знам че нямам време.мисля за съпруга си който пък хич не е вярващ и казва че тези църкви са сектански и прочие..страхувам се и за него и за себе си и за детето ми,въпреки,че ако умрем сега,детето ми поне не е съгрешило и ще бъде при Бога.В такова отчаяние съм изпаднала,че искам да се покая,да взема водно кръщение и Бог да ме прибере.Страхувам се да не извържа смъртния грях,за който говори Новия Завет,по цял ден това мисля.Като гледах и тук за вулканите които са изригнали,за последното време още повече ме обзема ужас.Дори може би това зло е имала предвид Ванга че ще излезе изпод земята или за терористите ли да е говорила незнам.Някой казват че тя не е от Бога,но как познава толкова неща?Защо се сбъдват и значи и тези неща ще се сбъднат и не само че ще умрем а и няма да идем при Господа от глупоста си и аз и семейството ми.Въпреки,че се моля Господ да се смили за нас,пак страшно ме е страх,объркана съм,живея с мисълта за смърта,а не знам вече коя съм,нали вярвам в Исус,как да живея,как да бъда Богоугодна,нищо не знам вече.Моля Ви помогнете ми,молете се за мен също smile emoticon Дано Господ се смили над мен и близките ми,дори над повече хора,има толкова добри хора...Незнам..дано да се покая отново,да взема кръщение водно и да умра,по добре отколкото да живея така.Просто всичко ми е немислимо,а никак неискам да сме за ада,дано Бог не ни остави в лапите на онзи черния,дано повече хора пощади... Не знам вече..Много бях многословна,но дори още мога да пиша,молете се за мен,моля Ви!

П. Христова


Изпращайте ни Вашите отзиви, видео или писмени свидетелства, истории и преживявания за слава на Бога на следните координати:

email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

skype: sitemasterbg

vyber: 0893429295

Християнски форуми: www.hristiqni.com/forum

Подкрепете служението ни от следната връзка: http://www.hristiqni.com/dareniya

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #4 marisha61 04-01-2016 00:49
Скъпа сестра в Господа. Ако вярваме в Бог, в каквато и ситуация да изпаднем, ние сме в Неговите ръце, което означава че сме в безопасност. Аз не чета вестници и не гледам телевизия, защото това е тяхната истина, която внушава страх и безпокойство. А истината е, че Бог ни обича и изпрати своя син да умре на кръста, за да ни спаси от смърт и да ни направи чисти и свободни от грях и страх. Ще се моля за теб. Нека Божият мир да дойде върху теб, любовта на Исус да те вдъхнови и силата на Святият Дух те успокои.
Цитиране
 
 
+1 #3 Eli 19-12-2015 23:10
2 Тимотей

ВТОРО ПОСЛАНИЕ НА СВЕТИ АПОСТОЛ ПАВЛА ДО ТИМОТЕЯ

ГЛАВА 1.

1. Павел, апостол Иисус Христов по воля Божия, за възвестяване обещания живот в Христа Иисуса,
2. до Тимотея, възлюбено чедо: благодат, милост, мир от Бога Отца и от Христа Иисуса, Господа нашего.
3. Благодаря Богу, Комуто още от прародители служа с чиста съвест, задето непрестанно те споменувам в молитвите си денем и нощем,
4. като, при спомена за твоите сълзи, копнея да те видя, за да се изпълня с радост,
5. и като си спомням за твоята нелицемерна вяра, която по-рано я имаше у баба ти Лоида и майка ти Евника, а убеден съм, има я и в тебе.
6. Затова ти напомням да разпаляш Божия дар, който е в тебе чрез моето ръковъзлагане.

7. Защото Бог не ни е дал дух на боязливост, а дух на сила, любов и целомъдрие.

8. И тъй, не се срамувай от страданията на Господа нашего Иисуса Христа, нито от мене, Негов окованик, а стани участник в страданията за благовестието Христово по силата на Бога,
9. Който ни спаси и повика към свето звание, не заради нашите дела, а по Свое благоволение и благодат, дадена нам в Христа Иисуса преди вечни времена,
10. а открита сега с явяването на нашия Спасител Иисуса Христа, Който унищожи смъртта и извади наяве живот и нетление чрез благовестието,
11. за което съм поставен аз проповедник, пратеник и учител на езичниците.
Цитиране
 
 
0 #2 Ioana Kortova 14-12-2015 21:55
Здравей, мило божие дете,
пиша ти защото разбирам обърканоста ти. Искам да ти кажа,че тази обърканост е нормална, както и този страх. Обърканоста ти идва от сблъсъка на плътската ти стара същност, която иска да си остане непроменена и новата ти същност, която иска да живее е Бог. Има борба в теб. На всичкото отгоре борбата е на духовно ниво. Важно е да знаеш, че от момента, в който Святия Дух ти е разкрил Истината, от този момент демоните са започнали да се борят с теб. Това, което усещаш Бог не го желае за теб- той иска да се покаеш с цялото си сърце пред него, прави това покаяние и изповядване пред него няколко дни, ако ще и седмици, докато се усетиш облекчена. Не се притеснявай, Бог ще чуе всичко, което казваш и той ще ти покаже по-нататъшния ти път. Предай се в неговите любящи ръце и той ще те изпълни със Святия си Дух, ще ти даде водителството.
Друго нещо- много е важно да не обръщаш никаво внимание на тези страхове, защото те идват от демони, които се опитват да те пречупят за да те отделят от Бог. При лоши мисли извикай към Исус и му кажи, че ти сама не знаеш как да се справиш с тези демони, но той може всичко- поискай му спасение от тези страхове. Предай му ги от цялото си сърце- кажи му- Исусе, ето, аз ти предавам всичко, що ме прави да се отдалечавам от теб, аз искам да почувствам твоята Любов, да те усетя в живота си, да видя водителство от теб, да се убедя във всичко, което е Истина и да видя всяка лъжа! Моли го, моли го, а когато молиш и започнат пак страховете- просто му ги предавай- ето, Исусе пак ме е страх, вземи ги, вземи ги, научи ме на твоите пътища, дай ми да пия от твоята вода Господи, изпълни сърцето ми със Светлина и отмий от мен всяка нечистота! Моли с доверие- ще видиш, че твоите стенания, твоите молитви няма да са напразни! Той те обича толкова много! Исус те обича с цялото си сърце, само го допусни като се отпуснеш и довериш, че той ще ти покаже пътя.
Бъди много упорита в молитвите и ще видиш, че Бог ще подреди всичко за теб по невероятен начин- така както само той може.
Виж кои са греховете- от Новия Завет, които не трябва да правиш. Не се притеснявай, Бог ще те води. Не изпълнявай закона от Стария Завет,
Римляни 10:4
4. Понеже Христос изпълнява целта на закона, да се оправдае всеки, който вярва.
Тоест закона е изпълнен в нас, приемайки Исус и по този начин ние биваме оправдани за нашите грехове и биваме очистени. По този начин ние биваме измити, осветени. Ставаме негови деца. Съсредоточи се сега над Новия Завет. Нормално е и да не разбираш всичко. Искам да ти кажа, че Божието Писание(Слово) е толкова проникновено, че е невъзможно да разбираш всичко. Но ако продължаваш да четеш Новия Завет ще видиш как постепенно Бог ще ти открива повече и повече и повече.
След твоето покаяние ще претърпиш новорождение. Ще видиш че ще ти е много по-леко да четеш Библията. После помоли Бог да те кръсти и в Святия Дух!
Не се съсредоточавай към лошите мисли- бъди убедена, че това е стратегия на сатана!
И ако има нещо пиши ми.
Друго важно нещо е- помоли Бог да ти покаже къде иска да те постави- в коя църква. Той ще те насочи. За всичко се доверявай на него и търси неговата воля за всичко. С времето ще разбереш повече.
И друго нещо- нормално е сега да продължаваш да си в греховната си природа- няма отведнъж да станеш безгрешна. Не се притеснявай- за всеки извършен грях оставай сама в стаята си или помещение, в което ти е удобно да се молиш и да си сама и се покайвай от сърце. И казвай на Бог, че желаеш да не съгрешаваш срещу него и желаеш да те промени изцяло. Покайвай се от цялото си сърце, на колене, по очи даже. Ако изповядваме греховете си,Той е верен и праведен да ни прости. Приеми това с Вяра- приеми неговата саможертва с Вяра, защото Бог е Истина! Той няма да те подведе, няма да те излъже.
Бъди Благословена и Изобилваща в Господа Исуса Христа! И нека животът ти да бъде за Божия Слава! Амин! :)
Цитиране
 
 
+2 #1 GeorgiRGeorgiev 10-12-2015 18:52
Здравей!
БОГ да благослови и покаже милост към теб и семейството ви. Дано всички бъдете спасени и бъдете с БОГ завинаги.
Искам да ти дам съвет - недей да се интересуваш от врачки и да ги слушаш. Врачуването е грях пред БОГ, в Библията ясно е написано, че БОГ е против това и че това е много тежък грях, който се е наказвал със смърт преди идването на Нашия СПАСИТЕЛ ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Аз ходих на врачка в продължение на 2 години. Живота ми се съсипа в края на тези две години - изведнъж ... Нямаше изход за мен. Но БОГ показа милост към мен и ми даде изход и утеха, ТОЙ ме спаси. Врачките познават понякога, да, обаче знаеш ли чрез кой го правят - чрез дявола. Защото той също е духовно същество, което има сила да прави чудеса, но чудесата които прави са за наше погубване, а не за наше добро. Една врачка може да предскаже на някого нещо за в бъдещето, но в същото време поради това, че човека е отишъл да търси помощ от нея, живота му ще се срути със сигурност, ако не се покае и падне на колене да се моли на БОГ да му прости този грях, че е отишъл да търси помощ от врачки, както и всички други грехове. Защото дявола е хитър, в първия момент може да си помисли човек "о тази врачка е много надарена как ми познава бъдещето" дори може някой такъв есктрасенс на пръв поглед да излекува болния човек, обаче както написах дявола е хитър и след няколко месеца или години състоянието на човека обърнал се запомощ към врачка или екстрасенс ще стане няколко пъти по-тежко или в някаква друга сфера в живота ще изпадне в много голяма беда, защото когато човек потърси помощ от врачки и екстрасенси дава право на дявола да му прокълне живота и да го погубва ... навлича си проклятието на дявола, съвсем реално. И само единствено в ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС му е спасението, в жертвата на БОЖИЯ СИН на кръста, КОЙТО плати цената за всичките ни грехове и сега всеки който се покае и помоли БОГ да му прости всичките греховете и повярва, че ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС е БОЖИЯТ СИН, дал живота СИ за всички нас, умрял на кръста и на третия ден възкръсна от мъртвите, всеки който повярва в това в сърцето си и изповяда, че ИИСУС ХРИСТОС е ГОСПОД ще се спаси - така е писано в Библията, която е БОЖИЯТА КНИГА, БОЖИЕТО СЛОВО.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови