Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Какво се случи в Турция, в Ница и въобще какво се случва навсякъде по света?!

storm

Какво се случи в Турция, в Ница и въобще какво се случва навсякъде по света?!, се питат много, много хора!
Само едно ще ви кажа: Покайте се, обърнете се към Бога чрез вяра в Исус Христос, това е единствената ви надежда.
Просто хората, вярват или не, това което пиша и говоря е истина, дявола взема контрол над много хора. Когато на някой човек му дойде на ум да направи някое убийство или атентат, не си мислете че е дошло просто ей така, говоря че духовния свят е реален, има сили от тъмнината, които сили са зли реални същества, има и Сила, която е от всемогъщият Бог, и ако Бог не съществуваше, досега нямаше да има никой от нас, никой, който чете в момента това. Реално демони влизат в хората, хора които нямат Христос в себе си, и под действието на тези демонични сили се случват тези грозни неща по целия свят и това е описано в Божието свято Слово, Библията, Книгата която много хора отхвърлят, но аз реших с цялото ми сърце, не само да я нося в раницата ми, но и да бъде запечатана в сърцето ми, чрез Святия Божий Дух.
И в Библията пише, че това което в момента се случва по целия свят, е нищо в сравнение с това, което предстои да се случи. Не ме интересува мнението на хората, нито самоуважението им, но ви изявявам, че нищо в този свят не може да им помогне, нито да ги защити от Божия гняв, който малко по малко се излива върху този покварен свят, ако се закоравяват и не приемат истината, която е Христос.
Ще има още много такива неочаквани атентати на места, където хората изобщо няма и да предполагат, че ще се случат, точно там.
Единствената им надежда, е покаяние.
Чудя се, толкова ли не им пука за живота им? Толкова ли не им пука, че вървят към ада?! ................

Споделено от Жулиан Томов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови