Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

НЕ вярваш в Исус Христос...твоята позитивност НЕ те спасява.

Ако си ПОЗИТИВЕН – мислиш и действаш позитивно, но...НЕ вярваш в Исус Христос...твоята позитивност НЕ те спасява.

15879410 1412469115464709 2138081216 n

Ако си ДОБЪР – не причиняваш зло и не нараняваш хората, но...не вярваш в Исус Христос...твоята доброта НЕ те спасява. Ако си ТОЛЕРАНТЕН към всички религии – приемаш всички като братя, но...НЕ вярваш в Исус Христос...твоята толерантност НЕ те спасява. Нищо от това, което правим, говорим или вярваме НЕ ни спасява. Защото спасението Е по БЛАГОДАТ, чрез ВЯРА В ИСУС ХРИСТОС! ( ЗАЩОТО има САМО ЕДИН Бог и ЕДИН ХОДАТАЙ между Бога и човеците – ЧОВЕКЪТ ИСУС ХРИСТОС. 1Тимотей 2:5)  

Има САМО ЕДИН начин за това – Евреи 10:9,10 - Защото, ако изповядаш с устата си, че Исус е Господ, и повярваш със сърцето си, че Бог Го е възкресил от мъртвите ще се спасиш. Защото със сърце вярва човек и се оправдава, и с уста прави изповед и се спасява. ВСИЧКО останало, което чуваме и ни учат Е ЗАБЛУДА! Много учения се появиха в тези последни времена, много учители...Проповядват любов, позитивизъм, вяра в себе си, доброта и добри постъпки, вяра в светлината...ЛЪЖА!

Добре скроена и обмислена лъжа на нашият противник дявола, за да заблуди дори и избраните. И най-успешната от всички Е – че той, дявола не съществува...че Бог Е енергия, че всичко зависи от нас самите...че Бог е създал специално тъмнината, за да ни покаже светлината...БОГ СЪЗДАДЕ Творението Си и ВИДЯ, че БЕШЕ ТВЪРДЕ ДОБРО ( Битие 1:31) НЕ БЕШЕ „ПЛАНУВАЛ” ТЪМНИНАТА И ЗЛОТО! НО беше създал творението Си със СВОБОДНА воля! ИЗПОЛЗВАЙ тази твоя свободна воля, за да се ЗАВЪРНЕШ при своя Създател...ДНЕС! НЕ ПРОПУСКАЙ дадената ти възможност – Пътят, който се нарича Исус Христос! Обичам ви и ви благославям!
Катя Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови