Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Ти, който ходиш на служба всяка неделя

Катя НиколоваТи, който ходиш на служба всяка неделя, Го очакваш...

Викаш Го, но ти се струва, че не е дошъл на срещата. Очакваш Го, но въпреки това, имащ хиляди съмнения, хиляди „защо”...Очакваш Го, въпреки, че се определяш като „невярващ”, като атеист...Сигурна съм, че Го очакваш... Често оставяш всичко на Него, но в края на краищата Го виниш за проблемите си...

Струва ти се, като безплътно образувание, безполов, невидим и следователно...безполезен. „Когато дойде Той, Духът на Истината, ще ви упътва на ВСЯКА истина!” (Йоан 16:13)

Колко красиво! Ето защо ВСИЧКИ Го очакваме – защото ВСИЧКИ желаем истината. От малката до голямата истина, Истината на Бог! Духът ни води от нашето зачеване до последният ни дъх...дори и след това. Той Е нашият водач, но...със Сърце, което НЕ престава да обича; да закриля; да прощава; да насърчава...Неговата цел Е Истината – за нас самите, за света, за Бога!
Катя Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...