Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

НАШИЯТ МИЛОСТИВ НЕБЕСЕН БАЩА НИ ПОДАРЯВА ОЩЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

13339665 1320161734677789 2774036851525516087 n

БЛАГОСЛОВЕН ДЕН НА ВСИЧКИ! НАШИЯТ МИЛОСТИВ НЕБЕСЕН БАЩА НИ ПОДАРЯВА ОЩЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН! В СВОЯТА СЪВЪРШЕННА ЛЮБОВ ТОЙ СЕ ГРИЖИ ЗА ВСЯКО МАЛКО ЦВЕТЕ,ЗА ВСЯКА МАЛКА ПТИЦА! ЦЯЛОТО ТВОРЕНИЕ Е БОГОВДЪХНОВЕНО! КОЛКО ПОВЕЧЕ,ТОЗИ ВЕЛИК ТВОРЕЦ,СЪЗДАЛ И НАС,ОБИЧА И СЕ ГРИЖИ ЗА ВЕНЕЦА НА НЕГОВОТО ТВОРЕНИЕ!
НИЕ СМЕ СКЪПОЦЕННИ В НЕГОВИТЕ ОЧИ,БРАТЯ И СЕСТРИ,НИКОГА НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ В БОЖИЯТА ЛЮБОВ! ЕДИН ЛЮБЯЩ БАЩА НЕ СЕ ОТВРЪЩА ОТ ДЕЦАТА СИ,КОГАТО С НЕЩО СА ГО НАСКЪРБИЛИ! И АКО ЗЕМНИТЕ НИ РОДИТЕЛИ МОГАТ ДА НИ ДАВАТ ТОЛКОВА МНОГО ЛЮБОВ И ДА СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА НАС,ТО БОГ Е ПОВЕЧЕ ОТ БАЩА! ТОЙ Е ВЕЛИК БАЩА И НЕГОВАТА ЛЮБОВ НЕ СЕ ПОВЛИЯВА ОТ НИЩО! ЩЕ НИ ТЪРСИ,ЩЕ НИ ЧАКА,ЩЕ СТРАДА ЗА НАС,НО НЯМА ДА НИ ИЗОСТАВИ,НЯМА ДА НИ НАКАЖЕ!В ЕДНА МОЛИТВЕНА ГРУПА БОГ Е ДАЛ ТАКОВА ОТКРОВЕНИЕ- КОГАТО СЕ ОТКЛОНИМ,КОГАТО ОБЪРКАМЕ ПЪТЯ И ПРИСТЪПИМ В СВЕТА,НЕ БОГ НИ НАКАЗВА! НАКАЗВА НИ ОНЯ,В ЧИЯТО ТЕРИТОРИЯ СМЕ ВЛЕЗЛИ,НАКАЗВА НИ САМИЯТ ГРЯХ! ИСУС ЩЕ НИ ПОСЛЕДВА НАВСЯКЪДЕ,ТОЙ НЕ СЕ СРАМУВАШЕ ДА СЕДИ С ГРЕШНИЦИ! НАШИЯТ СПАСИТЕЛ ЩЕ НИ ВЪРНЕ В СВОЯТА СВЕТЛИНА,ПО ВЪЗМОЖНО НАЙ-НЕЖЕН НАЧИН! ПИША ТОВА,ЗА ДА ДАМ НАДЕЖДА НА ТЕЗИ,КОИТО СЕ ЧУВСТВАТ ОТДАЛЕЧЕНИ ОТ БОГА! УСЕЩАНЕТО ЗА ВИНА Е НЕЩО ДОБРО,НО ТО НЯМА ДА ВИ ИЗВЕДЕ ОТ ГРЕХА! САМО ПОМИСЛЕТЕ,ТАМ КЪДЕТО СТЕ,ЧЕ ВАШИЯТ ИСУС Е РЕДОМ С ВАС! ТОЙ СТРАДА,КАТО ВИ ГЛЕДА ОТЧАЯНИ И УПЛАШЕНИ! НЕ СТОЙТЕ ТАМ, НЕ СТОЙТЕ В ЗОНАТА НА ТЪМНИНАТА! ПРОТЕГНЕТЕ РЪКА КЪМ ЕДНА ДРУГА,ПРОБОДЕНА ЗА ВАС РЪКА,ХВАНЕТЕ СЕ ЗДРАВО И ТЯ ЩЕ ВИ ВЪРНЕ ПРИ ВАШИЯ ЛЮБЯЩ БАЩА! ТОЙ ВИ ЧАКА НЕ ЗА ДА ВИ НАКАЖЕ,НЕ С ГНЯВ ВИ ЧАКА,А С ЛЮБОВ И РАДОСТ ОТ ВАШЕТО ЗАВРЪЩАНЕ! СПОМНЕТЕ СИ,КАК БАЩАТА СЕ ЗАРАДВА НА БЛУДНИЯ СИН! ИМАШЕ ЛИ ОСНОВАНИЕ ДА МУ БЪДЕ ЯДОСАН,ИМАШЕ ЛИ ОСНОВАНИЕ ДА МУ ОБЪРНЕ ГРЪБ И ДА ЗАТВОРИ ВРАТАТА НА ДОМА СИ ЗА НЕГО!? ОООО ДА,ИМАШЕ ОСНОВАНИЕ ЗА ТОВА! НО ТОЙ НЕ ГО НАПРАВИ,А ДОРИ ВДИГНА ПИРШЕСТВО ЗА НЕГОВОТО ЗАВРЪЩАНЕ! ЗАТОВА ТОЧНО СЕГА ИСУС ПРИЗОВАВА ТАКИВА СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ! НЕ СТОЙТЕ БЕЗСИЛНИ И ОБЕЗВЕРЕНИ! ХВАНЕТЕ РЪКАТА,КОЯТО ВИ СЕ ПРОТЯГА И СЕ ЗАТИЧАЙТЕ КЪМ ДОМА НА ОТЦА! ТОЙ НЕ ВИ Е ЗАБРАВИЛ,ТОЙ НЕ Е СПРЯЛ ДА ВИ ОБИЧА И ДА СТРАДА ЗА ВАС! ВЛЕЗТЕ В ДОМЪТ,КОЙТО СТЕ ОСТАВИЛИ И НАМЕРЕТЕ МИР ЗА ОБЪРКАНИТЕ СИ ДУШИ И ЕДИНСТВЕНАТА ВЯРНА ЛЮБОВ! ВСИЧКО ДРУГО Е СУЕТА НА СУЕТИТЕ,МИЛИ ХОРА! ФАЛШИВИЯ БЛЯСЪК НА СВЕТА Е ВРЕМЕНЕН! ПОСЛЕ ИДВА СКРЪБТА,ПОСЛЕ ИДВАТ БУРИТЕ И АКО НЕ СМЕ ПОД ПОКРИВА НА ВСЕМОГЪЩИЯ,НАШИТЕ ЧОВЕШКИ СТРАСТИ МОГАТ ДА НИ ЗАВЕДАТ ЕДИНСТВЕНО В ПОГИБЕЛ! НО ПАК ВИ КАЗВАМ,ИМАМЕ ВЕЛИК ЛЮБЯЩ БОГ,НЕЖЕН БАЩА,КОЙТО НЯМА ДА ВИ НАКАЖЕ ЗА ВАШЕТО ОТКЛОНЕНИЕ! ЦЯЛОТО НЕБЕ ЩЕ ПРАЗНУВА ВАЩЕТО ЗАВРЪЩАНЕ! ЕЛАТЕ,ЕЛАТЕ ПРИ ОТЦА И ПРИЕМЕТЕ НЕГОВАТА ЛЮБОВ! БЛАГОДАРЕТЕ МУ,СКРИЙТЕ СЕ ПОД КРИЛАТА МУ И ИМАЙТЕ ЕДИН ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ КАТО ДЕЦА НА СВЕТЛИНАТА!
СЛАВА ДА БЪДЕ НА НАШИЯТ НЕБЕСЕН БАЩА! ПОКЛОН И ВЕЛИЧИЕ ПРЕД БОЖИЯ СИН,КОЙТО Е НАШИЯТ ИЗКУПИТЕЛ! СЛАВА И БЛАГОДАРНОСТ НА СВЯТИЯ ДУХ,КОЙТО НИ ВОДИ,УКРЕПВА И НАСЪРЧАВА В НАШИЯ ПЪТ! АЛЕЛУЯ ! АМИН!

От Йорданка Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК