Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Къде ви е достойнството бе момичета...

От Mimi Tsalikyan

Къде ви е достойнството бе момичета... Какво се е случило с вас.. Лягате чисто голи в солариуми и се снимате?

Cover31 450x253

Виждаме ви всички така, както би трябвало единствено да ви е виждала майка ви.. Срамно е , много е срамно, но вие не знаете,какво е срам. Надупвате се ,някой ви снима вижда ви се с извинение пу*ката и си качвате снимката в фейсбук,като се радвате на мъжките разгорещени коментари?

Плащат ви 50 лева на вечер,за да сложите жартиери и прашки и да започнете да размятате дупето си в някоя от столичните дискотеки, защото вие сте горда танцьорка, която няма нужда да се образова и да учи,нали може да се съблече и да си изкара хонорара за вечерта?


Ще ви попитам,къде са майките ви? Бащите ви къде са? Как са позволили да се стигне до тук? Или са толкова заблудени и те...


Всеки втори статус ви е за истинската жена,за мъжа,за любовта, но наистина ли си мислите ,че един себеуважаващ се мъж ще иска вие да сте майка на децата му? Как си представяте изобщо вие да сте майка?? На какво ще научите детето си?? Ще му кажете маме, мене ме мързеше да уча , затова реших да разголя тялото си и така се издържах?? И сега се замислете,колко хора са искали сериозна връзка с вас. Замислете се колко евтина изглеждате от страни.

Замислете се дали искате дъщеря ви да взима пример от вас. Защото аз искам, аз бих била горда дъщеря ми да мисли и да действа,като мен, а вие?Замислете се и се осъзнайте,
учете и се образовайте. Оръжието на една жена е образованието й. Възпитанието показва класата й. Красотата на душата й - истинското което опази ли , ще бъде щастлива и ценена цял живот.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...