Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ДОБРО УТРО, ДЕЦА НА БОГА!

13729075 1350134175013878 1119751544851001591 n

Нека благодарим на нашият Свят Небесен Баща,че ни събуди живи и здрави и опази народа ни от всяко зло!

С пробуждането си тази сутрин разбрах за ужасния атентат в Ница,Франция. Броят на загиналите вече е 80. Молете се ,братя и сестри,молете се Бог да опази страната ни и цялото човечество от такива вражески набези! Виждаме какво става,как се активират силите на мрака. Последни времена са и Господ е на прага на световната сцена. Всичко писано се сбъдва,яростта на друговерците расте и християнските държави са техния прицел. Ние ,обаче знаем в кого сме повярвали и упованието ни е само в Исус. Той няма да остави своите верни беззащитни! Затова нека се приближим до Бог,нека се укрепим и нека всяка минута пребъдваме в молитва за цялото човечество! Смили се Отче Святи,смили се за тези,които се наричат с името Христово! Не позволявай на тъмните сили да безчинстват и вилнеят! Укрепи и очисти църквата Си и ни подготви за последната битка,преди да дойдеш за Своята Невяста,моля Те! Ние нямаме друга защита освен Теб,Всемогъщи и на основание на Твоето Вечно Слово,те молим да покриеш с кръвта Си пролята на Голгота домовете на Своите последователи и да ни опазиш от злото,което има да дойде за грешното човечество! Моля те дай сили на тези,които са изгубили близки в поредния атентат да се справят със скръбта си и нека Святия Дух докосне сърцата им и ги обърне към Теб Спасителю,за да се скрият под Твоите мощни Криле и бъдат защитени от Твоята любов!
Сега ви багославям,братя и сестри в Името на Исус Христос и нека Божият мир владее сърцата ви,въпреки лошите новини,с които посрещнахме новият ден! Живият Бог е с нас,Неговата любов е над нас,а врагът беснее,защото времето му изтича!Над Божиите деца ,обаче той няма власт,защото НИЕ СМЕ ХРИСТОВИ! АМИН!

От Йорданка Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...