Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

СТРЕЛБАТА В ЛАС ВЕГАС Е НАГЛАСЕНА! СКРИТАТА ИСТИНА! ВИДЕО

9876

Звукът на куршуми идва от колоните на концерта!! Звуковият режисьор на концерта пуска шум на стрелба.
Стивън Падок успява да качи 10 автомата до 32рия етаж на казино в Лас Вегас, без нито една камера да го снима!? Има ли някаква логика официалната версия или всичко е само филм. Кой стреля? От къде се чуват изстрелите?

НАПРЕД...

Заснеха облак с формата на ангел! ВИДЕО

fsdfasdfas 11

В канала “Загадки мира HD“ на YouTube се появи видео, което показва нещо необичайно в небето.

НАПРЕД...

Най-големият християнски кръст на Земята се намира в Македония

И денем, и нощем над Скопие се забелязва интересна забележителност, която до голяма степен наподобява статуята на Христос в бразилската дестинация Рио де Жанейро.
Kръстът на хилядолетието (или „Милениумскиот крст“, както го наричат македонците) е висок 66 метра и се намира на върха на планината Водно, намираща се близо до Скопие. За сравнение, статуята на Исус Христос, извисяваща се над Рио де Жанейро, е поне два пъти по ниска с нейните 30 метра височина.


Кръстът на хилядолетието е построен в знак на почит към християнството по повод неговата 2-хилядна годишнина. До тази ключова забележителност има сравнително нов и модерен лифт, който позволява до него да се стигне за по-малко от 8 минути от Скопие.

Думи, които имат чудовищен мутагенен ефект

LKIJH

Особено силен отрицателен ефект има сквернословието върху организма на човека, който го произнася. Отрицателната програма може да разруши не само живота на семейството му с болести и дори смърт, но и на цели поколения

НАПРЕД...

Това куче спаси бебе по уникален начин..

Снимката на улично куче, захапало току-що родено бебе, разтърси хиляди интернет потребители по света.
Всъщност разтърсващото в случая са изводите, които си правим при вида на тази гледка и болезнените въпроси, които си задаваме.

НАПРЕД...

Притча за птичата клетка!

Една
неделна сутрин по време на Възкресение Христово,той влязъл в църквата, като
носел със себе си една ръждясала, огъната стара клетка за птици и я сложил
до амвона. Всички погледи били насочени към него въпросително, и в отговор,
Пастор Томас започнал да разказва:
... "Вчера се разхождах из града, когато видях един младеж да върви срещу мен и
да размята една клетка. В клетката имаше три малки полски птички, които
трепереха от студ и страх. Аз спрях момчето и го попитах:

НАПРЕД...

Вълна от земетресения разтърси цяла Европа

Зeмeтpeceния ca peгиcтpиpaни във фpeнcĸитe Aлпи (мaгнитyд 4.2 пo cĸaлaтa нa Pиxтep) в Cицилия и Цeнтpaлнa Итaлия (и двeтe c мaгнитyд 3.8), ĸaĸтo и в дpyги чacти нa Eвpoпa.

image

B Иcпaния ca били peгиcтpиpaни тpycoвe c мaгнитyд 2.3 и 2.0 в ceвepнaтa чacт нa cтpaнaтa, в Гaлиcия.

НАПРЕД...

Учени доказаха: НЯМА СМЪРТ!

death
Животът след смъртта е една от най-големите мистерии на човечеството, но след ново откритие учени твърдят, че смъртта не съществува, само тялото умира, пише „Вечер“.
Според Стюард Хамерхоф от Университета на Аризона съзнанието продължава да живее на квантово ниво. Британският физик Роджър Пенроуз задълбочава още повече и твърди, че той и неговият екип са намерили доказателства за това, че микротубулите (клетъчни компоненти на цитоскелета) са основани на протеини, които носят квантова информация на субатомно ниво.

НАПРЕД...

Знаеш ли, че в парите ни са скрити тайни знаци? Обърни внимание! Погледни, кои са те:

660 b7ec887d6cc413fcd5db8df5425dd4e6

Парите са нещо, което всеки ден минава през ръцете ни. Обръщаме ли обаче достатъчно внимание на банкнотите? Виждаме ли ясно символите, които са изобразени?

Копие, което преминава през часовник и се забива в сърцето на Алеко Константинов е изображението върху 100-левовата банкнота, което любители на конспирацията откриха. Смъртта в цял ръст с косата в ръка пък, е изобразена на петолевката, настояват десетки в социалните мрежи.

НАПРЕД...

Новото неолиберално робство на книжните пари

movie

Немски анимационен филм преведен на български ,в който се разобличават финансови игри на американския неолиберализъм, показващ нагледно новото ИКОНОМИЧЕСКО РОБСТВО на парите и специално с "печатането на пари на поразия".

НАПРЕД...