Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Желаещите да помогнат нека последват тази връзка: КЛИК
За информация по фактурирането или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Всяка седмица в Холандия се закриват по 2 църкви

islam in holand1

Холандия се отказва от християнството

Вярващите християни в Холандия стават все по-малко. Резултат: налага се църковният инвентар да бъде продаван в чужбина…

Тежката дървена врата се отваря с усилие. Хари Ламерс прибира в джоба на якето си голямата връзка ключове.

– Внимателно, стъпала! – предупреждава ни, докато влизаме в църквата «Света Ана» ((Sint Annakerk) в град Амстелфейн (Amstelveen), недалеч от Амстердам.

Църквата е почти празна, по стените се виждат следи от картини, които сега липсват.

НАПРЕД...

ИЗВЪНРЕДНО! Бомбен атентат в църква взе над 20 жертви!

Мъж хвърлил бомба в параклиса до външната стена на катедралата, седалище на египетската православна църква!

2111247716

Над 20 души загинаха, а 35 бяха ранени при експлозия в катедралата „Св. Марко” на коптската християнска църква в Кайро, съобщи египетското здравно министерство.

Според египетската държавна телевизия, цитирана от Ройтерс, експлозията станала вътре в катедралата, разположена в квартал Абасия.

НАПРЕД...

Швеция забрани рождествените празници от толерантност към бежанците!

В Швеция се разраства грандиозен скандал!

shizerlanda

Причината за него стана забраната, издадена от Министерството на транспорта да бъдат окачвани коледни украшения и гирлянди по улиците. Официалната причина, сочена от шведските видиотени евроинтегрирани чиновници за забраната била, че уж електрическите стълбове можели да не издържат „тежестта на украсите и дори да рухнат от навоварването“.

НАПРЕД...

Евросъюзът удари православието!

1421245309 w644h387

Европейският парламент се готви да приеме резолюция за "борба с идеологическата диверсия". Нейната цел е да се забрани „пропагандата” на православието.

Тези действия са насочени към много страни от ЕС - половината от всички. България, Румъния, Гърция и Кипър са православни, а в Хърватия, Словения, Литва, Латвия, Естония, Чехия и Словакия има големи православни малцинства. Дори и в Германия има над 3 милиона православни.

НАПРЕД...

Откраднаха парите за лечение на малкия Дима. Детето почина..

abb808806109cf4582fe71b778c433a4

4-годишно дете умря от рак, защото откраднаха парите за лечението му!
Хора от цял свят събираха пари за малкия Дима, болен от левкоза..

Момченце на 4 години почина в Украйна в Запорожка област, съобщи Обозреватель. Почина, защото бяха откраднати парите, необходими за лечението му.

НАПРЕД...

Джъстин Бийбър изпя известна християнска песен

57f35ec52050d main

По време на концерта си в Париж известният канадски певец Джъстин Бийбър изпя един християнски шлагер, а цялата зала поде и пя с него. В акомпанимент от акустична китара певецът изпя песента „За любовта Ти ще пея вечно“. Автор на това парче е Мартин Смит от групата „Делириус“.

НАПРЕД...

ОБАМА ЛЕГАЛИЗИРА САТАНИЗМА НА ДЪРЖАВНО НИВО ПРЕДИ ДА ОСВОБОДИ ПОСТА СИ НА ПРЕЗИДЕНТ!

39

Главата на Църквата на Сатаната Люсиен Грийвс изрази благодарност към президента и правителството на САЩ
за проявеното разбиране към интересите на американските сатанисти.

Става въпрос за приемането на решение от страна на федералното правителство за провеждане на факултативни
занятия по сатанизъм във всички училища в страната.

Сега, след приемане на решението, всички учебници по този факултатив в училищата ще бъдат закупувани
за сметка на държавно финансиране.

НАПРЕД...

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ВЛИЗАТ В МАСИВИТЕ НА ЦРУ И ФБР!

926 106146 1 wide

Вътрешният министър Румяна Бъчварова и секретарят по вътрешна сигурност на САЩ Джей Джонсън подписаха в петък във Вашингтон междуправителствено споразумение за прилагането на спогодбата от 2012 г. между България и САЩ за сътрудничество в предотвратяването и борбата с тежката престъпност. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Прилагащото споразумение предвижда равнопоставен и реципрочен обмен на информация – дактилоскопични данни и ДНК профили с оглед превенция и разследване на тежки престъпления. Документът е от съществено значение за повишаване на сигурността и защитата на гражданите на двете страни, особено в контекста на недопускането на пътуване на лица, свързани с терористична дейност. Той ще подпомогне дейността на структурите за сигурност на България и САЩ при идентифициране на потенциални терористи или лица, представляващи друга заплаха за националната сигурност, както и извършители на други тежки престъпления като трафик на хора, контрабанда на нелегални мигранти и злоупотреба с документи за пътуване.
Преговорите по прилагащото споразумение бяха финализирани по време на работното посещение на министър Бъчварова в САЩ през юли 2016 г. Документът дефинира процедурите за практическото изпълнение на споразумението от 2012 г., като определя реда и процедурите за обмен на дактилоскопични данни и ДНК профили. Финализирането на споразумението бе и една от предпоставките за постигането на напредък в преговорите за безвизов режим между България и САЩ.

НАПРЕД...

Започват трайно заселване на бежанци в 'загиващи' общини, Брюксел финансира!

768x432

Все още не е ясно кои са пилотните общини, които ще работят по европроект за трайна интеграция на бежанци у нас. Това разкри изпълнителният директор на Националното сдружение на общините Гинка Чавдарова пред БНР.

Тя обясни, че не става дума за временни лагери и настаняване на големи групи хора, а за възлагане на нови ангажименти на общините при интерес на бежанци за трайно заселване у нас на семеен принцип.

Не става дума за масова миграция, а за последващ етап, който сега се поема от структури на БЧК и НПО, но по нормативните документи тази роля вече ще бъде поета от общините, допълни Чавдарова.

Очаква се това да бъдат общини, които са заявили интерес и които имат по-тежки демографски характеристики. Те ще трябва да уредят и поемат битовото устройване на заселващите се - намиране на подходящи жилища, на детски градини и училища за децата, записване при личен лекар, регистриране в съответните структури на Агенцията по заетостта и Агенцията за социално подпомагане.

НАПРЕД...

Убиха християнски писател заради карикатура във фейсбук!

CtLoLQhXgAAPZ8h

Йорданският писател Нахед Хатар бе убит днес пред съда в столицата Аман, където е подсъдим за публикувана карикатура, възприета като обидна за исляма, съобщи йорданската агенция Петра.

НАПРЕД...