Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Исус освобождава Санди Боргстром от наркотици

Аз не бях добър човек, бях пристрастена към кокаин. Здравословното ми състояние беше много зле. Не бях християнка, не ходех на църква и знаех много малко за Бог. Целият ми живот беше едно голяма бъркотия. Веднъж чух в ума си шепот, който каза "спасение", той се повтори, потрети и така цяла седмица. Попитах приятелите и семейството ми какво означава това и никой не можа да ми отговори.

След това започнах да чувам най-хубавата музика, която бях чувала през целия си живот. Всичките песни, които чувах хвалеха Исус и в тях доста често се повтаряше думата "спасение". Това продължи 2 седмици и доста ме обърка. Отидох в местната библиотека, където проверих на компютър какво точно означава думата "спасение", която толкова често чувах в ума си. Наистина започнах да се чудя дали шепота не е от Бог.

 

И така, аз посетих Петдесятна църква и пастора ме покани да стана и да излезна отпред. Той сложи три пръста на челото ми, при което аз паднах на земята, опитах да стана, но не можех да мърдам краката си за около 10 минути като през това време хората се молиха за мен.

Напуснах църквата изпитвайки най-добрите и прекрасни чувства, които бях изпитвала до този момент. Аз никога не се върнах към дрогата, бях спасена и с желанието да отдам целия си живот на Бог. Изведнъж живота ми започна рязко да се променя, Бог замени досегашните ми лоши приятели с приятели християни.

И до ден днешен чувам онази прекрасна музика, моето семейство знае за това. Аз съм единствената, която я чува и понякога се чудя защо.

Освободена съм от наркотиците вече седма година. Благодаря ти Исусе!

Свидетелството стига до Вас благодарение на precious-testimonies.com

Превод и редакция: В. Тоневски

 

Този материал е под лиценз - Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България License.

Криейтив Комънс договор


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус или умря за твоите грехове, или не (НО ТОЙ ГО НАПРАВИ!!!). Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исуса Христа на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 Miroslav IONEV 25-11-2011 12:53
BLAGOSLOVEN DA SI GOSPODI TI IZCERIAVASH BOLNI TI OSVOBOJDAVASH PLENNICI TI SPASIAVASH CHOVECITE OOO ABSOLIUTNATA LIUBOV SI TI TATEENCEEALILUI AAAA
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови