Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

КНИГА: „Кажи им, че ги обичам!” - Джойс Майер


Едно откровение за Божията любов

Джойс Майер

Съдържание:

Въведение
Бог те обича!
Достатъчно добър ли съм?
Любовта е взаимоотношение
Любов, доверие и вяра
Свободен от страх
Любовта достига до другите
Божията любов ще те промени
Наслаждавай се на нов живот
За авторката на тази книга

На корицата:

БОГ ТЕ ОБИЧА!
Той иска ти да повярваш в това и да си способен да поставиш своята увереност във факта, че Той те обича не поради твоите добри дела, а защото Той е любов. Познаването на тази съвършена любов, която Бог изпитва към теб, ще прогони всеки страх според І Йоан 4:18. Ефесяни 3 ни учи, че трябва да сме вкоренени здраво в Божията любов.
Вярвам, че голям процент от трудностите, които хората изпитват, са поради непознаване на истината, че Бог ги обича лично. Това незнание предизвиква страх, безпокойство, несигурност и още много други окови, от които Исус ни е освободил.
Когато четете тази книга, четете я с вярата, че Бог ще ви даде откровение в сърцето за Своята любов към вас като скъпоценна личност в тялото Христово.
ТИ СИ ВАЖЕН ЗА БОГА!

Изтегляне

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови