Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Желаещите да помогнат нека последват тази връзка: КЛИК
За информация по фактурирането или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Пратеник на Бог

58b19036b3fd51

Едно момче, пътувайки в автобус, било подканено от Господ да стане и да каже на пътниците, че Исус идва скоро.

Но когато започнало да говори, един много ядосан мъж му се разкрещял да млъкне. Момчето се изплашило, засрамило се и се върнало на мястото си. Но Господ отново го накарал да говори за завръщането Му и същият мъж се развикал и понечил да го удари.

Момчето отново се изплашило и се върнало да седне, но още веднъж чуло в сърцето си да стане и тогава то извикало силно:" ИСУС СЕ ЗАВРЪЩА!"

НАПРЕД...

Бях болен от рак! Свидетелство на Пламен.

Здравейте скъпи братя и сестри! От много дълго време се каня да пиша тук, защото Господ е велик и Той направи много за мен и семейството ми!

В Англия съм от Октомври 2012. Януари 2015 ми поставиха диагноза рак на тестиса, но не бяха сигурни на 100 %. Трябваше час по-скоро да ме оперират и да премахнат засегнатия тестис, за да установят какво е. Не съм мислил и не съм искал и да мисля, че това е рак.

НАПРЕД...

Mоето свидетелство. От Д.Димитров

Mоето свидетелство.

Здравейте братя и сестри.Искам да отдам Божията слава и хвала на нашия Господ Исус Христос.

Това се случи ноември 2015 г. Часът беше около 20,45.Телефонът ми звънна и чух баща ми, който каза тръгвай към вилата че майка ти е много зле.

НАПРЕД...

Пacтop Мapтин paзкaзвa зa cpeщaтa cи c Иcyc!

Пacтop Мapтин paзкaзвa вeчe 25 г. y нac и пo cвeтa зa cpeщaтa cи c Иcyc и cвpъхecтecтвeнoтo cи изцeлeниe.

Чe чyдeca ce cлyчвaт и в нaши дни, a Гocпoд пpoдължaвa дa ce явявa нa избpaни хopa, твъpди пacтop Мapтин. Бългapинът e живoтo дoкaзaтeлcтвo зa тoвa, a c иcтopиятa зa cвoeтo cвpъхecтecтвeнo изцeлeниe вeчe 25 гoдини тoй oбикaля cвeтa. Зa чyдoтo, cътвopeнo oт Иcyc, пo нeгoвитe мoлитви, пacтopът e paзкaзвaл къдe ли нe – пpeд лишeнитe oт cвoбoдa в Пaзapджишкия зaтвop, нa Чepвeния плoщaд в Мocквa, в Итaлия, Мoлдoвa, Киpгиcтaн. От някoлкo дни 67-гoдишният мъж пpoпoвядвa cлoвoтo Бoжиe и във Вeликo Tъpнoвo.

НАПРЕД...

Наркоман спира наркотиците, след като вижда лика на демон в своя снимка!

Джо Мартинес е наркоман, когато той и съпругата му си правят снимка за 50-ата годишнина от сватбата им. Изглежда нормално нали? Е, изчакайте, докато се вгледате по-отблизо.

a400100000000000 1

Какво е това?
Те разглеждат фотоалбума си и това, което виждат зад гърба на Джо е направо шокиращо. Той и съпругата му вярват, че е демон, олицетворяващ злото в живота му, донесено от наркотиците.

b400100000000000

НАПРЕД...

Заварчикът Златан Давидов от Ихтиман: Клошар ми донесе 2 Библии от боклука! Посланието е – не изхвърляйте думите Му, а ги съхранете в сърцата си

Библията спасила войник от сигурна смърт през втората Световна война, куршумът се забил в Псалм 91:7 – „Хиляда ще падат от страната ти и десет хиляди — отдясно ти, но до теб няма да стигне, разказва вярващия от дете ихтиманец

Златан Давидов от Ихтиман е заварчик по професия, но е силно вярващ в Бога още от дете. Казва, че така се е родил – с вяра в сърцето. Златан разказа необикновена история с поука как Бог ни обича и как не бива да изхвърляме думите Му, а да ги пазим в сърцата си:

НАПРЕД...

Момче оздравя след публична молитва в християни.ком. Цялата Слава е на Бога!

12278677 918787381543784 1082109728413384441 n

Приятели Благодаря ви за подкрепата която предоставих за момчето Петър!

Искам да ви насърча и ви дам да свидетелствате защото Господ прослави Името си и в този род и показа голямата си милост към него.

НАПРЕД...

АЗ В ХРИСТА ИСУСА

cd637bf9

АЗ В ХРИСТА ИСУСА

 

„Зная твоите дела, труда и търпението ти и че не можеш да търпиш злите човеци, и си             изпитал ония, които наричат себе си апостоли, (а не са) и си ги намерил лъжливи; и имаш търпение, и за Моето име си издържал, и не си се уморил. Но имам това против тебе, че си оставил първата си любов. И тъй, спомни си откъде си изпаднал и покай се, и върши първите си дела; и ако не, ще дойда при тебе [скоро] и ще дигна светилника ти от мястото му, ако се не покаеш.” /Откровение 2:2-5/

Стих 5: „И тъй, спомни си откъде си изпаднал…”

НАПРЕД...

Истории за силата на молитвата..

how to pray 833 460 80 c1

Споделено от Жулиян Томов

С молитвата ние преобразяваме нашата околна среда.

НАПРЕД...

Тази вечер имах сън.. От Росица Иванова

Train Engine

Тази вечер имах сън:
Трябваше да пътувам на някъде и имах много багаж. Много книги, които сложих някъде отделно, също куфари, дрехи, много неща и чаках да дойде влак и се трвожех как сама ще кача всичко това, просто времето наближаваше, а нямах помощ и се намирах в голямо затруднение. После дойде сина ми, уж да ми помогне, но така заедно пак беше трудно, багажът беше много.

НАПРЕД...