Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Бог събра разбитото ми сърце.. СВИДЕТЕЛСТВО

broken heart valentine background 1048 49571

Преди години има любовна мъка за едно момиче, беше доста дълъг период в живота ми.

Сърцето ми беше на парчета на малки и ситни парченца като пясъка. Бях на една молитвена група и там имаше жена пророк. Бях седнал до нея и изведнъж тя си отвори устата и започна да говори за сърцето ми на сърцето ми като ми каза, че Бог ще го направи цяло!

НАПРЕД...

Здравейте мили приятели, искам да споделя едно свидетелство с вас..

10152469 1096960867012996 2740488805276176714 n

Здравейте,мили приятели искам да споделя едно свидетелство с вас и така да прославя името на нашият БОГ.

Имам внучка на 2 г, преди няколко седмици и се зачерви клепачето на едното око разбрахме че е ечемик чакахме да отшуми но уви не се получи.

Решихме да я заведем на офталмолог при прегледа доктора каза че имала лек диоптер на оченцето.

НАПРЕД...

Айше от Крумовград: МОХАМЕД НЕ МИ ПОМОГНА!!!

al horezmi1

Казвам се Айше и съм родена в Крумовград. Бях мюсюлманка. Сега живея в град Кърджали, където съм женена. Имам три деца. Малката ми дъщеря беше на седем години и не можеше да приказва. Приготвихме документите за училището за неми.

НАПРЕД...

Британски медии: Бог върна дете от оня свят и то разказа страшно послание на света! Чака ни...

13-годишният Джеръми от Великобритания претърпява ужасяващ инцидент в река. Успяват да извадят момчето едва, когато се е нагълтало с много вода. Транспортирано е в спешното отделение в Ипсуич, но според лекарите вече е късно. Кислородът до мозъка му на практика е спрян, което значи само едно – несъвместими с живота поражения.

big FFDSFASDFAEWFWEFEAWFEFAEWFWEFAWEFVZ 01

Детето прекарва в кома близо 40 минути, след което се случва чудо – жизнените му показатели се променят и то започва да се възстановява и връща към живота. Лекарите нямали обяснение. След няколкодневен престой в болницата детето било контактно и поискало да говори с майка си Джорджина. Кратко след това жизнените показатели на Джеръми пак се влошили и той издъхнал, предава freaklore.com.

НАПРЕД...

Свидетелство за божия слава.

Свидетелство за Божия слава.

      Здравейте! Казвам се Емил Василев, и съм на 15 години. Искам да разкажа своето свидетелство, за Исус.

От ранна възръст дядо ми, ме е учил, че Бог същестува и че това не е шега. Мислех си, "какъв ли е този Бог." И веднъж започнаха чудесата. Когато бях на 7 години, дядо ми ме заведе на Богослужение, беше ми много интересно, защото имаше бенд, които изпълняваше песни за Исус. Казвах си, "Ха, кого ли е този Исус."

НАПРЕД...

Пратеник на Бог

58b19036b3fd51

Едно момче, пътувайки в автобус, било подканено от Господ да стане и да каже на пътниците, че Исус идва скоро.

Но когато започнало да говори, един много ядосан мъж му се разкрещял да млъкне. Момчето се изплашило, засрамило се и се върнало на мястото си. Но Господ отново го накарал да говори за завръщането Му и същият мъж се развикал и понечил да го удари.

Момчето отново се изплашило и се върнало да седне, но още веднъж чуло в сърцето си да стане и тогава то извикало силно:" ИСУС СЕ ЗАВРЪЩА!"

НАПРЕД...

Бях болен от рак! Свидетелство на Пламен.

Здравейте скъпи братя и сестри! От много дълго време се каня да пиша тук, защото Господ е велик и Той направи много за мен и семейството ми!

В Англия съм от Октомври 2012. Януари 2015 ми поставиха диагноза рак на тестиса, но не бяха сигурни на 100 %. Трябваше час по-скоро да ме оперират и да премахнат засегнатия тестис, за да установят какво е. Не съм мислил и не съм искал и да мисля, че това е рак.

НАПРЕД...

Mоето свидетелство. От Д.Димитров

Mоето свидетелство.

Здравейте братя и сестри.Искам да отдам Божията слава и хвала на нашия Господ Исус Христос.

Това се случи ноември 2015 г. Часът беше около 20,45.Телефонът ми звънна и чух баща ми, който каза тръгвай към вилата че майка ти е много зле.

НАПРЕД...

Пacтop Мapтин paзкaзвa зa cpeщaтa cи c Иcyc!

Пacтop Мapтин paзкaзвa вeчe 25 г. y нac и пo cвeтa зa cpeщaтa cи c Иcyc и cвpъхecтecтвeнoтo cи изцeлeниe.

Чe чyдeca ce cлyчвaт и в нaши дни, a Гocпoд пpoдължaвa дa ce явявa нa избpaни хopa, твъpди пacтop Мapтин. Бългapинът e живoтo дoкaзaтeлcтвo зa тoвa, a c иcтopиятa зa cвoeтo cвpъхecтecтвeнo изцeлeниe вeчe 25 гoдини тoй oбикaля cвeтa. Зa чyдoтo, cътвopeнo oт Иcyc, пo нeгoвитe мoлитви, пacтopът e paзкaзвaл къдe ли нe – пpeд лишeнитe oт cвoбoдa в Пaзapджишкия зaтвop, нa Чepвeния плoщaд в Мocквa, в Итaлия, Мoлдoвa, Киpгиcтaн. От някoлкo дни 67-гoдишният мъж пpoпoвядвa cлoвoтo Бoжиe и във Вeликo Tъpнoвo.

НАПРЕД...

Наркоман спира наркотиците, след като вижда лика на демон в своя снимка!

Джо Мартинес е наркоман, когато той и съпругата му си правят снимка за 50-ата годишнина от сватбата им. Изглежда нормално нали? Е, изчакайте, докато се вгледате по-отблизо.

a400100000000000 1

Какво е това?
Те разглеждат фотоалбума си и това, което виждат зад гърба на Джо е направо шокиращо. Той и съпругата му вярват, че е демон, олицетворяващ злото в живота му, донесено от наркотиците.

b400100000000000

НАПРЕД...