Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Лекарка, мъртва за 3 дни, видяла рая, събудила се в моргата

(От: Списание "За жената")Сюзън Стафорд

Татяна Анисимова Биелоус (65г)

Лекарка била мъртва 3 дни - видяла рай, ад, баща, баба, се събудила в моргата. Третият ден след като Татяна Анисимова Биелоус (65г) , майка на пет деца , починала в операционна зала в болница в Одеса , нейното семейство дошло да прибере тялото.

Прекарали 72 часа и вече се чудели, защо никой не ги вика.

- Тялото не е тук. Татяна се съживи, казали лекарите. Нейната майка погледнала не вярвала в това, което й казват.

- Вие се шегувате. Как мъртвец след три дни може да оживее ? - Попитала тя.

Единствено съпругът на Татяна, Вечеслав упорито повтарял да не договарят погребение, тъй като жена му ще се върне . Това му го казал Господ. Не му вярвали, казвали, че е полудял.

Татяна се оперирала от тумор в мозъка, но по време операцията починала и след три дни се събудила в моргата. През това време на "смърт", душата й отишла в рая , чистилището и ада.

- След като видях ада и рая и стоях в подножието на Божия престол скочих в тялото си с голяма болка . И тогава видях стаята, плочките на стените и жена в бяла престилка. Жената се шокира, когато ме видя, казва Татяна.

Започна да вика, попитах я защо крещи, когато мен ме боли - избяга от стаята като попарена

Студентите по медицина вече започнали да извършват дисекция на тялото.

Погледнала в краката си и видяла на една карта с номер, а на другата написано име , фамилия и дата на смъртта. След това погледнала отвореният си корем. "Странно", помислила тя. Но не е било странно. Още като лекарка решила след смъртта си, да остави тялото си на студенти за изследване и те се готвели да правят дисекция.

Скоро в моргата влязъл хирург , нейният бивш професор от факултета .

- Не! Не! Това не е възможно! Ти си мъртва, казал той, а Татяна проговорила и казала, че все още е жива

Тя описала пътуването в рая и ада. Всичко започнало в операционната зала. Стояла отгоре на масата и гледала как се съживява . Тя казвала на хирурга, че не иска да я спаси, но той не я слушал. Отишла в болничния коридор. В неговия край видяла съпруга , който се молил за нейното здраве. Тя се е опитала да му каже, че е добре и да не се тревожи, но той също не я чувал.

- В този момент се намерих в тунел, който беше студен , мрачен и влажен и се чувствах като че минавах през блато, но в крайна сметка видях светлина. Видях човек в бяло, който лети. Помислих, че е Исус. Когато дойдох пред него паднах на колене, а той ми каза: " Стани , пред мен не бива да клякаш, аз съм ангел, който ме изпрати Бог", разказва Татяна.

Той не знаел защо Бог точно нея избрал, за да й показва рая и ада и й дал задача да свидетелства в негово име.

Бог й показал, как небето се отваря. Видяла ясно страната и всички хора на нея. Повечето са грозни - попитала защо - казали й, че сега вижда сърцата не лицето .

След това влязла в рая. Газела по свежа трева и видяла едно младо момче, което й казало "мамо", това бил сина й, който починал на 10 -месечна възраст , след това видяла мъж на около 30 години - това е бил нейният баща , разпознала го и той й казал какво търсиш ти тук не ти е време. Искала да го прегърне, но ангелът не й позволил. След това я отвели пред лъскавия престол на Бог - коленичила пред него - искала да види лицето му, но не успяла.

"Попита какво съм направила за него, казах, че съм се молила. Тогава се отвори една книга и видях себе си като чета Библията, но избирателно и само това, което ме интересува, а и не мислех за това, което чета , а какво ще правя за обяд, за проблеми в работата и задължения, които ме чакат. Започнах да плача и да търся прошка , а той ми каза, не трябва да търсим прошка за греховете са, те са простени чрез Исус. И видях мъка - и аз стоя там. След това ми каза, че ще ме върне на Земята да кажа на хората, които съм видяла, но преди да видя ада

Невероятна миризма на изгоряло месо, първото е Чистилището - очакват процес, гледат към небето и не могат да влязат в него. Тогава видях баба си в агония. Учудих се защо тя беше пред Бога, ходи редовно на църква - и до ден днешен не разбрах какво е направила, за да заслужи ада. Има и място, където са абортираните бебета, викащи "Не ме убивай искам да живея - ще те обичам , мамо", те ще влязат в рая , ако техните майки се покаят.

След като видяла, че Бог искал тя да разкаже за видяното, ангелът леко я бутнал и тя се върнала в тялото си.

Не знам защо ме е избрал мен , нито ходех редовно на църква, да ги уча децата да се страхуват от Бог заради религията и традицията, била съм лоша, била съм децата си, а понякога съм се карала с колеги, бях алчна и исках повече за себе си - наистина не знам защо ме избра, разказва Татяна.

Видео


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Този сайт се поддържа от дарения и всяко ще помогне за неговото съществуване и развитие. За повече информация - КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #7 Люси 10-09-2017 18:09
Слушала съм това свидетелството в оригинала му на руски , и трябва да кажа че тук в статията краткия превод не е достаточно правилен, напиример,не помня нещо тя да казва за чистилище. Може да го изгледате в оригинала - https://www.youtube.com/watch?v=JbsVwySRtO4
Цитиране
 
 
-1 #6 q009 22-08-2017 15:19
И какво, абортираните деца ще идат в рая, само ако майките им се покаят??? Само това твърдение ми е достатъчно, за да поставя под съмнение цялата история. Четете бе, хора! Нали Бог е любов. Как така ще изостави неродените дечица? Замислете се малко.
Цитиране
 
 
0 #5 светльо 26-05-2016 17:54
Бог не оставя абортираните деца в чистилището и тяхното спасение определено не е зависимо от покаянието на майка им!!!
Цитиране
 
 
0 #4 Драго 26-12-2015 01:34
Дрън - дрън ярини!
Цитиране
 
 
+1 #3 jenysteen 23-05-2015 13:30
Значи абортираните отиват в ада,правилно грешни са.
Цитиране
 
 
+3 #2 данчо 08-08-2014 23:13
Започнах да плача и да търся прошка , а той ми каза, не трябва да търсим прошка за греховете са, те са простени чрез Исус. И видях мъка - и аз стоя там. След това ми каза, че ще ме върне на Земята да кажа на хората, които съм видяла, но преди да видя ада.- е това от ГОСПОД ли е? със сигурност не
Цитиране
 
 
+8 #1 християнин 24-01-2014 09:11
още една излъгана от сатаната,цялото свидетелство противоречи на БИБЛИЯТА,ако нещо противоречи на божието слово,значи не е от бог
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови