Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Как Бог промени живота ми

Скъпи братя и сестри,

Пиша това, за да разкажа какво Бог направи в моя живот и как го промени. Когато бях малко момиче и минавах покрай църквата, която беше близо до дома ми, в ума си си казвах: „Господи, няма да вляза в църквата, защото не вярвам в теб!“.

Един ден с няколко приятелки чухме, че ще има по случай Рождество Христово томбола с награди в сградата на Митрополията, за деца и младежи. Решихме да отидем. По време на томболата през цялото време си казвах наум: Аз никога не съм печелила нищо, но ако може сега да ми се падне книга“. Изтеглиха моя номер и получих книгата „Жития на светии“. Тогава все още не знаех, че Господ се грижи за мен, че Той съществува и аз някога ще повярвам. Вече на около 33 години се установих да живея в София със семейството си. Започнах работа по специалността си, но не се чувствах удовлетворена.

През 2009 година в разговор с приятел на мой колега от университета разбрах, че има възможност да започна работа, която ми харесва. Не мислих много и си подадох документите. Три дни след това започнах работа не на едно , а на две места. Господ така е подреждал нещата, че да ми се разкрие, за да повярвам и да ми помогне, когато изпадна в беда. На второто място се запозна с един колега, който е християнин. Чрез него Господ ми се разкри и влезе в моя живот. Благодаря на Бога, защото заради неговата грижа сега съм освободена от зависимостта си към цигарите! Преди това съм правила няколко безуспешни опита, но след като се обърнах към Бога с вяра и молитва бях освободена от тези окови. Благодаря на Бога, защото всичко, което имам в живота си е от Него! Той се е грижил за мен през цялото време, дори и когато бях невярваща.

Екатерина Т.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови