Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Свидетелството на Мирослав Илев Стоянов

Казвам се Мирослав Илев Стоянов. Роден съм на 09.06.1975г. в гр.Раднево. Израснах в работническо семейство. Родителите ми не са ме възпитавали да вярвам в Бога. Мога да кажа, че се учих от другарите от улицата. Тъй като съм спортна натура още в 4-ти клас започнах да тренирам самостоятелно конен спорт в гр.Стара Загора. В 6-ти клас влязох в спортното училище в гр.Стара Загора със спорт спортна стрелба. Постъпих в пансион към спортното училище и тогава всъщност се отделих и от родителите си за първи път. Животът в големия град започна да ме привлича повече и повече. Започнах да слушам метъл музика и дори да се обличам като металист - със скъсани дънки, обувки кубинки, с рокерско яке, гърбове, нашивки отразяващи греха, злото, дявола, смъртта. Пуснах си дълга коса и кофеех по дискотеки на метъл парчета. В 8-ми клас се преместих на квартира в гр.Стара Загора. Зарязах метъла и започнах да ходя по барове и дискотеки. Нощният живот в големия град ме грабна с голяма сила. Започнах да пуша, да пия, да излизам с момичета и желаех да бъда мафиот. Започнах да отсъствам все повече от училище, като вземах фалшиви медицински бележки и същевременно се отдадох на работа на битака като пласьор. Спрях да ходя на тренировки по спортна стрелба, за сметка на това пък се записах на тренировки по културизъм в единствената зала която имаше по това време в гр.Стара Загора. Мислех си, че смисъла на живота е: пари, жени и слава!
Колкото повече израствах, толкова повече омразата към хората в мен растеше, колкото повече пораствах, толкова повече гордостта в мен растеше и не можех да разговарям с кой да е, особено с обикновените хора (считах ги за 2-ро качество).

Родителите ми бяха станали като спонсори. За сметка на това аз им се отблагодарявах с липса на уважение и непокорство. На 20години вече се чувствах като смазан от живота и имах нужда от почивка. Аз знаех, че има Бог, но никога не бях чел Библия и не познавах Този Бог. В казармата ми се наложи няколко пъти да се моля искрено на Бога и Той чу молитвите ми-избави ме от определени опасности. Въобще през живота си аз чувствах, че Бог се грижи за мен и ме избавя в определени ситуации, но лично аз не Го познавах. След като се уволних постъпих в университета по хранителни технологии в гр.Пловдив. Като уволнен от казармата се отдадох на свободата която имам и въобще не мислих за учение. Имах приятелка при която често живеех в студентските общежития, тренирах културизъм в залата към университета и въобще не ходих на лекции. Но ето, че свърши семестъра и започна сесията с изпитите. Точно по време на тази сесия сякаш очите ми се отвориха и аз видях фалша и лицемерието в които живеехме ние хората. Видях, че всеки гледа да ти забие нож в гърба, дори и най-големите ти приятели. Някак си исках да избягам от тази действителност и знаех, че това не е всичко, има нещо друго което осмисля човешкия живот. По това време започнах да чета една книга за Бог и разбрах, че ако Бог дойде в живота ми нещата ще бъдат по различни. По това време се разделихме се с приятелката ми и ме скъсаха и на първия изпит, поради опит за преписване. Връщайки се от изпита се чувствах много зле-уморен и съсипан. Исках да отида някъде сам и да си почина от всичко. Исках родителите ми да ме разберат и да ме пратят някъде на почивка, но уви. Майка ми като разбра,че са ме скъсали на първия изпит започна да ме хока и това допълнително ме съсипа. Спомням си как седнах на дивана в хола и казах на Бог:"Ти знаеш....как се чувствам". Тогава дойде желание в мен да отида на църква. Баба ми и майка ми бяха започнали вече да ходят на Евангелска църква в гр.Раднево. Отидох при баба ми и и казах: "Искам да ме заведеш на църква". И тя ме заведе.
Когато слушах Божието слово проповядвано от Библията нещо стана в мен: аз разбирах, че това слово е истина и , че то ме променя вътрешно. Реших, че ще ходя на църква и 2-ри път и 3-ти. На 4-я път когато отидох на църква нещо неописуемо се случи с мен. Проповедника които проповядваше каза:"Кой иска да приеме Исус Христос за свой Господ и Спасител". Тогава сякаш, някой започна да ми говори:"Ти си Го приел, вече 3 пъти ходиш на църква", но аз казах:"Не, аз не съм Го приел" и вдигнах ръка в знак на съгласие. След малко проповедника каза: "Нека тези които вдигнаха ръка да излязат напред". Дойде срам, как ще изляза сега напред. Но пред мен имаше едно момиче от вярващите, което се обърна и ми каза: "Какво срам ли те е?".


След тези нейни думи аз станах и излязох първи напред. Тогава за първи път, никога досега, на никое място преди, не бях усещал това: ЕДНА НЕВИДИМА СИЛА ДОЙДЕ ВЪРХУ МЕН! От това присъствие започнах да треперя, имах чувството,че ще падна на земята. Докато казвахме молитва с която молехме Бог да прости греховете ни и докато канех Господ Исус Христос да влезе в сърцето ми, цялото ми тяло се тресеше от Божията сила. С това преживяване, по време на моята първа среща с Господ Исус Христос, Бог ми показа, че не е само Бог на книга, но е жив и реален и ти можеш да Го усетиш и можеш да Го преживееш на тази земя. Това ме накара да повярвам в това, че съм повярвал в нещо истинско, а именно в Пътят, Истината и Животът, във Възкръсналият Господ Исус Христос, който седна отдясно на Бога Отца в небесата. След тази първа среща с Исус, аз за пръв път спах спокойно вечерта. Дойде душевен мир в моето сърце. Преди да повярвам в Господ Исус Христос аз имах много страхове и съм имал много неспокойни нощи, но с идването на Господ Исус в моето сърце, дойде мир и спокойствие. И това е, защото аз се ПРИМИРИХ С БОГА. Искам да отправя един апел към всички които четат това свидетелство и все още не са се примирили с Бога, чрез изповядване на греховете си и приемане на Неговия Син като Господ в живота си: Примирете се с Бога,Той ви обича и ви чака да се върнете при Него. Той е вашият Създател, вашият Творец и вашият Спасител. Не Го оставяйте да ви чака безкрай, откликнете на Неговия зов!
Днес, Той стои на вратата на вашите сърца и хлопа, както хлопаше на вратата на моето сърце, с всичко което чувах за Него и всичко което виждах като намеса в моя живот. Чуйте Неговия зов:
"Ето стоя на вратата и хлопам,ако чуе някой гласа Ми и отвори вратата,ще вляза при него и ще вечерям с него." (Откровение на Йоан 3:20ст.)
Аз отворих вратата на своето сърце за Исус, Той влезе в моя живот и осмисли моето съществуване на тази земя. Той направи животът ми по-светъл и днес аз пътувам по Божията воля за моя живот. Днес смисълът на моя живот не се състои в трупане на пари и материални богатства, нито в удоволствия и беззаконие, а в по-скъпоценни и святи неща. Ти също можещ да направиш своя избор. Чуй какво казва Исус Христос на тези които са Го последвали:
"Да се не смущава сърцето ви,вие вярвате в Бога,вярвайте и в Мен.В дома на Отца Ми има много жилища,ако не беше така Аз щях да ви кажа,защото отивам да ви приготвя място.И като отида и ви приготвя място,пак ще дойда и ще ви взема при Себе Си,така,че където съм Аз да бъдете и вие."(Евангелие от Йоана 14:1-3ст.)

Нека да откликнем на зова на Бога и заедно да пътуваме към нашата небесна страна, към нашият дом на небеса!!!
Бъдете благословени!!!

За връзка с мен:

е-мail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

skype: mirogeri2
Уеб сайт:
Профил в netlog
Профил във Facebook
Този материал е под лиценз - Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България License.

Криейтив Комънс договор


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус или умря за твоите грехове, или не (НО ТОЙ ГО НАПРАВИ!!!). Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исуса Христа на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

Този материал е под лиценз - Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България License.


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус или умря за твоите грехове, или не (НО ТОЙ ГО НАПРАВИ!!!). Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исуса Христа на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+2 #1 raina georgieva 21-12-2011 17:10
RADVAM SE ZA TEB BRAT MIRO SAMOTO TI IME PODSKAZVA MIR V TEB I SEMEISTVOTO TI AMIN BOG DA VI BLAGOSLOVI
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови