Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ИЗГОНВАНЕТО НА ПОЛТЪРГАЙСТА - Свидетелството на Деби Бауен

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Свидетелството достига до вас благодарение на CBNnews,

Превод и редакция: anah_su_namun

 

 

 

ИЗГОНВАНЕТО НА ПОЛТЪРГАЙСТА

 

Дейвид Киткарт

 

Изведнъж се събудих. Чух стъпки. Звучеше така сякаш някакъв мъж обут с тежки ботуши вървеше по коридора на етажа и после сякаш слезе по стълбите долу.”, разказва Деби Бауен. „Просто очаквах вратата да се отвори ... ‘

Деби Бауен е самотна майка, която току-що си е купила къща в тих жилищен квартал, с надеждата да отгледа малката си дъщеря в техния хубав и удобен дом. Но живота на Деби скоро излиза от рамките на нормалното. Всъщност, той преминава в света на паранормалното. 

 

„Нанесохме се и от първата вечер, която прекарахме там”, разказва Деби, „започнаха да се случват странни неща. На първо време само лампите светваха и угасваха самички. Друг път, когато излизах от стаята и после се връщах в нея цветята бяха подредени по различен начин. Аз ги поглеждах с недоумение и се питах: „Ама какво става?” Отначало си мислех, че някой влиза в къщата. Понякога телевизорът сам сменяше каналите. По онова време нямахме телевизор с дистанционно. Постоянно канех някой да спи у нас, за да можех и аз да се наспивам, понеже не се чувствах спокойна и не можех да оставям дъщеря си сама.”

„Дори и една играчка, която моя приятелка подари на Кейси придоби зловещ нюанс.”


„Прибрах играчката в дрешника. Когато отново влязох в стаята тя беше в креватчето на Кейси. Играчката беше пропътувала разстоянието от дрешника до детското креватче.”, каза Деби, уточнявайки че Кейси е била още бебе и не е можела да ходи, за да отиде и да я вземе сама от дрешника.

И така Деби започва да търси отговори и обяснения за този феномен.

„Първият човек с когото се свързах беше един екстрасенс, медиум.”, продължава да разказва Деби.”Медиумът ми каза: „Това е нещо хубаво. Остави го в къщата си.” Той каза, че присъствието в къщата ще пази дъщеря ми и че един ден те ще станат приятели. Косата ми настръхна, полазиха ме тръпки. Платих ѝ колкото ми поиска и си тръгнах мислейки си: „Не. Това не е вярно. Това не е правилно.”в сърцето си знаех, че това е нещо зло. След като направих моят избор да не повярвам на екстрасенса, това присъствие в къщата стана още по-лошо и зло. Все още ходех на работа и се опитвах да живея нормално, но няма да ви кажа колко ме беше страх.”

Деби продължила да търси причината за тези странни проявления в къщата. Тя разбрала къде живее вдовицата на мъжа, който бил построил тази къща, вярвайки, че това е неговият „дух”, който създавал всички тези проблеми.

Деби си спомня: „Когато изказах пред нея своето предположение, тя ме погледна право в очите и ми каза: „Деби, ти имаш проблем. Той е или психически, или духовен. Но ти определено имаш проблем. Съпругът ми е на Небето.”Debi

Тъй като Деби била млада майка, тя си помислила, че може би има хормонален проблем и се срещнала с личният си доктор.

Той ѝ казал: „Не, нямаш такъв проблем. Това, което преживяваш е нещо реално, истинско. Такива неща се случват.” Той добавил: „Ще ти кажа нещо. Има едни Християни. Трябва да намериш Християните. Ти имаш нужда от Християните.”

„Срещнах се с много пастори.”, продължава Деби.”Разгърнах телефонният указател и набелязах много и най-различни деноминации. Някои ми повярваха, други – не. А трети ме поглеждаха така сякаш съм луда. Някои се съгласиха да дойдат в къщата ми и да се молят, но аз можех да разбера, че те всъщност дълбоко в сърцата си не ми вярваха.”

Полтъргайстът вече се проявяваше всеки ден.

„Понякога през ноща се чуваше силен шум сякаш някой разбиваше котела на парното или правеше основен ремонт долу в мазето.”, каза тя.

Но това, което накарало Деби да напусне къщата било един сън, в който тя се видяла как  хвърля малката Кейси във водата от една лодка.

„Отидох у съседите, които живееха в къщата срещу нас и от там се обадих на едни приятели. Те дойдоха и ме взеха, и ме заведоха у тях.”, разказва Деби.”На следващият ден се върнах в къщата, събрах си нещата и се преместихме да живеем у една приятелка.”

Деби споделила проблема с детегледачката на Кейси. Тя попитала Деби какво мисли, че ставало в къщата.

Аз ѝ отговорих: „Мисля, че са демони. Те са в къщата ми, но и аз не знам защо. Не съм направила нищо, за да ги поканя да дойдат. Тя ми отговори: „Деби, никога преди не съм споделяла това с теб, но синът ми е пастор и той е съгласен с теб: да, това в къщата ти е демон. Ако искаш, може да се обадиш на сина ми. Ето ти телефонният му номер.”

И така, Деби решила да му звънне.

„Той ми каза: „Деби, аз не съм ловец на духове. И ти трябва да участваш в това, което ще се случи.”

pastor„Това, което исках да ѝ кажа, е че тя трябваше да се посвети на Бога.”, допълва пастор Рик МакРейнълдс.”Проблема не беше с къщата; проблема беше със сърцето ѝ. Разбрах, че за да може да има Божието царство в къщата си, първо тя трябваше да има Царството на Бога в сърцето си. Тя каза, че може да се срещнем на следващата вечер. Датата беше 31 Октомври – денят на вси светии.”

„Попитаха ме дали вярвам във Възкресението на Исус.”, припомня си Деби.”Вярваш ли, че Исус умря на кръста? Вярваш ли, че Той възкръсна от мъртвите? Отговорих: „Разбира се, че вярвам.” Обаче вярвах някак си само с ума си. А не със сърцето си. Казаха ми, че е много лесно да поканя Исус в сърцето си. А и на мен ми изглеждаше лесно и казах: „Добре. Нека Го поканим сега.”

„Почувствах се така сякаш някой вдигна от раменете ми целият товар на света.”, продължава Деби.”Спомням си едно нещо, което ми казаха: „Ангелите в Небето се радват, Деб, за това, че ти дойде при Исус.” Помислих си: „Ехааа! Значи има купон за мен на Небето!” Това ме накара да се почувствам добре и ми стана ясно, че Исус Христос беше направил всичко за мен, лично за мен. Започнаха да ми разказват какво казваше Библията за демоните и дявола. Казаха ми, че като Християнка аз вече имам власт и че се нуждая от обучение.”

„Обучението включваше обновяване на ума ѝ с истината на Божието Слово и властта, която притежаваше като вярваща”, каза Рик.

Съпругата на Рик – Бет МакРейнълдс допълни: „Чрез кръвта на Исуса, която Той проля на кръста, ние има власт над врага.”

Пастор Рик със съпругата си

Деби разказва: „Те продължаваха да ми втълпяват: „Деби, това трябва да се превърне в реалност за теб. Това не е нещо, което ще направиш само за няколко седмици, месец или година. Това е твоят нов начин на живот, защото веднъж като заповядаме на демоните да се махнат, те ще се върнат и ще те изпитат. И ако не изпълваш къщата си със Словото, ако не изпълваш себе си със Словото, те ще станат седем пъти по-силни.”

Най-сетне настъпи момента, в който да отидем в къщата и да се молим.

„Това, което правим е да помажем отстрани на вратата, така както Словото ни казва, и да изискаме всяка една стая като се позовавааме на кръвта на Исуса и я приложим из цялата къща.”, казва Бет.”После отваряме вратата на всяка стая и казваме: „Излез от тук , Сатано! Ти повече нямаш място в този дом!” Докато правим това ние пеем и хвалим Бога.”.

„Нанесох се обратно в къщата и всичко беше изпълнено с мира на Господа; къщата беше изпълнена с Божия мир.”, каза Деби.

„Наистина не беше някаква духовна битка или свръхестествено воюване.”, добавя Рик. „Когато влязохме в къщата ние почувствахме съвършен мир, защото Принца на Мира беше влязъл вътре заедно с нас и беше в сърцето на Деби.”

Деби каза, че вярата ѝ била изпитана когато стаята на Кейси била отново посетена от „присъствието.”

„Спомням си много ясно всичко. Аз се къпех, а Кейси беше в стаята си. Тя беше в креватчето си и аз чух шум, който идваше от стаята ѝ. Моментално излязох от ваната, но почувствах как Святият Дух ми каза: „Само Ме помоли да ти помогна и Аз ще го направя.” И аз Го помолих.”

Деби и Кейси продължиха да живеят в къщата дори и след като Деби се омъжи. Те се преместиха в нова къща когато семейството им порастна толкова, че тази къща им стана тясна. Деби живя в къщата 9 години, изпълнени с мир. Тя казва, че винаги ще помни как Бог се намесил в нейните обстоятелства, давайки ѝ нов и по-добър начин на живот.

„Знаех, че ако продължавам да търся, щях да намеря отговора. Бог ме заведе право до него. Моят отговор беше Кръста с прикованият Исус.”, казва Деби.”Когато Той стана реален и истински за мен, Той уми дома ми, уми и очисти и мен. Той ме спаси. Има сила и мощ в кръвта на Христа. Това не са само думите на една песен. Истина е. Реалност е.”


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ако работата ни Ви харесва,
инвестирайте в развитието на hristiqni.com като кликнете Дарение

 


Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус или умря за твоите грехове, или не (НО ТОЙ ГО НАПРАВИ!!!). Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исуса Христа на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!


Този материал е под лиценз - Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България License.

Криейтив Комънс договор

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Коментари   

 
0 #91 WAYNE DAVIS 21-07-2017 02:37
100% финансиране от нашата компания с нисък лихвен процент от 4%. Ние предлагаме кредити на физически лица, организации, компании и т.н. Нашият процес на одобрение на кредита бързо и лесно може да ви помогне да заемате пари. Можете да се свържете с нас по имейл,
Цитиране
 
 
0 #90 Ana Michael 20-07-2017 02:04
Казвам се г-жа Ана Майкъл, управителят на GARANTEE TRUST LOANS. Имате ли нужда от спешен заем, за да изплатите дълга си? Имате нужда от заем, за да подобрите бизнеса си? Имате ли нужда от консолидационен заем? Ипотечни или други цели? Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Не търсете повече, защото сме тук, за да направим всичките ви финансови проблеми нещо от миналото! Даваме заеми на фирми, частни лица и надеждни физически лица с нисък и достъпен лихвен процент за определен период от 1-30 години и шестмесечен гратисен период преди началото на месечната вноска. Можете да се свържете с нас чрез
Електронна поща чрез: ()


НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ТИПОВЕ ЗАЕМИ;

1) СТУДЕНТНИ ЗАЕМИ
2) ИПТИЦИИ
3) Лични заеми
4) БИЗНЕС КРЕДИТИ
5) КРЕДИТИ НА ВЪТРЕШНИЯ РАЗХОД
6) КОНСОЛИДИРАНИ ЗАЕМИ
7) АВТОМОБИЛНИ ЗАЕМИ
8) ЗАЕМИ ЗА ВЕТЕРИНИ

Благодаря
Цитиране
 
 
0 #89 SERGEY YAKUBOVA 11-07-2017 23:39
ПОДХОДЯЩА КРЕДИТНА ОФЕРТА БЕЗ ТАКСА ЗА ПОДКРЕПА

Здравейте,

Какви са вашите финансови нужди?
Ние даваме заеми от минимум $ 2,000.00 до максимум $ 100,000,000.00 с удобна продължителност , която варира от 1 до 30 години при много намален лихвен процент от 3%.

Имате ли нужда от бизнес заем?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате ли да си купите кола?
Искате ли да рефинансирате?
Имате ли нужда от ипотечен заем?

Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете бизнес предложение или разширяване? Изгубили ли сте надеждата си и мислите, че няма изход, а финансовите ви разходи все още продължават?
Моля, не се колебайте да се свържете с нас за възможно бизнес сътрудничество

Свържете се с нас по имейл:
                                    
Цитиране
 
 
0 #88 cindy moore 07-07-2017 21:17
Поздравления
Тя е да информира обществеността, че г-жа Синди Мур, заем, който Вашият заем предостави финансова възможност на всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние получаваме 2% лихвен процент заеми Физически лица, фирми и фирми в съответствие с разбираемо Правилата. Свържете се с нас днес по имейл:
Цитиране
 
 
0 #87 Louis Bonny 06-07-2017 12:37
Здравейте.

Имате ли нужда от спешен заем? Имате лош кредит? Можем да одобрим заем за Вас, ние сме надежден сертифициран финансов институт
Одобряване на средства за всички видове проекти. Нашата кредитна / финансова оферта е
При нисък лихвен процент от 3% и продължителност та на изплащането е много
Приятелски и удобен за клиента. Продължителност та на кредита е по договаряне.
Ние одобряваме финансиране за до 100 милиона долара и повече в зависимост от
Характер на дейността. Нашите услуги са надеждни и издръжливи, Свържете се с нас днес чрез
() Вашият успех е наш приоритет.

С Най-Добри Пожелания!!!
Цитиране
 
 
0 #86 SERGEY YAKUBOVA 06-07-2017 06:19
ПОДХОДЯЩА КРЕДИТНА ОФЕРТА БЕЗ ТАКСА ЗА ПОДКРЕПА

Здравейте,

Какви са вашите финансови нужди?
Ние даваме заеми от минимум $ 2,000.00 до максимум $ 100,000,000.00 с удобна продължителност , която варира от 1 до 30 години при много намален лихвен процент от 3%.

Имате ли нужда от бизнес заем?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате ли да си купите кола?
Искате ли да рефинансирате?
Имате ли нужда от ипотечен заем?

Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете бизнес предложение или разширяване? Изгубили ли сте надеждата си и мислите, че няма изход, а финансовите ви разходи все още продължават?
Моля, не се колебайте да се свържете с нас за възможно бизнес сътрудничество

Свържете се с нас по имейл:
Цитиране
 
 
0 #85 ALICIA RADU 05-07-2017 19:35
Здравейте,
Аз съм г-жа Алисия Раду, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лични, бизнес цели или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят за разширяване на вашия бизнес предлагат кредитиране от всякакъв вид. Ако се интересувате, свържете се с нас днес ()


ДАННИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ

1) Пълно наименование:
2) Държава:
3) Адрес:
4) Състояние:
5) Секс:
6) Семейно положение:
7) Професия:
8) Телефонен номер:
9) Текущо положение на работното място:
10) Месечен доход:
11) Необходима сума на кредита:
12) Продължителност на кредита:
13) Цел на заема:
14) Религия:
15) Подадохте ли преди:
16) Дата на раждане:
Благодаря,
Цитиране
 
 
0 #84 Martin Laura 30-06-2017 13:29
Добър ден,

Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на "МАРТИН ЛАУРА ФИНАНС ФИРМ". Искам да ви съобщя, че понастоящем даваме дълготрайни заеми от всякакъв вид, вариращи от 5 000 долара. До $ 500,000,000 на достъпна цена от 3%, без обезпечение, лош кредит приет. Размерът на кредита е по договаряне, важи сега като валидна оферта. Условията и условията се прилагат, Заемът ни е гъвкав, Изпратете имейл сега чрез () !!!

БЛАГОДАРЯ!!!
Цитиране
 
 
0 #83 SARAH WILLIAMS 27-06-2017 19:16
Sky World заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%.


Добър ден, сър.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръба / конкуренция на бизнеса.

Ние предлагаме разнообразие от заем

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен заем

Без предварителни такси.

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
Сара Уилямс.
Цитиране
 
 
0 #82 SARAH WILLIAMS 27-06-2017 19:16
Sky World заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%.


Добър ден, сър.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръба / конкуренция на бизнеса.

Ние предлагаме разнообразие от заем

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен заем

Без предварителни такси.

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
Сара Уилямс.
Цитиране
 
 
0 #81 SARAH WILLIAMS 26-06-2017 20:03
Sky World заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%.
 

Добър ден, сър.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръба / конкуренция на бизнеса.

Ние предлагаме разнообразие от заем

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен заем
  
Без предварителни такси.

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
Сара Уилямс.
Цитиране
 
 
0 #80 Mr Micheal 26-06-2017 14:55
Свържете се с г-н Майкъл Андрю, заемодатели за частни пари, а също и в управлението на недвижимите имоти. Тук идва добра кредитна оферта за всички, които се нуждаят от финансова помощ на ниска ставка от 3%. С усъвършенстване то на кредита на Червения кръст можете да кажете сбогом на цялата си финансова криза и трудности. Ние даваме заеми от всякакъв размер. Ние се борим с финансовата криза и да дадем място за светло бъдеще в нашето общество, както правим нашия бизнес. Ако се интересувате, трябва да посочите интереса си и ние ще ви помогнем при осигуряването на вашия заем.

Приложете с подробности.

1. Вашите имена:

2. Необходима сума:

3. Вашата страна:

4. Продължителност на кредита:

5. Вашият адрес:

6. Телефонен номер:

7. Месечен доход:

8. VALID ID:

9. Професия

10. Месечно инком

(Международен или национален)

Лице за контакт: г-н Майкъл Андрю

Електронна поща:
Цитиране
 
 
0 #79 Ben 24-06-2017 21:14
Здравейте,
Аз съм доктор Бен Питърсън, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лични, бизнес цели или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят за разширяване на вашия бизнес предлагат кредитиране от всякакъв вид. Ако се интересувате, свържете се с нас днес ()
Цитиране
 
 
0 #78 culbert cullen 23-06-2017 04:11
Имате ли нужда от гаранция и достъпен заем?
Ако отговорът е "да", се обърнете към нас и получете бързо одобрение.
Свържете се с нас днес чрез:
За повече информация заемът е заем
Цитиране
 
 
0 #77 Robert 19-06-2017 16:34
Здравей Уважаеми кредитополучател,
 
Аз съм частен, надежден и надежден кредитор; Предоставям заеми на фирми и физически лица при нисък и достъпен лихвен процент от 3%.
 
Търсите ли бизнес заем, личен заем, жилищен кредит, кредит за кола, студентски кредит, заем за консолидиране на дълга, необезпечен заем и рисков капитал?
 
Ако ви е отказан кредит от банка или финансова институция По една или повече причини. Вие сте на точното място за вашия кредит решения, Ние даваме заеми в диапазона от $ 2,000 до $ 100,000,000 в рамките на 1 година до 20 години период на изплащане продължителност , за всяка част на света Email:
Контакт: Зелен Робърт Майкъл
Цитиране
 
 
0 #76 Eco Teck 16-06-2017 08:34
Здравейте скъпи ценни клиенти,

   Добре дошли в Eco Teck Company Plc, търси ли заем за плащане на сметки и финансиране или инвестиции в проекта? Публикуваме международни компании за заем и лица, които са били затворени за банки и други финансови институции, не се безпокойте, докато се свързвате с нас днес и получавате кредита си бързо и лесно, докато приложите сега.

Ние предлагаме всички видове заем сега бизнес Кредити и много повече: Ако сте много се интересуват от кредита
Моля, свържете се с нас на имейла по-долу:
Електронна поща:
Цитиране
 
 
0 #75 markkent5050@gmail.c 13-06-2017 21:05
Do you need a loan?
Do you need financial help?
Does your firm, company or industry need financial assistance?
Do you need finance to start your business?
Do you need finance to expand your business?
Do you need personal loan? Please, contact us for more information:
Mr Mark Kent
Email:
Цитиране
 
 
0 #74 MR DECON 07-06-2017 14:41
Вам нужен срочный кредит для решения ваших финансовых потребностей. Мы предоставляем кредит в размере от 5 000,00 долларов США до 100 000 000 долларов США. Мы надежны, эффективны, быстры и динамичны, при этом гарантируется 100% гарантированный кредит (евро, фунты и доллары). Процентная ставка, применимая ко всем кредитам, составляет (2%), если вы заинтересованы, возвращайтесь к нам. Через (): Предоставляемые услуги включают: * Домашнее улучшение * Кредиты Inventor * Кредит на консолидацию задолженности * Бизнес-кредиты * Личные займы. Свяжитесь с нами по электронной почте:
Цитиране
 
 
0 #73 MAGRET JAMES 02-06-2017 16:18
Здравейте,
Имате ли нужда от спешен заем ??? Вие сте в дълг? Имате ли лош кредит? Бяхте ли отхвърлени от банките, имате ли нужда от заем, за да започнете собствен бизнес? Ние даваме заеми на хората въпреки техните лоши / лоши кредитни резултати. Ние предоставяме както бизнес, така и лични заеми с дългосрочна и краткосрочна валидност по Ваш избор с нисък лихвен процент от 2% за анулиране за физически лица и фирми. Нашият програмист за заем е бърз и надежден, приложим днес и получим незабавен отговор. Заемите са добре застраховани, 100% гарантирани и клиентите са обезпечени с максимална сигурност. За допълнително запитване се свържете с нас чрез нашия имейл адрес: () и да получите вашия заем днес.
Г-жа Magret james MD / главен изпълнителен директор
Email: ()
Цитиране
 
 
0 #72 MAGRET JAMES 01-06-2017 13:46
Здравейте,
Имате ли нужда от спешен заем ??? Има ли в дълг? Имате ли лош кредит? сте били отхвърлени от банки, имате ли нужда от заем за започване на собствен бизнес? Ние даваме заеми на хора, въпреки че са бедни / лоши кредитни оценки. Ние даваме заеми двете бизнес и персонала с дългосрочните и краткосрочните продължителност по ваш избор с нисък лихвен процент с 2% за да се отмени за физически лица и фирми .. Нашият заем програмист е бърза и надеждна, се прилагат днес и да получите незабавен reply.Our заемите са добре осигурени, 100% гарантиран и клиенти могат да бъдат сигурни максимална сигурност. За допълнителни запитвания се свържете с нас чрез нашия имейл адрес: () и да получите вашия кредит днес.
Г-жа Magret Джеймс MD / главен изпълнителен директор
Email: ()
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови