Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ИЗГОНВАНЕТО НА ПОЛТЪРГАЙСТА - Свидетелството на Деби Бауен

Свидетелството достига до вас благодарение на CBNnews,

Превод и редакция: anah_su_namun

 

 

 

ИЗГОНВАНЕТО НА ПОЛТЪРГАЙСТА

 

Дейвид Киткарт

 

Изведнъж се събудих. Чух стъпки. Звучеше така сякаш някакъв мъж обут с тежки ботуши вървеше по коридора на етажа и после сякаш слезе по стълбите долу.”, разказва Деби Бауен. „Просто очаквах вратата да се отвори ... ‘

Деби Бауен е самотна майка, която току-що си е купила къща в тих жилищен квартал, с надеждата да отгледа малката си дъщеря в техния хубав и удобен дом. Но живота на Деби скоро излиза от рамките на нормалното. Всъщност, той преминава в света на паранормалното. 

 

„Нанесохме се и от първата вечер, която прекарахме там”, разказва Деби, „започнаха да се случват странни неща. На първо време само лампите светваха и угасваха самички. Друг път, когато излизах от стаята и после се връщах в нея цветята бяха подредени по различен начин. Аз ги поглеждах с недоумение и се питах: „Ама какво става?” Отначало си мислех, че някой влиза в къщата. Понякога телевизорът сам сменяше каналите. По онова време нямахме телевизор с дистанционно. Постоянно канех някой да спи у нас, за да можех и аз да се наспивам, понеже не се чувствах спокойна и не можех да оставям дъщеря си сама.”

„Дори и една играчка, която моя приятелка подари на Кейси придоби зловещ нюанс.”


„Прибрах играчката в дрешника. Когато отново влязох в стаята тя беше в креватчето на Кейси. Играчката беше пропътувала разстоянието от дрешника до детското креватче.”, каза Деби, уточнявайки че Кейси е била още бебе и не е можела да ходи, за да отиде и да я вземе сама от дрешника.

И така Деби започва да търси отговори и обяснения за този феномен.

„Първият човек с когото се свързах беше един екстрасенс, медиум.”, продължава да разказва Деби.”Медиумът ми каза: „Това е нещо хубаво. Остави го в къщата си.” Той каза, че присъствието в къщата ще пази дъщеря ми и че един ден те ще станат приятели. Косата ми настръхна, полазиха ме тръпки. Платих ѝ колкото ми поиска и си тръгнах мислейки си: „Не. Това не е вярно. Това не е правилно.”в сърцето си знаех, че това е нещо зло. След като направих моят избор да не повярвам на екстрасенса, това присъствие в къщата стана още по-лошо и зло. Все още ходех на работа и се опитвах да живея нормално, но няма да ви кажа колко ме беше страх.”

Деби продължила да търси причината за тези странни проявления в къщата. Тя разбрала къде живее вдовицата на мъжа, който бил построил тази къща, вярвайки, че това е неговият „дух”, който създавал всички тези проблеми.

Деби си спомня: „Когато изказах пред нея своето предположение, тя ме погледна право в очите и ми каза: „Деби, ти имаш проблем. Той е или психически, или духовен. Но ти определено имаш проблем. Съпругът ми е на Небето.”Debi

Тъй като Деби била млада майка, тя си помислила, че може би има хормонален проблем и се срещнала с личният си доктор.

Той ѝ казал: „Не, нямаш такъв проблем. Това, което преживяваш е нещо реално, истинско. Такива неща се случват.” Той добавил: „Ще ти кажа нещо. Има едни Християни. Трябва да намериш Християните. Ти имаш нужда от Християните.”

„Срещнах се с много пастори.”, продължава Деби.”Разгърнах телефонният указател и набелязах много и най-различни деноминации. Някои ми повярваха, други – не. А трети ме поглеждаха така сякаш съм луда. Някои се съгласиха да дойдат в къщата ми и да се молят, но аз можех да разбера, че те всъщност дълбоко в сърцата си не ми вярваха.”

Полтъргайстът вече се проявяваше всеки ден.

„Понякога през ноща се чуваше силен шум сякаш някой разбиваше котела на парното или правеше основен ремонт долу в мазето.”, каза тя.

Но това, което накарало Деби да напусне къщата било един сън, в който тя се видяла как  хвърля малката Кейси във водата от една лодка.

„Отидох у съседите, които живееха в къщата срещу нас и от там се обадих на едни приятели. Те дойдоха и ме взеха, и ме заведоха у тях.”, разказва Деби.”На следващият ден се върнах в къщата, събрах си нещата и се преместихме да живеем у една приятелка.”

Деби споделила проблема с детегледачката на Кейси. Тя попитала Деби какво мисли, че ставало в къщата.

Аз ѝ отговорих: „Мисля, че са демони. Те са в къщата ми, но и аз не знам защо. Не съм направила нищо, за да ги поканя да дойдат. Тя ми отговори: „Деби, никога преди не съм споделяла това с теб, но синът ми е пастор и той е съгласен с теб: да, това в къщата ти е демон. Ако искаш, може да се обадиш на сина ми. Ето ти телефонният му номер.”

И така, Деби решила да му звънне.

„Той ми каза: „Деби, аз не съм ловец на духове. И ти трябва да участваш в това, което ще се случи.”

pastor„Това, което исках да ѝ кажа, е че тя трябваше да се посвети на Бога.”, допълва пастор Рик МакРейнълдс.”Проблема не беше с къщата; проблема беше със сърцето ѝ. Разбрах, че за да може да има Божието царство в къщата си, първо тя трябваше да има Царството на Бога в сърцето си. Тя каза, че може да се срещнем на следващата вечер. Датата беше 31 Октомври – денят на вси светии.”

„Попитаха ме дали вярвам във Възкресението на Исус.”, припомня си Деби.”Вярваш ли, че Исус умря на кръста? Вярваш ли, че Той възкръсна от мъртвите? Отговорих: „Разбира се, че вярвам.” Обаче вярвах някак си само с ума си. А не със сърцето си. Казаха ми, че е много лесно да поканя Исус в сърцето си. А и на мен ми изглеждаше лесно и казах: „Добре. Нека Го поканим сега.”

„Почувствах се така сякаш някой вдигна от раменете ми целият товар на света.”, продължава Деби.”Спомням си едно нещо, което ми казаха: „Ангелите в Небето се радват, Деб, за това, че ти дойде при Исус.” Помислих си: „Ехааа! Значи има купон за мен на Небето!” Това ме накара да се почувствам добре и ми стана ясно, че Исус Христос беше направил всичко за мен, лично за мен. Започнаха да ми разказват какво казваше Библията за демоните и дявола. Казаха ми, че като Християнка аз вече имам власт и че се нуждая от обучение.”

„Обучението включваше обновяване на ума ѝ с истината на Божието Слово и властта, която притежаваше като вярваща”, каза Рик.

Съпругата на Рик – Бет МакРейнълдс допълни: „Чрез кръвта на Исуса, която Той проля на кръста, ние има власт над врага.”

Пастор Рик със съпругата си

Деби разказва: „Те продължаваха да ми втълпяват: „Деби, това трябва да се превърне в реалност за теб. Това не е нещо, което ще направиш само за няколко седмици, месец или година. Това е твоят нов начин на живот, защото веднъж като заповядаме на демоните да се махнат, те ще се върнат и ще те изпитат. И ако не изпълваш къщата си със Словото, ако не изпълваш себе си със Словото, те ще станат седем пъти по-силни.”

Най-сетне настъпи момента, в който да отидем в къщата и да се молим.

„Това, което правим е да помажем отстрани на вратата, така както Словото ни казва, и да изискаме всяка една стая като се позовавааме на кръвта на Исуса и я приложим из цялата къща.”, казва Бет.”После отваряме вратата на всяка стая и казваме: „Излез от тук , Сатано! Ти повече нямаш място в този дом!” Докато правим това ние пеем и хвалим Бога.”.

„Нанесох се обратно в къщата и всичко беше изпълнено с мира на Господа; къщата беше изпълнена с Божия мир.”, каза Деби.

„Наистина не беше някаква духовна битка или свръхестествено воюване.”, добавя Рик. „Когато влязохме в къщата ние почувствахме съвършен мир, защото Принца на Мира беше влязъл вътре заедно с нас и беше в сърцето на Деби.”

Деби каза, че вярата ѝ била изпитана когато стаята на Кейси била отново посетена от „присъствието.”

„Спомням си много ясно всичко. Аз се къпех, а Кейси беше в стаята си. Тя беше в креватчето си и аз чух шум, който идваше от стаята ѝ. Моментално излязох от ваната, но почувствах как Святият Дух ми каза: „Само Ме помоли да ти помогна и Аз ще го направя.” И аз Го помолих.”

Деби и Кейси продължиха да живеят в къщата дори и след като Деби се омъжи. Те се преместиха в нова къща когато семейството им порастна толкова, че тази къща им стана тясна. Деби живя в къщата 9 години, изпълнени с мир. Тя казва, че винаги ще помни как Бог се намесил в нейните обстоятелства, давайки ѝ нов и по-добър начин на живот.

„Знаех, че ако продължавам да търся, щях да намеря отговора. Бог ме заведе право до него. Моят отговор беше Кръста с прикованият Исус.”, казва Деби.”Когато Той стана реален и истински за мен, Той уми дома ми, уми и очисти и мен. Той ме спаси. Има сила и мощ в кръвта на Христа. Това не са само думите на една песен. Истина е. Реалност е.”


Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови!

Е-мейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ако работата ни Ви харесва,
инвестирайте в развитието на hristiqni.com като кликнете Дарение

 


Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус или умря за твоите грехове, или не (НО ТОЙ ГО НАПРАВИ!!!). Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исуса Христа на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те ... не прави тази фатална грешка!

За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент ... моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!


Този материал е под лиценз - Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България License.

Криейтив Комънс договор

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #106 raymond million 18-09-2017 16:40
РАЙМОНД МИЛИОН | Здравейте, Търсите легитимен и надежден Финансист / кредитор? Имате ли нужда от заем? Нуждаете ли се от спешна финансова помощ? Имате ли нужда от спешен заем за погасяване на дълговете си или имате нужда от капиталов заем, за да подобрите бизнеса си? Ние предлагаме всички видове заеми с лихвен процент от 2% на физически лица и фирми при ясни и разбираеми условия. Ние даваме заеми от всякакъв размер до всяка дестинация, така че свържете се с нас днес, за да получите незабавен заем днес. Изпратете ни имейл на: ()
Цитиране
 
 
0 #105 IVAN ALEKSANDRA 18-09-2017 16:07
Здравейте
Ние сме много развълнувани да Ви представим новото начинание, което е честно, надеждно, бързо и много ефективно за лечение на вашите финансови проблеми. Ако имате нужда от финансова помощ за вашия бизнес, за даден проект или за определена цел и за лична употреба, се свържете с г-жа Иван Александра, уважаван заемодател на частни заеми, който е открил финансова възможност за всички нуждаещи се от финансова помощ.

Изпратете ни имейл на: (), за да кандидатствате.
Цитиране
 
 
0 #104 Jeff Henderson 18-09-2017 10:59
МЕГА КРЕДИТ

Имате ли нужда от заем или финансиране по някаква причина
като: Личен заем, Разширяване на бизнеса, Стартиране на бизнес, Образование,
Консолидация на дълга, заеми за твърди пари или всякакъв вид финансови
помощ

Свържете се с нас днес чрез нашия имейл ()

Сърдечни поздрави,
Хендерсън,
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР.
Цитиране
 
 
0 #103 jonas richard 16-09-2017 23:32
Здравейте, аз съм г-н Джонас Ричардс, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от капиталов заем, за да подобрите бизнеса си? Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, защото сме тук за всичките ви финансови проблеми в миналото. Ние заемаме средства за физически лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лош кредит или се нуждаят от пари за плащане на сметки, да инвестират в бизнеса в размер на 2%. Искам да използвам този носител, за да ви информирам, че предоставяме надеждна и бенефициерна помощ и ще желаем да Ви предложим заем. Затова се свържете с нас по електронна поща на адрес: ()
Цитиране
 
 
0 #102 jose dennison 10-09-2017 20:37
Уважаеми господине / госпожо

ЗАПАЗЕТЕ НАЙ-ДОБРАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДО 2 ДНИ. Холд Микро Финансов Фонд АД "Търговски и личен" Дом заем с 2% лихва. Заинтересованит е лица трябва да се свържат с кредитния директор по електронна поща с долупосочената информация:
ПЪРВО НАИМЕНОВАНИЕ: ..... ПОСЛЕДНО НАИМЕНОВАНИЕ: ...... СТРАНА: ....... ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР: ..... ПРОИЗВОДСТВО: ...... ВЪЗРАСТ: ...... ....... SEX: ...... МАРАТУРНО СЪСТОЯНИЕ: ...... КРЕДИТ СИЛА НУЖДА ОТ: ...... МЕСЕЧНИ ДОХОДИ ...... ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ : ..... Име на оператор: Инвестиционно предложение за кредит Имейл: и за допълнителна информация за нас посетете нашия уеб адрес www.dennisonloanscompany.com
Благодаря и Бог да благослови
Поздрави,

Г-н Хосе
Цитиране
 
 
0 #101 HELEN BENJAMIN 09-09-2017 16:13
IMMACULATE ПРЕДОСТАВЯЩИ КРЕДИТИ ЛИМИТ

Решете финансовия проблем в рамките на 24 часа.

             Вие ли сте заети или бизнес собственик?
      Вземете от 1,000 евро - 200,000, 000 евро заем в рамките на 24 часа
                           без обезпечение.

               Опростеното парично решение.

За повече запитвания се свържете с нас на:
Главен изпълнителен директор: г-жа Бенджамин
или посетете нашия клон: Ниво 29, Кулата Тифани, Кулите Джумейра Лагери Дубай. ОАЕ


                              Благодаря
Цитиране
 
 
0 #100 Mr. Dékány Endre 08-09-2017 03:26
Имате ли нужда от спешен заем? Ние даваме бизнес заеми, лични заеми, студентски заеми, кола заеми и т.н., Ако се интересувате, свържете се с нас чрез: ()

Предлагайте спешни заеми.
Цитиране
 
 
0 #99 peterjohnson 07-09-2017 02:30
Здравейте, ние сме християнската организация, която помага на всички хора, които са
При нужда от заема, ние правим нашите заеми в резултат на 2% лихвен процент, както и
Ние предлагаме различни видове заеми по ваш избор, те са както следва
Коледни заеми, лични заеми, бизнес кредити,
Консолидиращи заеми, студентски заеми,
И още много, ако го намерите интересно и сте готови
за да закупите кредит от нас, можете да се свържете с нас по нашата електронна поща
Нагоре:
Цитиране
 
 
0 #98 MR ANDY COLE 06-09-2017 21:11
Здравейте

Нуждаете ли се от спешен заем, за да посрещнете финансовите си нужди? Ние предлагаме кредити от 2000 до 50 000 000.00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, не проверяваме кредита и предлагаме 100% гаранция за външни заеми през този период.

Ние също така заехме цялата валута с 2% лихвен процент по всички кредити .... Ако се интересувате, се върнете при нас с този имейл.

Моля, обърнете се към нас, ако имате интерес, с

Искрено Ваш,

Г-н Анди Коул
Цитиране
 
 
0 #97 clamson 05-09-2017 21:27
Имате ли нужда от заем? Смятате ли, че е трудно да получите заем от банката около вас? или търсите спешен заем, за да изплатите сметката си? имате нужда от финансова помощ? Търсите ли краткосрочни или дългосрочни заеми за започване на бизнес? предлагаме кредитни услуги от различен тип. да получите бърз заем и да решите спешните финансови проблеми сега с интерес до 3%. за повече информация и заявка, свържете се с нас днес по имейл:
Цитиране
 
 
0 #96 ACCESS LOANS 04-09-2017 22:40
"ДОБРЕ ДОШЛИ В БИЗНЕСА ЗА ДОСТЪП ДО КРЕДИТ"
Добър ден Господине / госпожо: Имате ли нужда от спешен заем за финансиране на бизнеса си или за каквито и да било цели? Ние сме сертифицирани, легитимни и международни лицензирани, вие сте на точното място за вашите кредитни решения тук! "ACCESS LOAN FIRM" можете да се свържете с нас чрез: ()

Ние сме частни кредитори от "ACCESS LOAN FIRM", който дава възможност за живот. Имате ли нужда от спешен заем, за да изплатите дълга си, или имате нужда от заем, за да подобрите бизнеса си? Ние сме сериозни кредитополучате ли, които дават възможност за заем на тези, които се нуждаят от заем и ние не се нуждаем от измамници, за да избягаме с парите си, защото имахме много опит в миналото И точно сега се върнахме за сериозни хора които се нуждаят от заем и престой Останете верни на вашите ангажименти.

Кредитна фабрика предлагаме заеми на фирмени лихви 1,5%.

Наличните заеми, които предлагаме, са:

1. Личен заем
2. Бизнес кредит
3. Инвестиционен кредит
4. жилищен кредит и др

Така че, ако искате да получите заем от моята фирма, можете да се свържете с нас днес чрез: ()

Получете незабавното одобрение на кредита в рамките на 1 час тук в "ACCESS LOAN FIRM". Очакваме с нетърпение да чуем от вас.
С Най-Добри Пожелания
Цитиране
 
 
0 #95 ANA MICHAEL 04-09-2017 20:48
Казвам се г-жа Ана Майкъл, Ц.Е.О от гаранциите за гаранция. Имате ли нужда от спешен заем, за да изплатите дълга си? имате нужда от заем, за да подобрите бизнеса си? имате ли нужда от консолидационен заем? ипотечни или други цели? Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Не търсете повече, защото сме тук, за да направим всички ваши финансови проблеми нещо от миналото! даваме заеми на фирми, частни лица и надеждни физически лица с нисък и достъпен лихвен процент и шестмесечен гратисен период преди началото на погасяването на месечната вноска по кредита.

За повече подробности и информация относно нашите Общи условия, можете да се свържете с нас днес по електронна поща чрез: (), ()


НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ВИДОВЕ ЗАЕМИ;

1) СТУДЕНТНИ ЗАЕМИ
2) ИГРАЧКИ
3) Лични заеми
4) БИЗНЕС КРЕДИТИ
5) КРЕДИТИ НА СОБСТВЕНИЯ ДОГОВОР
6) КОНСОЛИДИРАНИ ЗАЕМИ
7) Автомобилни заеми
8) ЗАЕМИ ЗА ВЕТЕРИНИ

Благодаря
Цитиране
 
 
0 #94 R/F Services 01-09-2017 12:09
ФИНАНСОВА СЛУЖБА НА РЕГИОНИТЕ
Понастоящем давайки заем с лихвен процент 3%.
Ние предлагаме разнообразие от финансови средства, включително: личен заем, жилищен кредит, заеми за консолидиране на дълг, заеми за кола, земеделски кредит, бизнес кредити и фирмени заеми с 3% лихвен процент, за да кандидатствате за кредит по имейл: информация.
Цитиране
 
 
0 #93 john holt 27-08-2017 14:40
Имате ли нужда от проекти, инвестиции, лични заеми, бизнес кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, нужда от заеми за заеми за консолидация и различни проекти? Днес тези, които искат да получат заем от нашата компания () Свържете се с нас, трябва да заемате днес.
Цитиране
 
 
0 #92 Dr Collins 26-08-2017 01:45
Здравейте

Аз съм г-н Уилямс ваш личен заемодател, който търси бизнес кредити, лични заеми, ипотечни кредити, авто кредити, студентски заеми, заеми за консолидация, необезпечена гаранция, рисков капитал и т.н. или просто отхвърляне на заем от банка или финансова институция По причини едно или повече? Вие сте правилните решения, за да получите кредит! Предлагаме заеми на компании и физически лица с нисък и достъпен лихвен процент от 2%. Така че, ако вие
Интересувате се от бърз и сигурен заем. Моля, попълнете формуляра за кандидатстване за кредит по-долу и ни изпратете днес чрез:
Име: ................
държава:.................
Пол: ...................
Размер на заема .......

Изпратете ни имейл днес и спешно спестете необходимата сума за кредит Via

Благодаря
Цитиране
 
 
0 #91 GREG OWEN 24-08-2017 21:51
Имате ли нужда от бърз, дългосрочен или краткосрочен заем с относително нисък лихвен процент
Малко от 3%?

Предлагаме бизнес заем:
Личен заем:
Заем за дома:
Автоматичен заем:
Студентски заем:
Кредит за консолидиране на дълга: e.t.c.

Независимо от вашия кредитен рейтинг
Финансови услуги на нашите многобройни клиенти по целия свят.
С нашите гъвкави пакети за кредитиране,
Кредитите могат да бъдат обработени и прехвърлени на кредитополучате ля в рамките на
Възможно най-краткото време.
 
Ако имате нужда от бърз заем, свържете се с нас по имейл:Осигурена надеждна гаранция от 3%.
Цитиране
 
 
0 #90 Mrs Farida Stephen 24-08-2017 17:06
Имате ли нужда от заем? Свържете се с г-жа Farida Stephen за лесния и бърз заем на този имейл:
Цитиране
 
 
0 #89 OLIVIA DANIEL 22-08-2017 22:51
Имате ли нужда от незабавен заем, за да изплатите дълга си или имате нужда от заем, за да уредите бизнеса си? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Не търсете повече, защото сме тук, за да направим всичките ви финансови проблеми нещо от миналото! Ние отпускаме заеми на фирми, частни лица и лица с нисък интерес и достъпни цени от 2%. Можете да се свържете с нас по електронна поща чрез: ()

ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ДАННИ

1) име ...........................
2) Държава .......................
3) Адрес ......................
4) Пол ........................
5) семейно положение .............
6) Работа ................
7) Телефонен номер ...........
8) позиция на работа .....
9) месечен доход ....................
10) общ заем .........
11) продължителност на кредита .....
12) Дестинационен заем ..................
13) Дата на раждане ........................

Благодаря.
Цитиране
 
 
0 #88 GREG OWEN 22-08-2017 17:57
Имате ли нужда от бърз, дългосрочен или краткосрочен заем с относително нисък лихвен процент
Малко от 3%?

Предлагаме бизнес заем:
Личен заем:
Заем за дома:
Автоматичен заем:
Студентски заем:
Кредит за консолидиране на дълга: e.t.c.

Независимо от вашия кредитен рейтинг
Финансови услуги на нашите многобройни клиенти по целия свят.
С нашите гъвкави пакети за кредитиране,
Кредитите могат да бъдат обработени и прехвърлени на кредитополучате ля в рамките на
Възможно най-краткото време.
 
Ако имате нужда от бърз заем, свържете се с нас по имейл:Осигурена надеждна гаранция от 3%.
Цитиране
 
 
0 #87 Luz 22-08-2017 00:28
Не можете да повярвате на това, което току-що получих ... Заем от 160 000 долара. Търся заем за последните 2 години, докато бях отнесен към легитимен кредитор. Макар че не ми беше толкова лесно да одобря заема, тъй като не знаеш, че нищо добро е лесно. Но получих кредита си в рамките на 4 часа и преди да го разбера, заемът ми беше прехвърлен. Моля, приятели, не позволявайте на никого да те мами и да те измами, защото това е истинско. Свържете се с тях на имейл:
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови